Gripa Spiritualălink

 

Am folosit “Gripa spirituală”, de mulți ani, eu însămi am văzut că și nenumărați alții trec printr-o emisie periodică majoră de energie după influențele cosmice. E ca și cum corpul nostru incubează, se încălzește și arde toxicitatea energiei atunci când trecem la un nou nivel de conștientizare spirituală. puterea personală este recalibrată …

Ce este Gripa spirituală

– Este posibil să aveți dureri ale articulațiilor / musculare, dureri puternice de cap , oboseală, dureri de ochi, urechi sau nas înfundate, senzație de cald în interior (dar nu febra), căldura provenind de la mâini și picioare, furnicături peste tot, palpitații ale timusului. Sunt multe simptome.

– Cu toate acestea, în timp ce ați putea crede că aveţi de a face cu o răceală sau o gripă, nu aveţi efectiv decât o durere în gât sau sinusuri inflamate complet, etc. E ca și cum aţi avea o gripă de energie, mai degrabă decât una fizică. Există unele simptome fizice (așa cum am spus mai sus), dar ele sunt mai blânde decât o gripă fizica normală.

De ce ACUM ?

Citiţi postările de pe perete meu și veți vedea că, începând cu weekend-ul din 20/21 februarie, atunci când Venus/ Marte s-au unit, am avut un val uriaș de lumină venit prin Pământ urmat de o săptămână de aliniamente cosmice puternice. Acesta a adus eoni de negativitate și poate că în ultimele două săptămâni,aţi fost supuşi unor atacuri sau v-aţi atacat pe voi înşivă sau pe alții. Nu ştim întotdeauna ce să facem cu întunericul nostru, atunci când se arată lumina.

 

ECLIPSELE le aduc la apogeu

 

Rezultatul este că ACUM, în sezonul Eclipsei (martie / aprilie) toate dezechilibrele ies la suprafaţă. Mulți s-au săturat de vechile moduri de nepăsare de pe Pământ. Da? Noi dorim autenticitate, compasiune, iubire, integritate, responsabilitate personală, creativitate … trupurile noastre trec la alinierea cu dorințele noastre personale.

Fiţi buni cu voi înşivă şi cu toți ceilalți în această săptămână. Cu toții trecem prin schimbare. Odihniţi-vă mai mult dacă aveți nevoie. Aceasta gripă spirituală va trece. Am văzut-o de multe ori înainte. Amintiți-vă cât de buni și strălucitori vă veţi simţi atunci când energia voastră se va fi curăţat.”Elizabeth Perulink-external


Sursa :Gripa Spiritualalink-external