Tema principală a lunii mai este ÎNCREDEREA! - Prognoză lunară de Lena Stevenslink


Acest fapt va reclama multă încredere și disciplină în eliminarea oricărui atașament de vechile moduri de gândire, judecare și îndoială. Cea mai importantă lecție din această lună este să ai încredere și să-i dai voie vieții tale să fie susținută să se desfășoare într-un mod foarte nou, cu care nu ești familiarizat, dar pe care îl întâmpini și îl primești cu bucurie. Este util să-ți menții o „minte neștiutoare” și să ai încredere că totul se materializează cum ar trebui. De asemenea este important să fii atent la așteptările și presupunerile ce te conduc și te blochează din nou în experiențe vechi din trecut.

De exemplu, dacă în trecut ai avut întotdeauna o experiență aparte legată de faptul de a te întâlni cu o anumită persoană sau de a face o anumită treabă ori sub influența unui aspect astrologic deosebit, ai în vedere faptul că de data aceasta aceeași experiență ar putea fi foarte diferită, într-un joc nou, un vis nou și sub o serie nouă de influențe. Această considerație reclamă să-ți elimini așteptările pasive că lucrurile se vor desfășura mereu ca de obicei. E necesar să renunți la presupunerile tale și să-i dai universului ocazia de a-ți oferi o experiență diferită.

Prin urmare, data viitoare când faci planuri de a-ți petrece timp cu o rudă dificilă sau de a te ocupa de o sarcină care în trecut era întotdeauna dificilă, decide că experiența poate fi diferită, apoi ai încredere că așa va fi. Așteptările provenite din mintea ta sunt bazate pe experiențe trecute și pe limbajul din trecut. Nu există limbaj intelectual pentru viitor, întrucât viitorul nu și-a făcut încă apariția. Așa că îți faci un deserviciu așteptându-te ca viitorul să se desfășoare la fel ca în trecut.

E timpul să schimbi jocul. Iar asta înseamnă să stabilești REGULI noi pentru tine. Examinează în ce măsură tiparele din trecut creează o regulă negativă ce-ți ghidează viața iar și iar în aceeași direcție. Unele din acele reguli sunt pozitive, altele sunt negative. Aici ne interesează în principal regulile negative, dar dacă ai o regulă pozitivă ce limitează dezvoltarea și direcția nouă, e posibil să fie necesar să o revizuiești și pe ea.

Iată câteva exemple:

Primești întotdeauna cel mai rău loc sau primești întotdeauna cel mai bun loc.

Atragi întotdeauna oamenii potriviți sau atragi întotdeauna oamenii nepotriviți.

Intri întotdeauna într-o dispută cu o rudă, atunci când o întâlnești.

Te îmbolnăvești întotdeauna într-o anumită perioadă din an sau nu te îmbolnăvești niciodată.

Nu ai niciodată timp suficient.

Nu ai niciodată noroc sau ai întotdeauna mult noroc.

Stabilirea de reguli noi pentru tine este o modalitate de a-ți structura intențiile să se îndrepte într-o altă direcție. Am vorbit de luni de zile și chiar ani pe tema „să plece vechiul și să vină noul”. Luna aceasta va susține acest fapt într-un mod important, atât timp cât poți să elimini cu adevărat „vechiul” și să întâmpini „noul”. Iar asta cere ÎNCREDERE.

Un alt aspect influent și captivant al acestei luni este recunoașterea puterii intuiției tale ca principiu călăuzitor în a-ți stabili intențiile și a avea încredere într-o direcție nouă. Intuiția nu ține de intelect și ne ajută să „simțim” lucrurile, în loc să le raționăm. Amintește-ți că acțiunea de a raționa folosește limbajul din trecut și experiențele trecute, pe când intuiția percepe viitorul.

Intuiția îți „cunoaște” valorile reale, iar valorile tale sunt elemente de bază pentru fundația viitorului tău. Nu mai este acceptabil să fii angrenat în activități ce sunt în opoziție cu valorile personale și integritatea ta. Faptul de a te îndrepta spre ceea ce dorește inima ta și cu care intuiția ta este de acord va fi cel ce va schimba în final jocul. Ai așadar încredere în intuiția ta, ai încredere în noile tale reguli, ai încredere în sincronizarea potrivită și ai încredere în noul joc.

Cum se va manifesta lunalink

 

PE PLAN PERSONALlink


Luna aceasta ai ocazia de a-ți schimba considerabil obiceiurile, tiparele și crezurile despre tine. Există de asemenea o ocazie de a-ți dezvolta intuiția și de a începe să te încrezi în ea, într-un mod în care nu ai putut s-o faci în trecut. Influențele pe care le avem și sprijinul vremurilor pot garanta faptul că orice schimbare și reinițializare pe care le faci pentru tine pot fi permanente.

Întrucât vremurile cer o schimbare totală pentru a avansa, orice schimbare personală în care pui un angajament și o încredere deplină va deveni permanentă, atât timp cât continui să ai încredere în ea. Mai există un aspect de a intra în ființa ta și a-ți spune adevărul despre ceea ce este important pentru tine. Care sunt valorile tale? Unde ai făcut compromisuri? Lucrurile de care te decizi să te desprinzi și să le lași în urmă au un caracter definitiv.

Nu fi surprins dacă treci prin momente în care plângi după trecut, chiar dacă el a fost pozitiv și bun. Într-un fel, părăsești cuibul zonei tale de confort și te avânți în necunoscut. Atunci când privești înainte în viitor, stabilește-ți intențiile din înțelepciunea și intuiția inimii tale, apoi ai încredere că ești pe drumul cel bun.

RELAȚIIlink


În această lună relațiile pot însemna multe lucruri. Unele te vor testa, altele te vor susține, unele îți vor confirma că ești pe drumul cel bun, iar altele vor fi cea mai mare provocare a ta. Lecțiile din relații din această lună vor include faptul de a lucra cu intuiția și cunoașterea mai profundă cu privire la ceea ce e sănătos și ceea ce nu este sănătos. De multe ori e greu să renunți la ceva cunoscut și familiar, chiar dacă știi intuitiv că nu mai este potrivit pentru tine.

În tabloul de ansamblu al schimbării și evoluției, să ai încredere în faptul că atunci când se deschide un spațiu, în el există de fapt ceva mai bun și care te susține mai mult. Luna aceasta pot exista momente în care ești sătul și iritat de comportamentul altora. Fii foarte atent la obiceiurile tale inconștiente de a tolera relații care nu-ți mai servesc și desprinde-te de ele, dacă e potrivit. E posibil să jelești pierderea, dar să găsești libertate în spațiu.

SĂNĂTATEA ȘI CORPUL FIZIClink


Aceasta este poate cea mai importantă zonă a încrederii și credinței, luna aceasta. Avem sisteme de credință colective foarte puternice cu privire la sănătate, boală, îmbătrânire, vindecare și ceea ce e posibil și imposibil pentru corpul uman. Fără a fi nevoie să „știm” mental, aceasta e luna în care să extindem definiția a ceea ce considerăm a fi adevărat și să invităm unele concepte aflate la marginea „cutiei” să înceapă să apară.

Domeniul corpului fizic este locul în care poți vedea imediat care îți sunt regulile și convingerile despre ceea ce e cu putință și lucrurile de care ești capabil. Analizează-ți regulile personale despre sănătatea, greutatea, nivelul de energie, stările sufletești, capacitățile, provocările, limitările tale, cât de mult somn ai nevoie, cât de multă hrană ai nevoie și, în general, ce anume are nevoie corpul în conformitate cu ceea ce ai fost învățat.

E timpul să modifici jocul, iar corpul este un loc extraordinar unde să exersezi implementarea unui set nou de reguli și în care să ai încredere că așa va fi.

MEDIUL ÎNCONJURĂTORlink


Fii martor aici cu privire la mediul înconjurător și ai încredere că totul se întâmplă cu exactitate potrivit unui plan mai vast. Evenimentele legate de mediu vor continua să fie intense, imprevizibile, supărătoare, radicale și total scăpate de sub control.

Lucrurile asupra cărora chiar ai control sunt cele din mediul tău apropiat. Întruchipează o schimbare în jocul tău, curățând, clarificând ceva, eliberându-te și schimbând lucrurile. Este un moment bun pentru a fi cu adevărat atent la mediul personal. Ce anume poți schimba? Ce poți actualiza? De ce anume te poți debarasa? Care este lucrul pe care l-ai acceptat și pe care nu îl mai observi, dar care nu-ți mai este de folos? Fii proactiv și ai încredere că atunci când renunți la ceva faci loc pentru ceva nou.

AFACERE/PARTENERIATE/PROIECTElink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step