Sincronizarea cu Universul și Găsirea Adevăratei Noastre Căilink

 
Viața noastră nu se schimbă brusc doar pentru că noi am început să medităm. Este nevoie de timp să ne găsim calea și să curățăm obstacolele care ne blochează să obținem ceea ce ne dorim. Suntem frustrați că meditația noastră este neliniștită și nesatisfăcătoare și viața noastră continuă să aibă aceleași probleme pe care le-a avut și înainte. Cu cât mai mult ne dorim să ne obținem repede Iluminarea, cu atât mai frustrați ne simțim că nu ne mișcăm destul de repede. De fapt, de multe ori simțim că vine spre noi mai multă karmă decât înainte de a ne apuca să medităm. Ce se întâmplă? Pentru a înțelege acest lucru este nevoie să înțelegem ce se întâmpla înainte de a ne fi apucat de meditat.

Am fost cu toții instruiți să încercăm din greu să obținem ceea ce ne dorim. Toată viața oamenii ne-au spus că dacă vrem să obținem ceva, trebuie să muncim din greu și să ne împingem pe noi înșine pentru a obține lucrurile pe care ni le dorim. Nu ni s-a spus niciodată că atunci când împingem creăm o fricțiune. Ne-am gândit că fricțiunile fac parte în mod normal din viață și că trebuie să muncim din greu pentru a le depăși. Dar, de fapt, de fiecare dată când împingem, noi creăm și mai multă fricțiune în Univers. Toate fricțiunile creează karmă! De ce împingem? Împingem pentru că nu avem încredere că lumea din jurul nostru ne va ajuta. Am fost instruiți să credem că Universul nu este de partea noastră și că nu ne va da niciodată ceea ce dorim numai dacă nu-l împingem pentru a obține. Când gândim în felul acesta, ieșim din sincronizarea cu Universul. Obiceiul nostru de o viață este să împingem din greu și să creăm și mai multă fricțiune. De fiecare dată când împingem ieșim și mai mult din sincronizarea cu Universul. Universul vrea ca noi să mergem pe o cale, dar ego-ul nostru vrea să meargă în altă direcție și împinge să mergem în acea direcție. Făcând acest lucru, în viața noastră se acumulează și mai multă rezistență și datorită acestui obicei ajungem să creăm și mai multă karmă pentru Sinele nostru și pentru cei din jurul nostru.

Când învățăm să medităm, ni se spune să ne relaxăm și să mergem cu curgerea. meditația nu funcționează niciodată atunci când ne forțăm pentru a face ca ea să aibă loc. Cu cât mai mult medităm, cu atât mai mult putem da drumul și merge cu curgerea. meditația ne ajută să revenim în curgerea Universului. Totodată, ea ne ajută să eliminăm și să eliberăm karma care ne bloca. Cu cât medităm mai mult, cu atât mai mult ajungem în sincronizare cu curgerea Universului ȘI cu atât mai multă karmă care ne bloca va fi curățată. Curățarea karmei în timpul meditației ne răscolește și ne simțim inconfortabil. Ne plângem de acest lucru și uităm că noi curățăm mizeria pe care am făcut-o în întuneric.

Ne-am programat Sinele să fie în desincronizare cu Universul și va fi nevoie de ceva timp ca să schimbăm aceste obiceiuri vechi înainte ca viața noastră să-și poată găsi Adevărata Cale. Când începem să medităm pentru prima dată, habar n-avem cât de multe probleme am creat și nu le-am observat niciodată. ACUM începem să medităm și ne trezim. Vedem mizeria pe care am făcut-o și-i acuzăm pe alții pentru problemele noastre. După scurt timp, ajungem să înțelegem că toate problemele noastre în viață au fost create înainte ca noi să știm mai bine. meditația ne ajută să vedem karma mult mai clar. Ea a existat și înainte ca noi să ne apucăm de meditat dar n-am observat-o noi niciodată.

Acesta este un moment în care să fiți răbdători cu Sinele vostru și să vă susțineți în mod iubitor sinele  pentru a vă schimba modul în care gândiți și vă comportați în această lume. Maestrul Interior vă va arăta modul în care să vă depășiți toate problemele, dar trebuie să vă schimbați obiceiul de a vă asculta orbește ego-ul/mintea și să vă dați voie suficient de mult ca să vă ascultați liniștita voce interioară a inimii voastre. Maestrul Interior este foarte răbdător și vă va ajuta să vă întoarceți înapoi în armonie cu Universul. Este posibil să dureze puțin timp, dar mai repede decât puteți crede, viața voastră se va îmbunătăți. Universul vă arată mai mult sprijin și mulți Maeștri și prieteni noi vor apărea ca să vă încurajeze. Relaxați-vă și faceți-vă meditația. Faceți câte un pas odată și schimbați-vă viața pentru totdeauna. Este nevoie de timp pentru a vă reprograma vechile obiceiuri. meditația vă aduce lecțiile pe care aveți nevoie să le învățați și vă ajută să vă curățați calea mai repede decât în toate viețile voastre din trecut. Cu cât mai mult vă înfruntați problemele și aveți grijă de Sinele vostru, cu atât mai repede va veni Iluminarea voastră. Nu vă faceți griji. Vă veți obține Iluminarea mai repede decât credeți. Ați început deja să vă schimbați. Sunteți deja pe calea cea bună. Numai câțiva pași mai aveți de făcut și veți fi curați. problemele care vin astăzi spre voi sunt toate aici ca voi să vă obțineți mai repede Iluminarea.Sursa :link-external "Sincronizarea cu Universul și Găsirea Adevăratei Noastre Căi"