Esenţa rugăciuniilink

 

     Pentru a o face corect,  ai nevoie de o imaginaţie CONTROLATĂ,  şi să nu ceri multe ,  e IMPORTANT!

     În rugăciune funcţionează Legea INVERSEI transformări (toate transformările unei forţe sunt reversibile)... demonstrat ştiinţific.... căldura poate produce mişcare mecanică ,  aşa cum mişcarea mecanică poate produce căldură sau electricitatea poate produce magnetism şi magnetismul poate produce curenţi electrici. VOCEA poate produce curenţi ondulatori şi curenţii reproduc vocea (vezi fonograful). Deci dacă ştii cum te-ai simţi dacă îţi este îndeplinită dorinţa atunci reciproc, ştii ce stare  să creezi  ca să trezeşti în tine sentimentul. (Porunca de a te ruga, crezând că deja posezi ceva pentru care te rogi - Marcu 11:24) asta se face cu uşurinţă, contemplând bucuria pe care ai trai-o,  dacă dorinţa  ar fi un fapt împlinit... concret... dacă un Eveniment fizic poate produce o stare psihică, atunci şi starea psihică poate produce un Eveniment fizic. Sper că am fost destul de clară... deci să continuăm cu

 

    Natura duală a CONŞTIENTEI

 

   Conştienta include o parte subconştientă şi una conştientă, subconştientul fiind partea cea mai importantă... şi este ceea ce OMUL ESTE... pe când conştientul este ceea ce omul ŞTIE. (deducem că ce este în subconştientul lui îi este total străin omului)...

 

Deci Tatăl este( = ) subconştientul, Cel care face lucrarea şi în care totul este posibil, din care totul vine şi culmea, la care toţi avem acces dar am uitat cum să-l accesăm. Ei,  aici intervine RUGĂCIUNEA care deschide depozitul infinit.!!!!

 

    Subconştientul nu ştie ce e acela adevărat sau fals. Deosebirea o face cel ce se roagă.

 

   RUGĂCIUNEA ESTE ARTA DE A CREDE CEEA CE CELE 5 SIMŢURI ALE TALE NEAGĂ, mai exact prin rugăciune, subconştientului i se cere să accepte dorinţa împlinită. (Mai mare este  Cel ce e în voi, decât cel ce este în lume. Ioan 4:4).Deci trebuie să transmitem idei subconştientului nostru, prin Sentimente. Numai aşa MINŢII noastră subiective, îi poate fi imprimată o modificare pe care ea o va executa cu fidelitate (prin GÂND şi SIMŢĂMÂNT contopite în CREDINŢĂ)... culmea e că subconştientul transmite idei  de la minte la minte,  prin telepatie (vezi povestea celor 100 de maimuţe... fapt care poate salva chiar  omenirea... dar asta e altă poveste)

    Deci mintea subiectivă este controlată complet de sugestie.

 

 De aceea nu trebuie să existe nici un conflict în mintea ta când te rogi.

 

 ASUMĂ-ŢI deci STAREA DORINŢEI ÎMPLINITE; şi prin legea REVERSIBILITĂŢII,  îţi vei realiza dorinţa...

Putem intra în legătură cu altă persoană telepatic astfel… chemi mental subiectul îndreptându-ţi  atenţia asupra lui, şi-l strigi mental aşa cum ai face ca să-i atragi atenţia pe stradă. Imaginează-ţi că răspunde şi auzi mental vocea lui. Imaginează-ţi că spune pe tonuri normale ceea ce vrei să auzi. Simţi fiorii celor auzite şi răspunde-i mental cât te bucuri!.... ca să fie mai convingător, imaginează-ţi toate acestea ca la o convorbire telefonică).

   Nu o VOINŢĂ puternică  e ceea ce transmite toate acestea ci gândirea clară şi sentimentul. Când CREZUL şi VOINŢA sunt în conflict, invariabil, CREZUL câştigă (foarte important)

    Deci vorbeşte  mental cu prietenii tăi,  ca şi când dorinţele tale,  pentru ei ar fi deja realizate. Toate acestea prin IMAGINAŢIE iau formă. 

   Vindecarea atribuită anumitor medicamente, leacuri, moaşte sau locuri, sunt efectele imaginaţiei şi credinţei. Aşteptarea încrezătoare a vindecării, face ceea ce nici un tratament nu poate reuşi. Nereuşita  e cauzată de autosugestia  antagonica a pacientului care se îndoieşte de forţă leacurilor, moaştelor... etc. (Toate sunt cu putinţă celui ce crede -Marcu 9:23).

  Prea mult intelect, sau prea puţină sensibilitate sunt pietre de poticneala în calea rugăciunii. A ne forţa să credem, duce la o şi mai mare neîncredere.

   Deci, prin Legea Reversibilităţii, aceea conform căreia toate transformările sunt reversibile, energia sau sentimentul trezit se transformă pe Sine în starea imaginată.

 Acestea toate ne învaţă, CĂ CEEA CE CREZI SINCER CA FIIND ADEVĂRAT DESPRE ALTUL, VEI TREZI ÎN EL!

Pentru aceasta se procedează ca în telepatie... reprezintă-ţi subiectul mental ca şi când a făcut deja ceea ce doreşti să facă... felicită-l mental. Lipsa lui de încredere asupra a ceea ce deţii NU este un obstacol în calea visării tale. Deci vizualizează subiectul şi spune-i ceea ce vrei  pentru a obţine un rezultat dorit, imaginează-ţi că îi auzi vocea.  Apoi imaginează-ţi că îţi spune ceea ce vrei să auzi. Dacă vrei să-i trimiţi vorbe de sănătate, imaginează-ţi că îţi spune...,”Nu m-am simţit niciodată mai sănătos ca ACUM!”... Răspunde-i mental că te bucuri pentru el şi îţi imaginezi şi bucuria lui. (dacă ai o vagă impresie că nu crezi ceea ce ţi-ai imaginat, subiectul nu va răspunde cum te aştepţi, căci mintea subiectivă îi transmite numai ideile tale solide.

Orice vei sugera cu încredere, este lege pentru mintea subiectivă, şi se concretizează.

“ASTA S-A REALIZAT DEJA! “
Aceasta e fraza pe care mi-o spun de câte ori îmi doresc ceva și nu mai știu cum s-o cer... și las Universului timp s-o pregătească , și parafrazând-o pe Aurora Sităruş , pot spune, precum cuptorul coace pâinea. Dacă nu se împlinește , înseamnă că sabotorul din noi (îndoiala) a fost mai puternic.
Dar să nu uităm Regulă de aur... “orice este posibil“… regulă care ne transformă într-un magnet... deci să lăsam lucrurile să se întâmple!

problemele apar doar când ne considerăm separați și lipsiți de iubire. Şi pentru că nu este suficientă numai viziunea, e nevoie și de un strop de aventură , să privim deci viața ca pe un basm, în care personajul nostru zâmbește, dansează și e puțin cu capul în nori.

Recapitulăm:
- trebuie claritate absolută în ceea ce doriți să manifestați (pentru că îngerii să vă îndeplinească dorințele fiți cât mai clari și mai exacți în exprimare)
- manifestaţi doar un singur lucru o dată, (concentrându-vă atenţia asupra unui singur punct, intenţia va căpăta forţa unei raze laser... de obicei durează între 30 şi 90 zile o manifestare)
- imaginează-ţi că scopul a fost deja atins (pentru aceasta rezervaţi-vă cel puţin 3 min pe zi ca să vă închipuiţi că dorinţa voastră s-a realizat)
- faceţi din vizualizare un joc distractiv care să vă determine să vă bucuraţi, zâmbind (în vederea unei curgeri continui a energiei).


Cam asta este! şi este timpul să ne asumăm responsabilitatea faptelor noastre... noi am atras ceea ce trăim. Ştiu că e mai uşor să dăm vina pe alţii, dar dacă ascundem capul în nisip ca struţul, nu înseamnă că suntem nevăzuţi! Salvarea este să evoluăm, să fim mai iubitori, mai înţelepţi şi mai atenţi la gânduri. Din momentul în care ai obţinut pacea interioară , eşti în armonie cu Universul şi vine şi soluţia sau schimbarea.

Atâta timp cât Dumnezeu este cu noi, cine ne mai poate sta împotrivă!?

Şi să nu uităm ,Universul este o lume a abundenţei. Nu cerem abundentă. Suntem abundentă. ...conectându-ne la Univers ,respirând adânc şi păstrând în minte această idee.

“Dacă realizezi că ai destul, eşti într-adevăr bogat “ spune un proverb Zen.

Data viitoare vă povestesc ce am înţeles eu din “principiul fotonului“…


cu iubire, Ana