Raport privind energiile lunii martie 2016 - Jennifer Hoffmanlink


În primul rând să vorbim despre dublul 3 al lunii martie, deoarece acesta este cel mai important aspect. Măiestria Iluminată poate fi complicată dacă acestui concept îi ataşăm foarte multe aşteptări şi suntem dezamăgiţi dacă aparent nu se întâmplă nimic. Credem că este un fel de dar de la Dumnezeu când de fapt nu este deloc aşa. De fapt este activarea energiei Sursei noastre, prin care facem loc în omenescul nostru parteneriatului cu divinul ce coexistă în interiorul nostru. Deşi preferăm să o vedem că pe un dar sau o binecuvântare specială, noi suntem cei care ne binecuvântăm cu acest nou nivel al dualităţii omenesc şi Divin în acelaşi spaţiu fizic. Odată cu integrarea 5D şi înălţare, noi renunţăm la polaritate şi polaritatea şi dualitatea nu înseamnă acelaşi lucru. Polaritatea reprezintă separaţia 3D, în timp ce dualitatea reprezintă multidimensionalitatea 5D; coexistenţa unei multitudini de frecvenţe energetice extinse.

Durează ceva până când realitatea noastră materială să poată prinde din urmă realitatea spirituală, aşa că nu treceţi cu vederea tot ce se întâmplă dincolo de suprafaţă pentru că acolo se întâmplă acţiunea reală. Atunci când vom vedea efectele în realitatea noastră materială, toată acţiunea energetică se va fi consumat deja. Nu vi se serveşte o tavă cu ingrediente şi vi se spune să vă apucaţi de treabă dacă vreţi să mâncaţi, vi se serveşte mâncarea gata preparată. În acest caz, mâncarea sunt rezultatele aliniate intenţiei voastre, aşa că păstraţi-le la un nivel cât mai înalt.

Şi nu judecaţi toate lucrurile care credeţi că se întâmplă sau nu pe parcursul acestei luni, fiţi atenţi unde puneţi piciorul cu energia deoarece ceea ce credeţi că nu este în regulă sau nu este satisfăcător reprezintă un semn al propriului vostru progres. Vă deconectaţi de la legăturile paradigmei 3D şi căutaţi noi căi de potenţial. Repet, acest lucru poate fi puţin complicat deoarece s-ar putea să aveţi aşteptări în legătură cu modul în care ar trebui să se întâmple lucrurile şi unele dintre rezultate să fie dezamăgitoare, mai ales dacă implică schimbări majore ale oamenilor şi situaţiilor la care nu v-aţi fi aşteptat.

Mai avem în plus şi o eclipsă totală de soare pe 9 martie, ceea ce nu este neobişnuit, deoarece de obicei avem eclipse în martie. Această eclipsă este însă specială deoarece adună foarte multă putere spirituală pentru a crea o furtună perfectă de vindecare şi transformare. Odată cu conexiunile sale la Jupiter, Chiron, Saturn, Pluto, Marte, Venus, nodul Nord, Ceres şi Mercur (toate planetele), se va stârni multă karmă şi prăpastia dintre 3D şi 5D se va adânci şi mai mult. Saturn este foarte clar în privinţa acestei întregi energii spirituale, invitându-ne să ne alegem calea fără să o luăm pe un drum separat, ne aflăm ACUM pe calea integrării realităţilor 5D. Prezenţa lui Saturn ne cere să ne asumăm condiţia de adulţi, pe care ştim că o avem. Prea multe din învăţăturile spirituale de azi sunt legate de imaginea diafană de iubire şi lumina ce reprezintă mai degrabă o evadare din realitate decât o cale de ancorare a spiritualului în lumea materială. Amintiţi-vă că aducem raiul pe Pământ prin integrare, nu distrugând pământul astfel încât raiul să poată prelua controlul.

Toate acestea pot determina apariţia unor prăpăstii energetice în viaţa voastră, atunci când calea spre congruenţă energetică se îngustează, ceea ce înseamnă că materializarea are loc mult mai repede, pe toate nivelurile. Aşa că o relaţie care bătea pasul pe loc se încheie brusc, sau lucrul pe care vi-l doreaţi apare şi trebuie să găsiţi un mod în care să îl integraţi în viaţa voastră. Sau vă hotărâţi că nu mai vreţi să aveţi de-a face cu anumiţi oameni sau cu anumite situaţii şi aveţi o descărcare emoţională epică în faţa tuturor celor din viaţa voastră, prin care, poate pentru prima dată în viaţă, vă arătaţi foarte clar sentimentele. Nu vă criticaţi şi nu vă judecaţi pentru că aţi fi răi sau insensibili, probabil că aţi purtat această energie prea multă vreme şi asemenea tuturor lucrurilor care au fost impuse cu forţa, negate, suprimate şi ne-exprimate, atunci când acesta energie iese la iveală, nu e o imagine prea frumoasă.

Gândiţi-vă la aspectele eclipsei ca fiind aşezate în cele patru colţuri ale unui pătrat, revărsând energie spre centrul pătratului, în care ne aflăm noi. Întrebarea care se pune în legătură cu Măiestria Iluminată nu este ce anume vrei să vindeci ci ce anume vrei să creezi ACUM. La acest nivel de măiestrie trecutul devine un detaliu atunci când continuăm să ne mişcăm energia spre nivelele următoare ale creaţiei, înspre ceea ce este o multidimensionalitate extinsă. El va deveni o ancoră a expansiunii noastre dacă ne vom concentra atenţia asupra lui şi vom continua să încercăm să îl schimbăm în altceva. Ce se întâmplă ACUM este tot ceea ce contează, deoarece este singurul lucru pe care îl putem controla sau asupra căruia avem putere, Şi în ciuda a tot ce s-a întâmplat în ultimii 70 de ani în ceea ce priveşte controlul energiei/minţii, noi avem deplină stăpânire asupra energiei proprii. Puteţi afla mai multe în legătură cu modul în care a fost compromisă, folosită greşit, manipulată şi violată energia noastră şi ce putem face pentru a o lua înapoi în noua mea carte ( click aicilink-external ).

Imensa cantitate de energie spirituală care se revarsă în pătratul la care mă refeream mai devreme amplifică tot ce se află în spaţiul respectiv, asta incluzând toate credinţele, gândurile, speranţele, visele şi realitatea curentă. Ce doriţi să vedeţi mai mult în viaţa voastră? Ce vreţi să vedeţi mai puţin în viaţa voastră? energia nu are prejudecăţi şi ea înălţă toate frecvenţele şi gândurile, pastrati-vi-le pe ale voastre aliniate la ceea ce vă doriţi să creaţi ACUM.
Echinocţiul din 21 martie este începutul anului astrologic, zodiacul se resetează şi începem un ciclu nou. Ne aflăm însă deja în unele cicluri puternice, aşa că acest echinocţiul devine un alt punct focal al transformării noastre. Gândiţi-vă la echinocţiu ca la anul nou cosmic şi stabiliţi-vă nişte intenţii pentru noile începuturi, pentru că asta reprezintă Berbecul. Cu planeta ce îl guvernează, Marte, intrând într-un alt semn de foc, pregătindu-se să treacă retrogradă în luna aprilie, există destulă energie să trecem ACUM la o acţiune intenţionată şi ghidată. Marte este însă şi el în UMBRA lui retrogradă, aşa că aşteptaţi-vă să reluaţi această situaţie în lunile următoare, atunci când Marte îşi va încheia mersul retrograd pe 21 august.

Să nu uităm a doua eclipsă de pe 23 martie, imediat după echinocţiu, cea care îi are ca actori pe Mercur, micul escroc, în trigon cu Marte, care se află în UMBRA sa retrogradă. Este un alt punct de putere al acestei luni, care poate aduce surprize neaşteptate, aşa că nu îl subestimaţi pe Mercur. S-ar putea să fie cea mai mică planetă, dar are legături puternice cu karma, cu puterea noastră creatoare şi cu lecţiile noastre de viaţă. El guvernează şi cel de-al treilea semn al zodiacului, un alt 3 într-o lună ce poartă din greu energia măiestriei.

Dacă vă întrebaţi cum să vă descurcaţi cu tot ce se mai întâmplă ACUM, amintiţi-vă că în această lună lucrăm din starea de maeştrii iluminaţi. Noi suntem la cârmă aici şi noi controlăm curgerea energiei ea curge doar în toate direcţiile. Trebuie să fim recipiente deschise, aliniate şi congruente, având intenţii puternice pentru rezultate mari în care se scurgă energia.

Şi mai trebuie să menţionez şi cuadratura curentă Uranus/Pluto, deoarece ea este ACUM activă şi va rămâne cu noi pe parcursul întregului an. Cred că acesta este motivul pentru care vedem atâtea informaţii şi corecţii sociale şi diverse tipuri de dezvăluiri în întreaga lume. Ele apar datorită presiunii constante a cuadraturii Uranus/Pluto. Chiar şi dezvăluirea experimentelor legate de controlul minţii/energiei despre care vorbesc în cartea mea. La începutul anilor 60, atunci când astfel de experimente se desfăşurau pretutindenea, Uranus şi Pluto se aflau în conjuncţie în Fecioară, semnul ce atrage toată atenţia şi în această lună.

Tot ce se duce se şi întoarce la un moment dat şi plăţile karmice au un mod ciudat de a se întâmpla exact atunci când te aştepţi mai puţin. Hai să vedem ce se va întâmpla în lunile următoare, atunci când mai mulţi oameni vor aduce informaţii şi adevăruri şi va trebui să vedem ce avem de făcut cu ele. Furia poate fi un răspuns dar la fel este şi libertatea care devine posibilă atunci când ştim care este adevărul şi avem toată informaţia în faţă.

Saturn staţionează, stând liniştit în timp ce se pregăteşte să devină retrograd pe 25 martie, repetând astfel ciclul desfăşurat între iunie şi noiembrie 1987. S-ar putea să vedeţi unele repetări din acea perioadă, sub forma oamenilor, credinţelor sau situaţiilor. Nu sunt reluări, sunt doar puncte de resetare în care ne putem seta energia la nivele noi şi putem face alegeri diferite.
Când se va termina asta? Nu se termină, energia continuă să se mişte şi să curgă şi o putem folosi pentru a face alegeri diferite, pentru a ne evalua rezultatele şi a ne reajusta modul de folosire a energiei.
În ultimul sfârşit de săptămână din lună martie este Paştele (N.Tr. Paştele Catolic), moment în care sărbătorim învierea şi înălţarea lui Iisus ca pe o metaforă religioasă a propriei noastre căi de înălţare. Fie ne putem înălţa în această lună, există suficientă energie pentru asta, fie ne putem lăsa fricile să ne copleşească. Aş sugera că înălţarea este mai plăcută decât cealaltă alternativă.

Nu căutaţi ACUM sfârşitul drumului, căutaţi noile orizonturi pe care vă cere sufetul să le exploraţi atunci când vă împliniţi un aspect al scopului vieţii şi vă pregătiţi să treceţi în noi potenţialuri şi noi misiuni ale sufletului. Ciclurile de vindecare au nevoie să se încheie pe măsură ce ne acceptăm întregirea astfel încât să putem trece în congruenţa energetică. Trecutul reprezintă un lucru cu care aţi terminat şi el reprezintă un prag spre prezent şi viitor. Până la urmă, este o lună a acţiunii, dar acest proces începe prin aliniere, nu prin accelerare. Avem nevoie de o direcţie înainte de a ne sui în maşină şi a porni cu viteză. Deschideţi-vă aripile larg în această lună, a venit momentul să vă avântaţi spre înălţimi. Să aveţi o lună minunată!


Copyright (c) 2016 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.


Sursa : Raport privind energiile lunii martie 2016 - Jennifer Hoffmanlink-external

Editura FOR YOUlink-external