Semnale de lumină - Practica omeniei - Schimbarea lumii prin iubirelink


Cum a început jocullinkA fost crucial să veniţi şi să vă separaţi, pentru că despre asta era jocul. Era despre a pretinde că sunteţi separaţi unii de ceilalţi şi despre a găsi o cale de a vă descurca astfel, pe planeta Pământ. Pentru mare parte din energia pe care aţi experimentat-o şi mare parte din lucrurile pe care le-aţi indurat pe planeta voastră era perfect normal să mergeţi în direcţia voastră. V-aţi creat propriul punct de siguranţă interioară şi nu v-aţi făcut griji despre cum se potrivea acesta cu restul planetei Pământ sau cu restul oamenilor de pe această planetă. ACUM, dragilor, acest lucru se schimbă deoarece propria voastră percepţie asupra omenirii se schimbă. Acest lucru este perfect şi în el stă provocarea pe care v-o aducem. Înţelegeţi, dragilor, că atunci când veniţi pe această planetă sunt anumite lucruri care vă atrag atenţia şi altele care au tendinţa să vă repugne. Ei bine, ce lucruri vă atrag atenţia? Frumuseţea? Veţi vedea, chiar şi frumuseţea este diferită pentru fiecare, şi asta înseamnă că există o mare varietate de frumuseţe colectată de pe planeta Pământ şi adusă în înregistrările akashice. De fapt, voi daţi viaţa unei forme temporare de frumuseţe. Este ceva extraordinar şi asta faceţi atunci când vă ancoraţi lucruri în viaţă. Una dintre cele mai mari provocări pe care o au mulţi pe planeta Pământ este credinţa lor în separaţie. A fost un joc pe care voi toţi aţi hotărât să îl jucaţi şi noi am vorbit despre el în prima carte pe care l-am ajutat pe Păstrător să o scrie. A existat un moment în care vă aflaţi cu toţii, că spirite, la poalele muntelui, bucurându-vă de lucruri, jucându-vă de-a v-aţi ascunselea sau orice alte jocuri mai erau. Apoi a venit cineva şi a spus: Am vrea să ne jucăm un joc nou. Avem jocul ăsta, în care ne punem nişte văluri şi nu ne mai amintim cine suntem. Pe urmă ne continuăm viaţa şi ne ciocnim unul de celălalt şi cu toate astea nu ne putem aminti cine suntem sau conexiunile pe care le-am avut. Este un joc cu totul despre Dumnezeu care se caută pe Sine, pe el sau pe ea însăşi, încercând să găsească reflexia comună în lume în timp ce pretinde că este separat. Şi aşa a început jocul pe planeta Pământ.

Separarelink


Sunt multe alte jocuri aflate în desfăşurare în Univers şi veţi afla câteva dintre ele. De fapt, recent, unul dintre ele v-a descoperit pe voi şi ei încearcă încă să vă contacteze. Vă vom împărtăşi mai multe la momentul potrivit. În prezent, nici voi şi nici ei nu aveţi tehnologia necesară pentru a călători dintr-o parte în cealaltă. De abia există tehnologia pentru comunicaţii şi pe aceasta încearcă ei să o folosească ACUM. La rândul vostru, şi voi ascultaţi şi chiar aţi văzut unele semnale pe care le-au trimis, fără să ştiţi prea bine cum să le interpretaţi, dar veţi reuşi în curând. Când acest lucru se va întâmpla, dragilor, el va da fiecărei persoane de pe Pământ o cu totul altă perspectivă. Vă veţi vedea dintr-o dată ca fiinţe ale Pământului. Se va realiza o uniune a fiinţelor omeneşti de pe Pământ, chiar şi pentru simplul motiv că ele se vor considera ca fiind toate la fel. Nu e fascinant? Voi căutaţi diferenţele dintre voi. De aceea doi oameni care sunt complet diferiţi unul de celălalt se iubesc şi se onorează reciproc. Există întotdeauna o conexiune, cele simple sunt cu aceia care vă sunt foarte apropiaţi. Aţi observat, dragilor, că întotdeauna verii sunt cei care se luptă pe planeta Pământ? Nu sunt cei aflaţi în majoritatea timpului, complet în opoziţie, ci aceia care sunt foarte apropiaţi unii de ceilalţi şi câteodată au chiar şi atribute fizice similare. Multă din intoleranţa de pe planeta Pământ, de ACUM este cauzată de cantităţile incredibile de tensiune şi de frică ce uneori au permis ca separaţia să fie posibilă. Întrebare este: Cat de mult v-aţi separat unul de celălalt? Cât de mult se pot separa fraţii şi surorile până când acest lucru să devină problematic? Şi iată-ne ajunşi la momentul în care vă punem în faţă provocarea zilei.

Reînsămânţarea planetei PământlinkFiecare om de pe planeta Pământ se află într-un anumit fel de dificultate legată de modul în care se percepe pe Sine. Voi aveţi cu toţii prejudecăţi pe care le-aţi învăţat sau care v-au fost transmise de către părinţi. Uitaţi-vă la ce se întâmplă pe planetă în acest moment. Chiar dacă recunoaştem că este este foarte greu şi problematic, în acelaşi timp vi se oferă unele oportunităţi la care nu aţi putea avea acces pe altă cale. Una dintre ele este o reînsămânţarea incredibilă a planetei Pământ, pentru a obţine o conexiune mai echilibrată între toate fiinţele. Chiar dacă este un număr relativ mic de oameni care se ocupă de acest lucru, el va genera unele schimbări ce nu vor putea fi văzute mai devreme de două generaţii. Voi v-aţi segregat şi v-aţi separat în mod repetat în rase. De regulă, aţi avut probleme cu cei foarte apropiaţi de rasa voastră, ca şi cum v-aţi fi aflat în competiţie cu ei. Aceasta a fost încercarea noastră de a glumi. Aşa că, ceea ce vă rugăm să faceţi este să pretindeţi că sunteţi oameni. Cât de multă omenie puteţi aduce în viaţa voastră în următoarele trei luni? În acest moment se deschide o fereastră critică. În următoarele trei luni veţi avea ocazia să faceţi ceva cu adevărat important în lume, prin acţiuni mici. Câteodată acţiunile voastre se află profund în voi.

Omenia: a privi dincolo de sistemele voastre de credinţe şi prejudecăţilinkBineînţeles că toţi au prejudecăţile lor. Unora le place doar un anumit gen de oameni şi au avut experienţe negative cu alţii; alte rase, alte fiinţe, alte sisteme de credinţe, oricare ar fi modul în care împărţiţi voi oamenii. Găsiţi-vă prejudecăţile. Vă cerem, dragilor, să faceţi paşi concreţi spre schimbare în aceste trei luni care vor urma. Descoperiţi ceva în legătură cu cei faţă de care aveţi prejudecăţi, fie că e vorba despre o religie, un sistem de credinţe sau o rasă. Făcând pace cu cei care vă displac cel mai mult şi în faţa cărora aţi opus rezistenţă, veţi contribui la realizarea celui mai important amestec şi veţi ridica omenirea la cel mai înalt nivel al ei. Înţelegeţi, dragilor, că omenia voastră va depăşi cu mult frică omenească de pe Pământ. Acesta este momentul în care să treceţi la acţiune. Căutaţi în voi înşivă şi găsiţi-vă propriile mici prejudecăţi toată lumea le are. S-ar putea să aveţi anumite preferinţe fără măcar să ştiţi de ce. Examinaţi-le şi descoperiţi dacă au de-a face cu anumite grupuri de oameni. Când găsiţi această mică zonă, nu vă fie ruşine cu orice aţi fi găsit. Nimeni nu ar trebui să se ruşineze vreodată cu propriile sentimente. În orice caz, odată ce i-aţi găsit originile, treceţi la acţiune şi faceţi ceva pozitiv pentru a o lua în direcţia potrivită. Dacă este vorba despre o religie de care vă temeţi, atunci învăţaţi despre religia respectivă. Cercetaţi să aflaţi dacă ea este cu adevărat dăunătoare sau poate că este chiar opusul a ceea ce gândiţi. Aflaţi mai multe despre oamenii faţă de care aveţi aceste sentimente negative. S-ar putea ca acest lucru să fie dificil pentru unii, deoarece deseori vă mândriţi cu faptul că sunteţi deschişi la minte şi nu încuiaţi şi plini de prejudecăţi. Aţi făcut o treabă grozavă schimbând planeta Pământ cu valurile voastre de iubire, aşa că nu trebuie să vă simţiţi în niciun fel pedepsiţi, dragilor. Ce facem noi aici este să vă cerem să vă curăţaţi reziduurile şi inconsistenţele din interiorul vostru. Făcând asta stabiliţi energia tuturor celor care vă înconjoară, pentru că sunteţi Lucrători întru Lumină. Voi sunteţi cei care îşi deschid aripile în tăcere, lucru ce are o influenţă profundă asupra celor din jurul vostru şi asupra jocului de pe planeta Pământ însăşi.

 

Sunt momente cu adevărat critice, dragilor şi noi vă rugăm cu insistenţă să faceţi ceva pentru a vă deschide această poartă în următoarele trei luni. Educaţi-vă în legătură cu obiectul fricii voastre sau încercaţi să cunoaşteţi unii dintre oamenii care vă îngrijorează sau care pur şi simplu nu vă plac. Sunt atât de mulţi oameni care se luptă şi e o listă foarte lungă cu toate motivele pe care le au. Vă spunem, dragilor, să le dai oamenilor ocazia de a renunţa la separare şi de a se amesteca reprezintă o realizare extraordinară. Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-aţi realizat în timpul existenţei pe planeta Pământ a fost să amestecaţi rasele. Ar fi fost foarte uşor să spuneţi : Ei bine, rasa asta stă acolo şi celelalte aici, astfel încât să ţineţi lucrurile separate. Dar acest lucru nu a funcţionat niciodată prea bine. ACUM a venit momentul să faceţi un pas mai departe, în această direcţie, să găsiţi unde sunt fricile voastre faţă de alţi oameni şi să le rezolvaţi. Aflaţi mai multe despre oamenii care trec prin unele dintre aceste experienţe, deoarece puteţi fi de un mare ajutor, din multe puncte de vedere, chiar şi cu un minim efort.

Practica omenieilinkSunt probleme pe care le veţi vedea la ştiri în fiecare zi, deoarece sunt multe naţiuni care se refugiază ACUM în locuri mai sigure. Mulţi dintre voi găzduiesc refugiaţi. Alţii îi verifică. Recent, două ţări au spus că sunt atât de mulţi cei care sunt în căutare de adăpost încât va trebui să îi respingem pe toţi ceilalţi; 20.000 într-una şi 30.000 în cealaltă ţară. Ce vor face ACUM? Aici se poate activa omenia voastră chiar şi punându-vă aceste întrebări. Puneţi-vă în situaţia de a vă imagina cum ar fi dacă aceşti oameni ar fi membri ai familiei voastre şi apoi aşezaţi-vă la loc. ACUM veţi fi conectaţi cu inima.

 

În următoarele 90 de zile rupeţi cercul urii.link

backward_step backward page:1/2 forward forward_step