Căutarea de a crea: noi expresii ale SineluilinkTragedii, calamități, dezastre naturale, nebunie socială și politică, instabilitate financiară etc… toate acestea provoacă (reflectă) frici primare colective intense, de care fiecare parte a familiei umane e responsabilă într-un fel. Dar întrucât știm că aceste energii pot fi alchimizate doar din interior, sarcina noastră în timpul momentelor de revoltă este exact ceea ce am exersat în siguranța coconului nostru, în cei câțiva ani dinainte… de a ne ancora în interior, de a ne examina propriile reacții/răspunsuri la energii, de a transmuta/transcende orice disensiune personală și apoi de a reveni la perspectiva tabloului de ansamblu cât mai repede posibil. Și ciclul se repetă.

Cu certitudine că acest proces nu ne este străin, dar ultimele câteva săptămâni ne-au testat serios hotărârea.

Categoric că vara/iarna a avut un început plin de dificultăți dar învățăm că, cu cât devenim mai fideli nouă înȘine, cu atât mai mult ne retragem energia din orice lucru exterior (defragmentarea sufletului)… din ceea ce nu mai servește căii unice a autorității noastre… cu atât avem mai multă energie disponibilă pentru a ne autosusține, a ne autogenera, a ne autorealiza. Faptul de a rămâne focalizați în perioadele de tumult strict pe drumul sufletului nostru ne permite nu numai să ne desprindem de haosul exterior, ci ne oferă și ocazia de a ne depăși rănile percepute… acele aspecte neIUBIte care încă mai sunt stârnite de experiența lumii ce se dezmembrează.

Adevărul nu se află în haosul ce captează atenția publică, ci în acele mici momente intermediare.link


Pentru cei care au folosit acest impuls de energie (solstițiu) ca să treacă mai total la limitarea la Sine… felicitări! Acesta e cu adevărat un moment în care să vă sărbătoriți succesul autorității personale, chiar și în mijlocul turbulenței ce se desfășoară în jur. Ne (re)naștem DIN instabilitate și în ciuda probabilității foarte mici… în stilul phoenixului. Ca atare, suntem (încă) în tranzit spre un nou ciclu de creație elevat, pe care îl vor observa cei pregătiți și care trec de la călătoria de a căuta toate părțile pierdute din noi înșine, la a crea expresia cea mai înaltă a Sinelui nostru în corp fizic.

Acesta e punctul în care autoritatea noastră practică întâlnește magia în lumea fizică și dă naștere la o aprofundare clară în corpul și în viața noastră, la o împământare nemaiîntâlnită până ACUM, pe măsură ce lumina sufletului nostru pătrunde în locuri din celulele noastre ce nu au mai fost luminate până ACUM. A fost o etapă foarte provocatoare (în special pentru corpul fizic) să facă față la atât de multă lumină, să stârnească atât de multă forță vitală, după eoni de  somn omenesc, dar o facem (!) și, potrivit Surselor mele, până la Portalul 8-8 o vom face cu și mai multă încredere.

Pe măsură ce (ne) coborâm (divinitatea proprie) mai adânc în pământ suntem deja aruncați în joc, trebuind să ne exersăm autoritatea în maniere mai bazate pe experiență. Am înnotat în ATÂT de multă incertitudine, având atât de puțină motivație și claritate cu privire la pașii noștri următori, încât n-am avut altă alegere decât să ne abandonăm liniștii, să găsim confort în disconfortul uriaș și să avem încredere în fiecare fibră a ființei noastre că TOTUL este bine. Și este întotdeauna, însă munca Conștiinței mai înalte constă în alinierea cu acea alegere/linie temporală/realitate, în absolut fiecare moment de acum.

În prezent urcăm pe o nouă treaptă a spiralei creației, pășind pe o nouă platformă de exprimare personală și socială, iar acesta e un proces foarte complex și riguros, de deconectare de absolut orice lucru în care ne este investită energia pe plan exterior, astfel ca să ne putem reconecta total cu sustenabilitatea Sursei-Sinelui propriu. Iulie a fost în această privință o lună monstruoasă, dar sper că de când s-a deschis Portalul Leului (pe 26 iulie) începeți să vedeți lumina (focul) de la capătul a ceea ce a ajuns să fie un tunel foarte lung și întunecat. Dacă nu, o veți vedea la momentul potrivit pentru voi.

Pe măsură ce noile energii de creație continuă să se accelereze și rămășițele dualității se învolburează prin jur, e posibil să constatăm că trebuie să depunem mai mult efort ca să ne armonizăm cu propria iubire și să ne centrăm în ea… dar vă asigur că ea este o constantă ce există întotdeauna sub molozul unei dezmembrări destul de violente. Dacă vă chinuiți să vă stabilizați, lucrați conștiincios cu aspectele voastre mai înalte, în fiecare moment în care e nevoie, pentru a vă strămuta în mod conștient/continuu în programul unei realități mai înalte, prin ordinul dat de voi.

gândurile se materializează ACUM mult mai fără efort, amintiți-vă de puterea voastră de a alege realitatea cea mai înaltă care vă este disponibilă în orice momentComandați-i autorității voastre să vă modifice realitatea după plac. Țineți cont de ghionturile primite. Ascultați-vă corpul. Observați cu detașare procesul de dezmembrare. Eliberați-vă continuu de absolut orice frecvență ce nu este în acord cu intențiile sufletului vostru. Mențineți-vă energia (inimii) în mișcare. Scăldați-vă câmpul toroidal în lumină aurie.

Cel mai important și mai presus de TOATE, rămâneți fideli VOUĂ.

Ca întotdeauna, țineți-vă tot timpul mâinile și picioarele ÎN INTERIORUL camerei de înălțare (torului) și căutați să vă bucurați de ceea ce în final va ajunge să fie călătoria vieții voastre!

Un memento divinlink


Una e să știi sau să auzi despre ce urmează în viitor și de ce, dar cu totul alta e să o trăiești nemijlocit. Întrucât oficial vorbind suntem total implicați în etapa revelării… reprezentând de fapt doar începutul… vreau să încep cu acest memento dătător de putere, din partea Ierarhiei spirituale (extras din raportul pe martie 2016):

La aceasta am vrea să spunem lumii, în sens larg: pregătiți-vă pentru întoarcerea lui Dumnezeu.

Întrucât la fel cum unei întregi colectivități umane îi este îngăduit să intre în lumină, la fel și lui Dumnezeu îi va fi îngăduit să intre în întuneric… să lumineze cele mai ascunse umbre, în maniere nicicând posibile până ACUM.

 În acel scop, va exista un oarecare efect de undă, de care vă îndemnăm să fiți conștienți. Căci prin realizarea voastră christificată ca Sori ai lui Dumnezeu pe Pământ, lumina voastră va schimba însăși fundația lumii voastre, structura după care e alcătuită societatea voastră va ajunge să se desființeze, va începe să se destrame tot mai mult… atât prin destabilizarea produsă de retragerea voastră colectivă din linia temporală 3D, cât și prin valul de lumină proiectat în rețeaua cristalină.

 Aceste două dinamici vor accelera foarte mult trezirea colectivă, într-o manieră pe care am numi-o „meteorică”.

 Fără exagerare, pământul va vui și se va cutremura în prezența VOASTRĂ. Cerurile se vor deschide ca să vă primească, iar apele pământului se vor agita, ca răspuns la prezența voastră. Vă asigurăm că pe măsură ce vă întrupați divinitatea, lumea va remarca, chiar dacă puțini vor înțelege.

 În această privință – și până se liniștesc lucrurile – fiți atenți la cei care s-ar putea întoarce împotriva voastră. Asta nu înseamnă că precauția e îndreptățită, ci doar să rămâneți vigilenți la ambianța voastră, fiind conștienți de ceea ce se petrece cu adevărat la nivelurile cele mai înalte și cum s-ar putea traduce pentru cei din jurul vostru. Am considera acest an un an de discernământ spiritual ascuțit, în care imprevizibilitatea e în creștere.

 Deși destrămarea lumii dualității dă deja semne mai mari de instabilitate, să știți că intrați într-o perioadă de haos colectiv crescut pe scena lumii, chiar dacă voi veți proceda ca o FORȚĂ stabilă a IUBIRIIlink-external, ca pasărea phoenix ce se naște din cenușa evidentă a lumii muribunde.

 Amintiți-vă de autoritatea voastră. Nu fiți înspăimântați și nici prinși în ceea ce apare, ci delectați-vă în schimb în realitatea că tot ceea ce se desfășoară este rezultatul VOSTRU, al Luminii voastre, al iubirii voastre ca Dumnezeu făcut vizibil pe Pământ. Pentru cei conștienți, acest haos este cu adevărat ceva de privit… el vă indică de fapt gradul mai profund de integrare a iubirii pe această planetă, pe măsură ce lumina pătrunde și mai adânc în întuneric, expunând mai mult din mecanismele ascunse ale lucrurilor învechite.

 Oricât de incomod ar părea să fiți martori, doar adevărul vă va elibera.

 Ca întotdeauna, TOTUL este bine ca iubire.

Menținerea în interior a acestei perspective/înțelegeri/conștientizări este/va continua să fie un factor cheie în păstrarea punctului nostru de echilibru interior în perioada ce vine.

Reechilibrarea genului divinlink


Toată frământarea interioară și exterioară la care asistăm în noi și în jurul nostru este, la Sursa ei, rezultatul fuziunii genului Divin, ce are loc la ora actuală atât în interior, cât și în întreaga lume… adică cea mai mare parte din ceea ce vedem desfășurându-se în noi, în relațiile noastre, în tiparele climatice extreme, pe scena socială/politică/internațională etc. reprezintă o reflectare directă a acestei reechilibrări și a ramificațiilor ce rezultă din ea.

Întrucât pe această planetă încearcă să ia naștere un nou echilibru masculin-feminin (prin toți cei care întrupează în interior acest echilibru), multe afaceri internaționale sunt și vor continua să fie date peste cap, pentru că foarte mult din ceea ce există la ora actuală în societatea noastră este extrem de polarizat într-un mod bazat pe gen.

Dintr-o perspectivă mai înaltă, genul nu este nimic mai mult decât reprezentarea fizică a opușilor, ce au nevoie să renunțe la noțiunea că realitățile ce se opun sunt necesare cât de cât. Depolarizarea este numele jocului global actual și vedem (și vom continua să vedem) multe lucruri prin acest dezechilibru… în ultimă instanță în scopul dezvăluirii totale (transparenței), iar apoi în scopul de a reechilibra, reunifica și rearmoniza forțele masculină și feminină de creație pe planetă, ca întreg.

Pe măsură ce pământul și omenirea intră mai ferm în energia unificată care este ACUM prevalentă în rețelele noastre planetare – datorită colectivului în curs de înălțare – mult mai mulți oameni vor începe să devină conștienți de propriile dezechilibre de sex Divin interioare (polarizare) și, prin urmare, vor începe să întregească diviziunea ce provoacă schisma bazată pe frică a separării între tu și eu, noi și ei.

Această depolarizare are loc peste tot în același timp și chiar dacă mă interesează prea puțin lumea în curs de prăbușire, este totuși interesant să vezi efectele diviziunii legate de sex desfășurându-se aici în S.U.A., prin apropiatele alegeri prezidențiale:

• •  Alegerile generale din 2016 avansează pentru a înfățișa conflictul între sexe, ce se va dovedi fără precedent în istoria recentă

• • Alegerile din  2016 ar putea etala un conflict istoric între sexe

• • Duelul dintre Donald Trump și Hillary Clinton se dovedește a fi o ‘înfruntare titanică a sexelor’

• • Alegerile prezidențiale dețin potențialul de a avea cea mai mare diferență între numărul de alegători femei și bărbați, din alegerile din vremurile moderne

• • Cel mai mare conflict între sexe de până ACUM, pe măsură ce se desfășoară campania prezidențială 2016

Chiar dacă se pare că ne îndreptăm în direcția opusă, ceea ce vedem este  de fapt dovada polarității ce trebuie să fie trăită/eliberată treptat/observată, pentru ca dualitatea să fie depășită. Și da, este un întreg circ, dar în unele privințe acesta e și scopul… să dezvăluie ridicolul alegerilor noastre (inconștiente) din trecut… a ceea ce am creat/permis/acceptat la nivel colectiv, cu o mentalitate a separării… astfel ca să putem crea în plan colectiv o lume nouă, unificată.

De bună seamă că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, dar pe măsură ce Statele ‘Unite’ se îndreaptă spre sarcina monumentală de a vindeca separarea răspândită intenționat între oamenii ei, alegerile în Sine dovedesc prin însăși structura lor că suntem cu adevărat mai mult o națiune divizată decât unită. Pe măsură ce este dată la iveală o parte tot mai mare din adevăr, toți vom ajunge să vedem realitatea nu despre… principiile pe care a fost fondată această națiune… ci după care e condusă în realitate.

Faptul de a vedea/accepta întregul adevăr este întotdeauna premisa schimbării și pe măsură ce pe planetă se răspândește mai multă lumină, dezvăluirea la toate nivelurile, în fiecare țară, va fi inevitabilă, pentru că tot ceea ce a fost ascuns iese la lumină. Iar în timp ce continuă să cadă piesele dominoului, să știți și că multe vor apărea... vor exista multe momente viitoare de alegere, noi decizii colective necesare pentru a crea noile sisteme ale unei societăți noi, care să reflecte adevărul despre Conștiința noii lumi ce apare.

Crearea acestor noi sisteme reprezintă scopul pentru care toți suntem aici și locul în care concentrarea noastră ne servește cel mai mult.

Ceea ce încercăm să confirmăm este importanța globală a sexului în alegerile voastre… dovada acestei polarizări, întrucât are de-a face cu unificarea.

Întrucât omologul bărbat și femeie acționează ca reprezentanți ai conceptului fiecărei polarități, veți ajunge să vedeți că apar mulți pentru a reprezenta o evaluare justă a egalității.

Restabiliți, redefiniți, reevaluațilink


 Pe măsură ce trec lunile rămase din vară (iarnă), din acest an foarte influent de vibrație 9, ultimul dintr-un ciclu de evoluție și schimbare socială de nouă ani, mulți dintre noi vor trece de la o stare totală de confuzie, incertitudine și suspensie, la o mai bună înțelegere despre ce ne rezevă viața… în sensul cel mai larg al cuvântului.

Fiecare dintre noi, indiferent de punctul în care se află în evoluția personală, trece printr-o transformare ce se desfășoară cu rapiditate, spre o conștiință (unificată) mai vastă în cadrul sferei personale. Acesta este un proces foarte individual, dar care influențează considerabil întreaga creație… căci transformările interioare ce au loc în cei care se întrupează în această perioadă schimbă lumea așa cum o știm.

V-ați îndreptat de la început spre o stare unificată de ființare, atât în interior, cât și în experiențele personale din viață, dar… întrucât recentul solstițiu a marcat într-un mod atât de viu începutul revelării noii vieți omenești într-o lume nouă… fiecare din voi ajunge să înțeleagă, în felul său unic, ce înseamnă asta pentru el, în plan individual.

Un sentiment înfloritor, de noutate, de grație începe să transpară, fiind posibil ca deocamdată să fie parțial accesibil, și totuși Știm/Simțim că trecutul nu mai există… că „lumea așa cum o știam” și modul în care cooperam cu lumea, nu mai există.

Acest punct final dă naștere unui sentiment puternic de nesiguranță în lume în general, dar pentru cei conectați la adevărul lor interior, și de ACUM înainte, este deopotrivă bucuria și responsabilitatea față de Sine de a începe să restabilim, să redefinim și să reevaluăm ce înseamnă asta, privit din noul nostru port.

lumea exterioară se năruie clar în maniere mai vizibile și, așa cum am spus în rapoartele trecute, acest lucru va continua să vă destrame societatea în moduri mai consistente, pentru a crea spațiul necesar nașterii unei noi societăți.

lumea voastră nu a văzut niciodată atât de multă controversă globală și frământare colectivă, și totuși atât de multă capacitate crescândă pentru iubire, care să se manifeste atât de trainic. 

Ca atare, am vrea să amintim fiecăruia dintre voi că tot ceea ce vedeți pe scena lumii e doar o mică parte din ceea ce este adevărat… căci adevărul nu se află în haosul ce captează atenția publică, ci în micile momente intermediareîn restaurarea compasiunii și în capacitatea crescândă de a relaționa unii cu alții fără discriminare.

Exprimare de Sine nouă și creativălink

backward_step backward page:1/3 forward forward_step