Doar un om din 300 poate Ascensionalink

Cele mai multe dintre aceste câteva milioane de oameni vor urca în lumile 4D superioare sau în cele 5D inferioare, acolo de unde vor putea vizita dimensiuni și mai înalte și numeroase alte Realități, dar numai după o perioadă prelungită de adaptare și învățare. Restul organismelor ascensionate vor fi ocupate de noile Walk-in, suflete vechi și pregătite pentru ascensiune.

Prin urmare, acest număr trebuie să se aplice actualelor fragmente încarnate de suflete, în timp ce trebuie să se aibă în vedere faptul că cele mai multe dintre corpurile umane actuale sunt niște cochilii goale, fără suflet...unele dintre ele sunt cele în care s-au întrupat Walk-in, în așteptarea schimbării de identitate. Totuși, cele mai multe dintre noile încarnări vor avea loc în momentul schimbării fragmentelor de Suflet…și multe există deja în noile lumi 4D și 5D-inferior ale Gaiei 5-Dimensionale, lumi pe care le-am creat în ultimii doi ani.

Ascensiunea fizică - Mesajul

“Până de curând a fost extrem de dificil să vă luați corpurile fizic în dimensiunile superioare. Acum, datorită actualei Dispense Divine (despre care se vorbește pe larg în scrierile anterioare), este posibil ca milioane de suflete evoluate să se mute direct în Lumină fără a trece prin procesul morții fizice. Un avantaj al acestei metode a Ascensionării este acela că puteți continua să interacționați cu ființele Pământene nemaifiind constrânși de vechile legi fizice. Un alt avantaj este că faptul că nu mai aveți nevoie de reîncarnare, în scopul altor experiențe fizice pe Pământ.

După cum știți, reîncarnarea este un proces dificil pentru că de fiecare dată trebuie să reînvățați să mergeți, să vorbiți și să încercați să vă reamintiți ceea ce ați învățat înainte de noua viață. Așadar, cel puțin în prima parte a unei noi vieți voluntar aleasă, o mare cantitate de energie este cheltuită pentru reamintirea a ceea ce știți deja din viețile trecute. În scopul ascensiunii fizice, trebuie să fie integrate cele mai multe, dacă nu chiar toate fragmentele voastre. Sufletul vostru Părinte trebuie să fie încorporat în corpul fizic, suficient de mult pentru a regenera sistemul biologic mai rapid decât deteriorarea lui, cauzată de a doua lege a termodinamicii.

Doar trei zecimi dintr-un singur procent al omenirii este pe calea ascensiunii fizice (aproximativ un om din 300). Însă, poziționarea pe această cale nu garantează în mod automat și succesul. Este încă posibilă căderea în dualitate, suferirea unui accident mortal sau altceva care să provoace decesul fizic. Cu toate acestea, cine este cu adevărat angajat în procesul ascensiunii fizice o va realiza în această viață, chiar dacă corpul fizic are, biologic vorbind, 80 sau 90 ani.

Nu este nimic în neregulă cu alegerea ascensiunii spirituale (moartea corpului), în detrimentul celei fizice. Puteți decide dacă este prea greu să resuscitați actualul vostru corp fizic, mai ales dacă este bolnav și deteriorat…dar nu persistați în convingerea că sunteți neputincioși în a vă decide soarta. Sunteți o ființă creativă, o ființă spirituală puternică, chiar dacă corpul fizic nu a fost încă eliberat de toate tiparele karmice negative ale multor vieți trăite în întuneric.

Există mai multe tehnici pentru a vă ajuta în atingerea țelului vostru, ascensiunea fizică. Totuși, ţineţi minte că aceasta este o parte normală, naturală, a evoluției sufletului și, prin urmare, nu aveți nevoie să fiți învățați cum să ascensionați fizic. Trebuie însă să eliminați toate obstacolele pe care vi le-ați pus în cale, îmbrățișând procesul normal, natural, evolutiv.

Dacă vă concentrați pe primirea frecvențelor înalte în corpurile voastre și pe o continuă integrare a lor, veți atrage în viața voastră toate acele tehnici, metode, ateliere de lucru și oameni, care vor reprezenta un catalizator al procesului de ascensiune.”


Noi suntem Leah, împreună cu Confederația Galactică....link-external


Sursa :Doar un om din 300 poate Ascensionalink-external