MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNElink

 


Această meditare ajută Forţele Luminii să ancoreze energia Luminii la suprafaţa planetei pentru a întări Grila Luminii care este necesară pentru a accelera procesul Ascensiunii.
Numărul de oameni care fac această meditare este unicul factor de cea mai mare influenţă în puterea populaţiei umane de la suprafaţă pentru a accelera procesul.
Schimbăm meditarea la 4 pm GMT (16:00link-external - Greenwich Mean Time sau UTC - Universal Time Coordinated) în fiecare Duminică pentru a permite oamenilor din Asia să mediteze împreună cu noi.

Întotdeauna vom face această meditare la 16:00link-external GMT (4:00 PM) în fiecare Duminică, indiferent de timpul de iarnă/vară.

Poţi converti 16:00link-external GMT în timpul tău local aici:
http://www.worldtimeserver.com/conver...link-external

sau aici:
http://www.timezoneconverter.com/cgi-...link-external

Instrucţiuni:

1. Foloseşte propria tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă

2. Exprimă-ţi intenţia de a folosi această meditare ca pe o unealtă pentru a accelera procesul Ascensiunii pentru planeta Terra şi locuitorii săi

3. Vizualizează un pilon de Lumină care emanează din Soarele Central Galactic, apoi trece prin toate punctele de Lumină din interiorul Sistemului Solar şi apoi prin corpul tău către centrul Pămîntului.

Vizualizează alt pilon de Lumină care se ridică din centrul Terra, apoi prin corpul tău şi în sus către cer, către toate fiinţele Luminii din sistemul Solar şi din Galaxia noastră.

ACUM te afli în doi piloni de Lumină, lumina curge în ambele sensuri, în jos şi în sus simultan.

Păstrează aceşti piloni de Lumină activi pentru cîteva minute.

4. ACUM vizualizează această Lumină ca un vortex în curcubeu, care se extinde peste întreaga Terra şi apoi prin întregul sistem Solar,

cum elimină tot întunericul şi anomalia, dizolvă Matricea şi aduce fericire, abundenţă, pace şi iubire pentru toate fiinţele din interiorul Sistemului Solar.

5. Vizualizează Dezvăluirea Totală şi eliberări masive de informaţie despre prezenţa extraterestră şi programele spaţiale secrete prin mass-media.
Vizualizează crearea unui nou sistem financiar just pentru oricine.
Vizualizează Primul Contact cu rasele benevolente de ET.
Vizualizează cum Evenimentul are loc, şi în final eliberează planeta Terra.

Victoria Luminii !

http://2012portal.blogspot.com/link-external
http://istoriagalactica.blogspot.comlink-external

Sursa : MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNElink-external