Transformari - Pleiadian Portallink

 

Oryen - "Vreți să vă schimbați viața? Nu vă place cum arată viața voastră? Vreți altceva? E simplu: schimbați cauzele! Vreți să eliminați cauzele actualelor efecte? E simplu: smulgeți rădăcinile dizarmoniilor din minte și suflet. Faceți ordine în interiorul vostru! Eliminați balastul gândurilor negative, elaborați noi planuri și credeți în ele!
Cu toate că cei mai mulți știu aceste lucruri observăm că încă vă agățați de trecut, încă vă agățați de ceilalți oameni, de oportunități din exterior, de mila sau munca altora."

Oryon - "Nu puteți schimba lucrurile lucrând la exterior, la fel cum nu puteți schimba imaginea proiectată pe un perete decât din proiector. Adevărata imagine este în proiector nu în afara proiectorului! lumina, scânteia divină, este aceeași în fiecare! Degeaba aveți scânteia divină dacă o acoperiți cu tot felul de iluzii. De aceea vă spun: creați ceea ce vreți să vi se întâmple și apoi credeți în reușita voastră.
Mulți au întocmit planuri, au creat alte proiecte pentru schimbare. Degeaba, nu s-a întâmplat nimic! 
Pentru că nu știu ce vor! Pentru că proiectele lor nu au legătură cu realitatea! Pentru că nu au răbdare! Pentru că își schimbă proiectele de pe o zi pe alta! Trebuie să înțelegeți că toți oamenii sunt Creatori! Voi sunteți într-un continuu proces de creație! gândurile voastre reprezintă procesul de creație! Noi nu înțelegem de ce sunteți frustrați de creația voastră? Dacă nu vă convine ce ați creat, atunci de ce continuați să creați evenimentele care vă aduc nefericire și frustrare? Dacă în creațiile voastre mentale nu aveți elemente care să implice realitatea obiectivă atunci veți cunoaște frustrarea și izolarea. Revino în starea de detașare și apoi întră în cea de recepție!"

 

Transformari - Pleiadian Portallink-external