CINE SUNTEM NOI !link

 

Aşadar când mintea nu va mai avea de "despicat firul în patru", va putea să se ocupe mai bine de corpul nostru emoţional şi implicit de vehiculul nostru numit trup.
Fiind astfel în armonie, vom fi tot mai mulţi din cei pentru care starea de sănătate perfectă şi vitalitatea crescută este normalitate şi nu necesitate! Alt

Vis-a-vis de ce am scris la subiectul: "DISCERNĂMÂNTUL, UN DAR", voiam să mai scriu, că împreună vom fi cu toţii indiferent ce va fi, nu am fost şi nu vom fi niciodată separaţi, nu avem cum.

Planul" a fost făcut dinainte, noi doar pur şi simplu "îl trăim", ca spirite libere ce suntem, ori cum ar trebui să fim... Însă fiecare este pe drumul lui şi "gravitează" spre ce trebuie să facă, fiind acolo unde trebuie să fie.

Dacă unii dintre noi se lasă influenţaţi de un aspect sau altul al vieţii, o fac pentru că este rândul lor să aibă experienţa respectivă, iar dacă alţii dintre noi nu mai suntem "atraşi" de astfel de energii, înseamnă că le-am experimentat deja cu altă ocazie. Este foarte simplu.
Absolvirea, încheierea călătoriei noastre universale înseamnă experimentarea a absolut tot ce este de experimentat.
Este hilar să ne tot apucăm de "aruncat cu pietre" în stânga şi în dreapta...

De aceea şi suntem atât de coloraţi (nealiniaţi) în aurele noastre... când ar trebui să fim doar albi, ori galbeni. Personal, în viaţa mea de până ACUM, am întâlnit doar 3 oameni "unificaţi", doi cu aura galbenă şi unul cu aura albă... majoritatea suntem încă... curcubeu (mai mult sau mai puţin strălucitor).
De aceea sunt foarte liniştită şi în pace şi nu mă mai interesează ce spun unii semeni, indiferent că este vorba de politică, ET, de persoana mea, portaluri, simboluri, sfârşitul lumii, sau mai ştiu eu ce. Am experimentat destule dintre acestea, ACUM am ajuns pe partea liniştită a Oceanului şi doresc să-i experimentez pacea, armonia, frumuseţea..., lăsând pe celălalt ţărm talazurile...

Vorba prietenei mele Monika, care foloseşte ca motto, ce spunea Oscar Wilde:
"viaţa e mult prea importantă ca să fie luată în serios!"