Tema principală pentru iulie este TRANSFORMAREA!link

 

Am mai putea spune că această lună se referă doar la iubire; transformarea fricii în putere, prin iubire, transformarea îndoielii în încredere, prin iubire, transformarea rănilor emoționale vechi în înțelepciune multă, prin iubire. Este pentru toți o ocazie favorabilă de a ne învăța lecțiile cu ajutorul iubirii dure a spiritului și de a începe în sfârșit să ne iubim și să ne prețuim pe noi înșine, într-un mod profund și necondiționat.

Multe din cele ce s-au întâmplat în lume sunt datorate fricii: frică de necunoscut, frică de moarte, frică de a nu cădea în capcană, frică de abandon, frică de ceea ce am putea simți, frică de ceea ce am putea pierde, frică de a nu ne pierde controlul, frică de eșec, frică de succes, frică de a fi văzut și multe altele.

Am ajuns la un punct din evoluția noastră în care este timpul să ieșim din coconul fricii și să ne dăm voie să ne  luăm zborul cu aripi noi, de pe poziția iubirii. Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, dar luna aceasta avem șansa unui început bun.

E posibil așadar ca primele două săptămâni să nu fie o perioadă ușoară. Se poate să fie necesar să-ți reexaminezi psihicul emoțional și să faci un pic de defrișare. E posibil să te simți provocat, nerăbdător, reactiv, emoțional, irascibil, iritat, indispus, descurajat, copleșit, defensiv, neîncrezător și să ai sentimentul general că în viața ta nimic nu merge. Există o presiune de a transforma ceva, dar claritatea nu e încă prezentă. Și asta va trece. Fă față acestei perioade cu ajutorul disciplinei referitoare la practicile tale și la îngrijirea de Sine. Faptul de a te concentra pe modul în care te poți susține mai bine pe tine și cine ești este un element cheie în transformarea personală. Stabilește intenții puternice de a fi influențat doar de rezultatele pozitive din jur și nu lua la modul personal negativitatea și reacțiile altor persoane.

Atunci când apare frica – căci o va face – examineaz-o și privește-o ca pe iluzia care este. În special frica de „ce s-ar putea întâmpla” nu este ancorată în nimic real. Ea este imaginată și fabricată dintr-o arhivă de evenimente trecute, care chiar ar trebui să înceteze să mai aibă control. Centrul tău instinctiv, precum și prima chakră, păstrează toate informațiile despre supraviețuirea ta care declanșează adesea frica. Luna aceasta este important să lucrezi cu centrul tău instinctiv și să-l aduci la timpul prezent, astfel ca să nu fie activat de programe vechi și experiențe karmice din trecut.

În aceste două săptămâni ai așadar șansa la „curățenie karmică” și încheieri. Încheierile sunt un factor important în a-i permite transformării să aibă loc. În măsura în care te cramponezi de cum „ar fi trebuit să fie sau să se întâmple” ceva, nu ai încheiat acea experiență în ceea ce te privește și, în consecință, te împiedici să evoluezi și te pui în calea propriei transformări. Iartă și mergi mai departe. Concentrează-te pe încheiere, pe eliberare și adu-te în prezent. Dacă fiecare ar putea să se concentreze pur și simplu pe eliminarea fricii, fiind prezent și recunoscând iubirea, am putea schimba cu adevărat lumea.

Amintește-ți că tot ceea ce hrănești va crește. Așa că hrănește iubirea și nu frica.

A doua jumătate a lunii aduce cu ea centrul emoțional superior. Aceasta este energia iubirii, a conexiunii, a lui agape, o inimă enormă și deschisă și experiența conexiunii esenței. Este aceeași influență pe care am avut-o în anii 1960, ce a inițiat creativitatea și revoluția extraordinară din muzică, artă, relații, comunitate și idei inovatoare radicale. Centrul emoțional superior este carburantul ce va alimenta o versiune nouă a revoluției creative, mai axată pe spirit și având un sentiment mai puternic al maturității și scopului.

În această perioadă e posibil să te simți foarte inspirat să faci ceva radical și aflat în afara zonei tale de confort. Este o perioadă în care să te conectezi cu alții, să-ți alimentezi creativitatea, să vii cu idei noi și să te îndrăgostești de tine, de viața ta și de toate lucrurile din jurul tău.

Cum va arăta luna iulielink


PE PLAN PERSONALlink


Transformarea personală radicală e posibilă. Începe prin a avea grijă de tine, a te iubi, a-ți aloca timpul și spațiul necesar pentru asimilare emoțională, degajare, vindecare și prin a-ți prioritiza viața în acord cu lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. Îngăduie-ți să fii iritat și țâfnos, atât timp cât asta nu-i afectează pe alții. Fii atent la nerăbdare și emiterea de judecăți și treci mereu la o atitudine de compasiune și iertare.

Luna aceasta ai ocazia favorabilă de a înceta să nu te recunoști pe tine însuți (într-un sens pozitiv). Lucrurile ar putea fi foarte diferite. Transformarea poate avea loc brusc, aducând o schimbare uriașă în viața ta, ce poate părea provocatoare la început. Acest lucru ar putea conduce la învinuire, judecată și posibil chiar și furie. Ai încredere în spirit, că oricare ar fi lucrul spre care ești atras, ca experiență, este într-un fel esențial pentru tabloul de ansamblu al vieții tale, ce se desfășoară așa cum este potrivit.

Asigură-te să-ți aloci timp la capitolul îngrijire de Sine în această lună. Cum îți poți susține cel mai bine prioritățile? Cum poți avea mai bine grijă de tine însuți, ca fiind bunul tău cel mai de preț? Amintește-ți să ai compasiune și iertare și să fii îndrăgostit de tine însuți.

RELAȚIIlink


În privința relațiilor, prima jumătate a acestei luni este grea, iar a doua jumătate este minunată. În timp ce te concentrezi pe nevoile emoționale proprii și pe îngrijirea de Sine în prima jumătate a lunii, îți va deveni foarte clar cine te susține și cine nu. Nu o lua la modul personal. E posibil să fie timpul să mergi mai departe.

Relațiile importante care au devenit oarecum stagnante au ocazia favorabilă de a reînvia un pic de creativitate și inspirație, atât timp cât nu se împotmolesc în vină, resentiment și neînțelegeri. Transformarea cea mai radicală este în relația cu tine însuți, iar acest fapt va avea o influență clară asupra tuturor relațiilor tale.

Din cauza necesității de încheiere a ciclurilor karmice, precum și a eliberării de trecut, numeroase relații vor fi afectate. Unele vor fi abandonate, iar altele vor trece printr-o transformare profundă, ajungând la ceva nou. Transformarea radicală poate include schimbări bruște în relații, unele începând și altele terminându-se.

Luna aceasta este important să fii deschis emoțional, să procesezi și să vindeci rănile din relații și să-ți preiei întreaga responsabilitate pentru partea ta din roata karmică a lecțiilor din relații. Treci la o atitudine de acceptare toală și iubire. Te va ajuta foarte mult.

SĂNĂTATEA ȘI corpul FIZIClink


Am menționat îngrijirea de Sine, care este esențială luna aceasta. Dacă o exersezi, ți se vor ameliora sănătatea și starea de bine. Luna aceasta pune-te pe primul loc, prin iubire de Sine, și astfel pot avea loc minuni. Iubește-ți corpul și corpul te va iubi.

corpul fizic dorește să se miște. Este o lună bună în care să începi să dansezi, să alergi, să faci sport, gimnastică aerobică și alte modalități de a-ți pune corpul în mișcare.

Luna aceasta, starea de bine include mișcarea energiei. E posibil să fii inspirat să pleci într-o călătorie lungă cu mașina sau să ai o schimbare de decor, să faci câteva călătorii și să fii stimulat de alte medii și informații. Reorganizează lucrurile, bagă într-o viteză mai mare, schimbă-ți rutina, fii receptiv la schimbarea și transformarea a ceva.

MEDIUL ÎNCONJURĂTORlink


Există o presiune de a transforma totul, inclusiv mediul înconjurător. Finalizarea și îndepărtarea a ceea ce reprezintă vechiul este importantă. Care sunt lucrurile de care te agăți? Care este motivația acestei atitudini? Examinează-ți mediul cu ochi noi și fii neînduplecat în a face schimbări. E necesar să se renunțe la, să fie încheiat sau revitalizat tot ce reprezintă energie veche sau un lucru de genul „într-o bună zi îl voi folosi la ceva”.

Lucrează cu energia iubirii și asigură-te că îți iubești mediul înconjurător. Dacă nu îl iubești îți va fi greu să te simți susținut de el. Dacă există lucruri care te irită, întreabă-te care este cauza? Care sunt lucrurile ce nu rezonează cu tine, pe care le treci cu vederea? Ce poți să schimbi? În cazul în care îți împarți mediul cu altcineva, în ce loc poți să fii mai cooperant, mai puțin rezistent și mai tolerant, fără să te compromiți de tot?

În privința naturii și a mediului înconjurător planetar, urmărește evenimentele ce vor cauza cele mai mari transformări. Acestea ar putea fi subite și radicale, putând fi chiar devastatoare. Dar ele creează de asemenea oportunitatea de a reuni comunitățile pe o fundație a iubirii și compasiunii, în scopul de a trece prin ele de pe o poziție centrată emoțional mai înaltă. În acest fel, frica ce ar putea fi provocată de o experiență pe care nu o putem controla poate fi transformată, prin iubire, în putere.  

AFACERE/PARTENERIATE/PROIECTElink


Transformarea personală te va informa ce se întâmplă în afacerea ta și cu proiectele și parteneriatele tale. Dacă te vei pune pe primul loc, așa cum am sugerat, orice lucru ce reclamă schimbare va trece printr-o transformare. Consideră iritabilitatea și nerăbdarea ca pe o energie ce a stat câtva timp în așteptare și este dintr-odată gata să se miște. Concentrează-te pe a te conecta cu scopul mai înalt al unui proiect și pe o vibrație mai înaltă ce este posibilă în orice afacere și parteneriat.

Prioritățile și motivația joacă un rol important în lucrurile ce trec în această lună prin transformări. Iubește-ți munca. Iubește-ți partenerii. Iubește-ți afacerea. Iubește serviciul pe care-l aduci altora. Dacă nu ai această stare, s-ar cuveni să-ți investești energia în ceva în care poți fi astfel.

DATE ȘI INTERVALE DE TIMPlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step