Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffmanlink


Septembrie începe cu câteva dinamici interesante. În primul rând, fiecare planetă este într-un anumit aspect retrogradă, fie în mod direct, fie într-un ciclu. Acest lucru spune multe despre felul în care începem cea de-a noua lună a anului, 9 fiind numărul finalizării. Şi pe 1 septembrie avem şi a doua din cele trei conjuncţii Venus/Marte. Chiar şi cu Venus retrograd, aceasta reprezintă o combinaţie destul de rară şi foarte puternică, trecerea de la omenescul masculin/feminin la divinul masculin/feminin. Şi cele două planete se conectează de trei ori în 2015, ceea ce este destul de rar, ce-a de-a treia conjuncţie fiind pe 1 noiembrie, în Fecioară, împreună cu Jupiter.

Cele mai importante două cicluri din această lună sunt cel al lui Jupiter în Fecioară, care deschide un nou ciclu, după 2003 şi al lui Saturn, care parcurge cu greu ultimul grad din Scorpion, completându-şi ciclul din decembrie 2014 şi 1982. Vă mai amintiţi intenţiile de an nou pentru 2015? S-ar putea să vreţi să vi le amintiţi în această lună, deoarece ACUM le puteţi pune în practică.

Jupiter în Fecioară este un ciclu important deoarece merge în urmă până în 1991 şi apoi până în 2003, ambii ani constituind momente importante în ciclul de înălţare. 2003 a fost anul în care Arhanghelul Uriel m-a vizitat pentru prima dată, în timp ce în 1991 am început să îmi recunosc intuiţia şi darurile spirituale, primind mesaje prin channeling. Ce făceaţi în 2003 şi în 1991? Au fost cumva cei mai răi ani ai voştri 2003 a fost un astfel de an pentru mine, a fost anul în care am fost falită, aproape fără adăpost şi şomeră. Am plâns timp de 6 luni, în fiecare noapte, înainte să adorm, implorându-l pe Dumnezeu să mă ia acasă, până când m-am hotărât să am o altă abordare. Pe urmă mi-am găsit un serviciu şi mi-am creat o excursie gratuită în Franţa (despre care puteţi citi în cartea mea, 30 de zile până la miracolele zilnice).

Ori de câte ori este Jupiter în Fecioară, are loc o trezire spirituală şi primele două au fost destul de dure, s-ar putea însă ca aceasta să fie diferită. ACUM suntem mult mai treji şi mai conştienţi, aşa că ne putem alinia cu adevărat cu această energie şi o putem integra. Nu mai e vorba despre niciun fel de spiritualitate de mântuială sau de Vindecători Maririzati, este timpul măiestriei. Ce vreţi să creaţi în viaţa voastră ACUM, ca oameni divini, spirituali, pe deplin integraţi?

Saturn iese din Scorpion pe 16 septembrie şi cred că o să scot artificiile pentru acest Eveniment. A fost un drum lung şi anevoios şi asta nu doar în ultimii doi ani, în care Saturn s-a aflat în Scorpion. Atunci când Saturn se află în Scorpion, are loc un proces de învăţare (dureroasă) şi acesta este un ciclu repetitiv care a avut loc în 1917, 1950 şi în 1982. Pe 16 septembrie, atunci când Saturn intră în Săgetător, încheiem acest ciclu şi putem aplica cele învăţate în noile noastre paradigme. Nu vă opriţi la bucuria de a fi scăpat, faceţi pasul următor, acela de a folosi ceea ce aţi învăţat pentru a face ACUM lucrurile altfel. Nu putem schimba nimic dacă nu facem nicio schimbare.

Haideţi să vorbim despre eclipse, care reprezintă cicluri super energizate ale lunii şi din care avem două în această lună. Nu am mai avut eclipse din lună martie, aşa că acestea sunt un semnal de deşteptare. O vom simţi cu siguranţă pe cea din 13 septembrie, care este exact opusă lui Chiron, Vindecătorul Rănit. Răni vechi vor ieşi la iveală spre a fi revăzute, eliberate sau repetate. Este un moment bun şi pentru dezvăluirea secretelor. Gradul eclipsei, 20 în Fecioară, este cel la care vom vedea a treia conjuncţie între Venus/Marte şi Jupiter pe 1 noiembrie, aşa că fiţi atenţi la ce se întâmplă aici. Orice ar părea să se fi terminat poate să apară din nou. A doua eclipsă este pe 28 septembrie, la 4 grade în Berbec, ceea ce este aproape de punctul zero sau începutul zodiacului. Cu activitatea energetică, socială şi politică din ultimele două săptămâni ale acestei luni, cred că vom vedea câteva începuturi noi.

Echinocţiul din 23 septembrie este opus gradului eclipsei din 20 martie, adică 29 de grade în Peşti, aducând rezolvarea problemelor ce au început în jurul datei respective. Începând cu luna octombrie 2014, fiecare lună nouă a fost la 0 grade, cea din februarie 2015 fiind la 0 grade în Peşti. În luna februarie 2015 am avut şi prima conjuncţie Marte/Venus la 0 grade în Berbec, începutul zodiacului. Pentru noi, aceasta reprezintă mai mult o zonă de vindecare, de curăţare a dramei, traumei, haosului şi durerii legate de cele mai dificile relaţii ale noastre. Toată energia ultimelor 9 luni se adună ACUM într-un crescendo semnificativ. Este momentul ca uşile să se deschidă larg.

În această lună avem însă şi un Mercur retrograd, care adăugându-se la toată cealaltă mişcare retrogradă îmi pare a fi ceva exagerat. Are loc în Balanţă şi se desfăşoară de la 15 grade înapoi la 0, subliniind ambele eclipse din lunile martie şi aprilie ale acestui an. Aţi observat că totul în această lună are legătură cu repetarea ciclurilor? Balanţa este un semn al echilibrului şi în orice domeniu am fi dezechilibraţi, asta incluzând şi abordarea propriilor nevoi, vom descoperi ocazii de a pune lucrurile în ordine şi de ne pune propriile nevoi pe primul loc. Este momentul să fim interesaţi de noi înşine, adică să avem grijă de noi.

Se aplică regulile standard ale lui Mercur retrograd, alocaţi-vă mai mult tip pentru călătorii, nu este o idee bună să începeţi proiecte noi sau să cumpăraţi lucruri scumpe, citiţi detaliile cu atenţie înainte să semnaţi ceva şi aşteptaţi-vă să refaceţi într-un fel sau altul lucrurile făcute în timpul lui Mercur retrograd, după ce mişcarea retrogradă a acestuia se va încheia. În acest caz, Mercur retrograd se încheie pe 8 octombrie şi perioada de umbră se va încheia pe 25 octombrie. Puteţi face lucruri în perioada de Mercur retrograd doar că în această prerioada vă puteţi aştepta mai mult să apară întârzieri şi problemele.

A fi dezechilibrat include a te afla în afara alinierii şi a integrităţii cu tine însuţi, în orice domeniu. Sunteţi supăraţi pe trecutul vostru? Atunci sunteţi dezechilibraţi în prezent. Simţiţi că ceilalţi profită de pe urma voastră sau că vă folosesc? Atunci nu vă aflaţi în integritate cu nevoile proprii şi cu modul în care le declaraţi. A spune nu cere mai mult curaj decât a spune da şi uneori spunem da de foarte multe ori, pentru că nu vrem să-i dezamăgim pe ceilalţi. Dar dacă acest lucru vă înfurie şi vă supăra, atunci mai bine spuneţi nu şi lăsaţi-i să se descurce cu propriile consecinţe. Şi în luna septembrie veţi avea o mulţime de ocazii să vedeţi unde se poate aplica acest lucru, deoarece cu siguranţă se va întâmpla ceva cu toată această acumulare de acţiune retrogradă.

Dacă tot acest du-te vino vă ameţeşte, gândiţi-vă la roata karmei care se învârte într-una până când cineva hotărăşte că s-a învârtit destul. Ce oferi, aia primeşti şi până la urmă lucrurile se opresc atunci când individul sau colectivul vrea să facă altceva. Momentul este propice pentru schimbare şi suntem susţinuţi de energie în foarte multe feluri. Schimbarea are însă loc atunci când noi hotărâm să facem altceva, ceea ce reprezintă un pas dincolo de a înţelege cât de nefericiţi suntem în situaţia actuală şi că avem doar un pas de făcut pentru a ieşi din roată karmei.

Conducătorii noştri mondiali cred că săptămâna începând cu 23 septembrie este atât de importantă încât se vor întâlni în diverse locaţii pentru a anunţa noile politici globale. Au încercat să facă acest lucru decenii la rând, ultimul astfel de anunţ important a fost făcut în 1991 (Saturn în Scorpion) şi atunci lucrurile nu au mers. Eu nu cred că înlocuirea Agendei 21 cu Agenda 2030 va aduce mare diferenţă, mai ales în condiţiile în care nu dorim continuarea paradigmelor 3D şi ne-am deconectat deja de la ele pe atât de multe planuri. În timp ce ei nu vor înceta să încerce să impună asupra lumii iluziile lăcomiei, dominaţiei şi controlului, noi putem opera dincolo de radarul lor rămânând fideli dorinţei noastre de viaţa plină de putere, multi-dimensionala şi intenţionată, care să promoveze pacea, bucuria, iubirea şi compasiunea. Aceasta este lumea în care vreau să trăiesc şi căreia îi dau acordul meu energetic, orice altceva nu este decât un detaliu minor, de trecut cu vederea.

Multe dintre subiectele pe care le-am tratat în ultimele câteva luni fac obiectul lunii septembrie. Acordul energetic, hotarele energetice, eliberarea vacilor sacre, găsirea propriului centru al adevărului, eliberarea trecutului astfel încât să ne putem lămuri prezentul nu putem sta cu un picior în fiecare lume, a trecutului şi a prezentului, luându-ne în acelaşi timp angajamente profunde, pentru a crea schimbare în viitor. Cuvintele cheie ale lunii septembrie sunt aliniere şi integrare cu ce flux energetic vrem să fim aliniaţi şi cum îi facem loc în viaţa noastră? S-ar putea să avem de făcut unele lucrări în gospodăria emoţională şi energetică, astfel încât să putem face loc schimbărilor şi ocaziilor care ne aşteaptă, pentru a le permite să între în realitatea noastră. Dacă iubirea, bucuria, prosperitatea, belşugul şi pacea vă bat la uşă, le veţi deschide?

Trecem de la noua era la Noul Pământ, de la Lucrători întru Lumină la semnale luminoase şi de la densitatea destinului la lumina strălucitoare a creaţiei. În loc să vă întrebaţi de unde să începeţi, concentraţi-vă asupra rezultatului pe care doriţi să îl obţineţi, pentru a începe curgerea energiei vedeţi-l mare, curajos şi frumos, îndrăzniţi să ţintiţi către stele şi continuaţi să vă răspândiţi lumina strălucitoare. Să aveţi o lună minunată.

=========

Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.

Sursa : Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffmanlink-external

Editura FOR YOUlink-external