Conştientizare 1link


Apropo de luna asta  septembrie, atât de mediatizată, ba cu privire la asteroizi, ba cu raze X, Gamma, ba cu sfârşitul lumii (ce ne mai plac poveştile, orice, doar să fie mintea ocupată – în timp ce unii trec la fapte ocupându-ne Casa) … sunt şi situri ale astronomilor profesionişti, unde se pun listele cu asteroizii, cometele, etc., care trec prin sistemul nostru Solar, în septembrie, nu există nici o activitate majoră, iar în celelalte luni, tot ce există, e mult prea departe de planetă ca să creeze vreun anume risc, iată un astfel de site:
 http://www.truthorfiction.com/a-massive-asteroid-will-hit-earth-in-september-2015/
 
Vedeţi bine că pe lângă tensiunile globale pe care le ştim, apar tot felul de articole, de prin publicaţii “rare”, care emit fel de fel de zvonuri, începând de la OZN-uri prăbuşite recent în România, extratereştri ce se plimbă pe străzi pe te miri unde, evenimente super-cosmice ce ne pasc în scurt timp după care cică ne vom culca novici şi ne vom scula guru şi etc. Nimeni nu verifică sursele de preluare şi credibilitatea lor, fiind “basculate” în mentalul colectiv (fără nici cea mai mică jenă), de semeni care au ca singur scop în viaţă doar profitul financiar…
Tot felul de entităţi (mascate ...căci la bază, pe lângă cele autentice, sunt ăştia cu psiho de scot cărţi, inventează tehnici de protecţie, cursuri peste cursuri, etc. - ACUM nu doresc să înţelegeţi că sunt rele cursurile şi să nu mai mergeţi, fiindcă fiecare are de ales pe ce drum să meargă, iar unele cursuri chiar sunt utile, doar că faptele noaste sunt mai puţine şi teorii prea multe) ne toarnă poveşti de grădiniţă, tocmai fiindcă ştiu că ne plac poveştile…de adormit copii. Şi eu am crezut o vreme, dar mi-a trecut :-))) 

Valuri cosmice au fost şi vor fi întotdeauna, altfel ar fi fost imposibil că înaintaşii noştri să ajungă la diverse rezultate, aici existând concomitent scală de vibraţii de la plus la minus, de la unde ultrascurte la cele largi, exact ca la radio sau tv., că doar toate invenţiile ne oglindesc pe noi. Aşa cum la radio la unde ultra scurte pot foarte uşor să apară viruşi (ceea ce nu se prea întâmplă la cele lungi), tot la fel şi omul care trece pe unde ultra scurte (sau cum li se zice - vibraţii mai înalte - ) să aibe şansa să intercepteze şi viruşi.....trebuind să găsească exact unda de emisie, deoarece, cele lungi, (cele ce pot fi interceptate de cea mai mare masă de oameni) fiind mai puternice ca emisie....tocmai datorită îndreptării atenţiei celor mulţi, spre acele unde.....ca atare, nu există un anume timp de emisie mai puternică, sau mai scurtă, venită din spaţiu, ci există construcţia formelor gând definitivate. Aici intrând toate credinţele, informaţiile, tehnicile , venite din afară, fiind străine celor venite din interior, egal că e vorba de spiritualitate, cunoaştere, etc.
Ca dovadă, iată că modul de gândire a omului s-a schimbat, de la un secol la altul, în funcţie de informaţiile scoase la liber, informaţii care mereu aveau un scop strict terestru. Tocmai de aceea, maeştrii ne sfătuiau să uităm tot ceea ce am fost învăţaţi....necrezând în nimic ce ni se serveşte din afară, deoarece aceste informaţii, (egal de ce tip sunt), au scopul de a ne menţine la nivelul minţii subconştiente, cea care creează scenarii diverse, unul dintre ele fiind fixarea unui anume timp în care vin valuri de energie...Bine, bine, dar ce faci în restul timpului? Păi mintea face scenarii cum vin acele valuri de energie, cum să foloseşti tehnica învăţată mai eficient, ce să faci în mod concret, etc. Ca atare, în mod concret, controlul fiind apanajul minţii subconştiente.
Atâta timp cât mintea va fi ţinută în poveşti, ea va copilări, neputând să îşi rezolve aşa zisele poveşti/treburi/fapte “personale" (pentru care a venit la întrupat în aceste vremuri), aşteptând ajutor din afară - de la psihologi, maeştri, guru, preoţi, guvern, sau oricine altcineva, ceea ce de altfel se şi întâmplă - lumea fugind ca bezmetică de la unul la altul.....care în loc să îi descurce, îi încurcă mai mult.
Cine spune adevărul, este linşat, fiindcă majoritatea persoanelor şi-au făcut o meserie cu care au şansa să scoată bani, şi nu au nici un interes să le pice sursa financiară, prin aflarea adevărului, etc.

În general, oamenii fug de ceea de reprimă, uneori reacţionând violent, din neînţelegere, însă te poţi deconecta de nişte programe, în momentul în care înţelegi, percepi inutilitatea acestora . Aici este important contextul, respectiv cum vezi acea eliberare? Din ce punct de vedere, o vezi? Prin prisma fricii şi a egoului - care creează disensiuni în fiinţă - sau o vezi ca o înţelegere mai amplă, mai extinsă? 
Înţelegând că dacă dăruitorul ignorant a susţinut un program care făcea şi face rău la foarte multe suflete, cerând să iasă din acel program el taie puterea celor ce se folosesc de ignoranţa multora, rupând în acest fel, echilibrul în manifestare......vedeţi şi meditaţia propusă.

Îmi amintesc ACUM de ce a scris o fata pe Facebook şi anume: 
“Nu-mi iubesc ţara cât să arăt asta pe toate drumurile, prin patriotism înţeleg mai mult să nu fii hoţ, hoţul nu fură doar banul ci şi ceea ce se putea face cu acel ban, un hoţ fură progresul, evoluţia, ziua de mâine a cuiva,…”
Ca atare, hoţul când se foloseşte de energia cuiva în scop egotic, fură progresul, evoluţia, ziua de mâine a cuiva, etc.
 
Dar dacă hoţului i se zice stop!....până aici ţi-a fost, Dumnezeu este important şi în tine dar şi în mine, meritând să se bucure de tot ce este mai bun atât în tine cât şi în mine, lucrurile se schimbă, omul devine iluminat, se trezeşte, simte, vede şi înţelege adevărul...

Conştientizare 2link-external