Vă doriţi ca noi să venim? Mesajul extratereştrilor benefici pentru omenirelink

 

MESAJUL EXTRATEREŞTRILOR BENEFICI CĂTRE OMENIRE: “VĂ DORIŢI CA NOI SĂ VENIM?”link


Aceste informații ne-au fost aduse la cunoştiinţă prin Jean Ederman, în vârstă de 49 ani, din Franța, care evident lucrează în domeniul aviației.

El pretinde că a fost pilot militar, controlor de trafic aerian și manager de aeroport, fiind şi absolvent al unui masterat în economie. De asemenea, el susţine că a avut o serie de experienţe de la vârsta de șase ani, care mai târziu au inclus o serie de apariţii OZN și contacte ET.

El scrie: “… după ce am învățat cum să mă proiectez mental într-un loc, în prezenţa extratereştrilor benefici, am primit următorul mesaj …“

Traducere din limba franceză în limba engleză de Dan Drasin.
Fiecare dintre voi dorește să-și exercite libera voință și să experimenteze fericirea. Liberul vostru arbitru depinde de cunoaşterea pe care o aveţi despre propria putere. Fericirea voastră depinde de iubirea pe care o daţi şi primiţi.


La fel ca toate rasele conștiente din acest stadiu de progres, vă puteţi simţi izolaţi pe planeta voastră. Această impresie vă oferă o anumită vedere asupra propriului destin. Cu toate acestea, vă aflați la un pas de mari transformări, de care doar o minoritate dintre voi este conștientă.


Nu este responsabilitatea noastră de a vă modifica viitorul, fără ca voi să alegeţi. Deci luaţi în considerare acest mesaj ca un referendum la nivel mondial, iar răspunsul vostru ca pe un vot.

oamenii de știinţă, reprezentanţii voştri religioși vorbesc în necunoștiință de cauză despre anumite evenimente aeriene și celeste inexplicabile, la care omenirea a fost martoră timp de mii de ani.

Pentru a cunoaște adevărul, oricine trebuie să-l înfrunte și să-l descopere, fără a-l trece prin filtrul convingerilor sau dogmelor altor persoane, oricât de respectabile ar fi.


Un număr din ce în ce mai mare de cercetători anonimi de pe Pământ, explorează noi căi de cunoaștere și se apropie foarte mult de realitate. Astăzi, civilizația voastră este inundată de un ocean de informaţii, din care, doar o mică parte, cea mai puţin supărătoare, este dată public în special.

Țineți cont de faptul că ceea ce în istoria voastră părea ridicol sau improbabil, a devenit adesea posibil, apoi s-a realizat – în special în ultimii cincizeci de ani.


Fiți conștienți de faptul că viitorul va fi și mai surprinzător. Veți descoperi atât răul, cât şi binele.

Mulţi dintre cei care studiază aparițiile noastre, ne consideră a fi lumini pe cerul nopţii, fără a conştientiza că ei, adesea, gândesc în termeni de obiecte, când este vorba de fiinţe conștiente.

CINE SUNTEM NOI?link


Ca alte miliarde din această galaxie, noi suntem ființe conștiente, pe care unii le numesc “extratereștrii”, chiar dacă realitatea noastră este mai subtilă. Nu există nici o diferență fundamentală între voi și noi, cu excepția experimentării unor anumite stadii de evoluţie.


Ca în orice altă societate organizată, o ierarhie există și în relațiile noastre interne. Cu toate acestea, a noastră se bazează pe înțelepciunea mai multor rase. Ne-am întors la voi cu aprobarea acestei ierarhii.

Ca majoritatea dintre voi, suntem în căutarea “Fiinţei Supreme”, a Spiritului Divin.


Prin urmare, nu suntem zei sau dumnezei mai mici, suntem practic egalii voştri în Frăția Cosmică. fizic, suntem oarecum diferiţi de voi, dar majoritatea avem formă umanoidă.


Suntem conștiințe la fel ca voi. Existența noastră este o realitate, dar majoritatea dintre voi n-o percep încă, deoarece noi rămânem invizibili simțurilor și instrumentelor voastre tehnologice de cele mai multe ori.

Dorim să umplem acest gol în acest moment din istoria voastră. Am luat această decizie colectivă de partea noastră, dar nu este suficient – avem nevoie şi de decizia voastră, de asemenea.


Prin acest mesaj, puteţi deveni factorii de decizie. Voi, personal. Nu avem niciun reprezentant uman pe Pământ, care ar putea ghida decizia voastră.

DE CE NU SUNTEM VIZIBILI?link


La anumite etape din evoluție, “științele umaniste” cosmice au descoperit anumite principii științifice în legătură cu materia, cum ar fi, dematerializarea structurată și materializarea.

Umanitatea a atins această treaptă în câteva laboratoare, în strânsă colaborare cu alte rase extraterestre – cu preţul unor compromisuri periculoase care rămân intenționat ascunse de voi, de unii dintre reprezentanții voștri.

În plus față de obiectele sau fenomenele aeriene sau spațiale cunoscute de către comunitatea științifică ca fiind”OZN-uri” fizice, există, în esență, și nave spaţiale multidimensionale, fabricate care posedă aceste capacități extinse.


Mulţi oameni au fost în contact vizual, auditiv, tactil sau fizic cu astfel de nave – dintre care unele, trebuie observate cu atenție, deoarece sunt sub influența puterilor ascunse care vă guvernează, care de multe ori noi le numim “al treilea partid” sau “a treia parte”.

backward_step backward page:1/5 forward forward_step