Acceptarea Este Scopul Viețiilink

 

Orice conexiuni prost aliniate, care amintesc emoțiile, sunt lecțiile tale pentru a te ajuta să atingi Acceptarea.link

Și acesta este Scopul Vieții.linkCiclurile karmice ale grupurilor de suflet sunt construite pe judecăți ale altora și modul în care acțiunile lor te afectează.

În timp ce tu crezi că alții creează, în mod deliberat, durere și suferință în viața ta, durerea este un răspuns bazat pe așteptările și dorința ta de a fi iubit de către cei care nu te pot iubi.

Lecțiile în iubire și Acceptare, pe care tu le acorzi altora, sunt o reflectare a nevoii tale de a ști că poți fi evaluat și alegi persoana pentru care acest lucru necesită cea mai mare cantitate de efort.

Aceasta este o aliniere cu inima ta emoțională nevindecată, deteriorată, nu cu inima ta divină și creează mai multă durere, karma și o nouă lecție de Acceptare.

Să îmbrățișezi căile altora ca fiind propria lor călătorie și să reziști tentației de a ii judeca, atunci când nu acționează așa cum crezi că ar trebui sau de a face ceea ce crezi tu că este drept și cel mai bine pentru tine, aceasta este lecția cea mai grea a omenirii.

Poți evita lecții în Acceptare fiind aliniat cu intențiile tale pentru Pacea, Bucuria, iubirea și Abundența pe care le dorești în viața ta și fiind într-o stare totală de iubire de Sine.

Lecții în non-acceptare de către alte persoane, care acționează într-un mod non-iubitor față de tine, reflectă propria ta lipsă de iubire de Sine.

In cadrul polarității spațiului 3D, judecata este opusul Acceptării; în cadrul dualității integrate 5D pe care o creezi, Acceptarea este singura energie, nu există nici un opus.

Să fii aliniat în interiorul propriei tale ființe energetice, să treci de la vindecare spre integritate, spre congruență energetică, face parte din călătoria ta ascensională.

Pe măsură ce recunoști și accepți pe alții, completezi propriile cicluri de vindecare și te poți deplasa în aliniament cu aspectele multi-dimensionale.

Orice durere, furie, regret sau tristețe, pe care le simți în preajma altora, este confirmarea că există o lecție de Acceptare pentru tine, pe care o ai de finalizat înainte de a putea ascensiona ca ființă multi-dimensională.

Când te afli într-o stare de Acceptare, poți alege conexiunile bazate pe cele mai înalte frecvențe și vibrații, deoarece nu mai sunt necesare memento-uri pentru a rezista judecății altora, bazat pe nevoile tale sau fiindcă iți lipsește dragostea de Sine; aceasta este, de asemenea, Acceptarea de Sine.

Acesta este scopul omenirii și scopul fiecăruia în viață, să îmbrățișeze Acceptarea ca pe o nouă paradigmă energetică, calea multi-dimensională, pe care nu există nici o judecată, deci nu există nici o teamă, mânie sau ură, numai Pace, iubire și Bucurie .

Acesta este momentul în care ai ales să închei ciclurile karmice, deoarece acesta este momentul în care ai ales să permiți Ascensiunii depline să apară.

Și, pentru a ascensiona pe deplin, omenirea trebuie să învețe Acceptarea și, apoi, să o practice, în orice situație și cu toată lumea și, atunci când nu există nici o judecată, nu va exista nici un motiv pentru haos și frică, nu va mai exista loc pentru polaritate, iar noua integrare multi-dimensională a Dimensiunii 3D cu 5D, care este Ascensiunea, poate fi terminată.

Mesajul din această săptămână este al Arhanghelului Uriel.

Pentru a afla mai multe despre Uriel, unul dintre ghizii mei, din anul 2003, accesați urielheals.com

Traducere:link

Dida Aurelialink-external

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444link-external

Sursa : Acceptarea Este Scopul Viețiilink-external

Mulțumesc!link