Semnale de lumina, Ciclul de 26.000 de ani, Urmatorul plan al existenteilink

 

 

Unii dintre voi vor simti ca energia se schimba foarte puternic si s-ar putea chiar sa va simtiti usurati, ca si cum ati fi scapat, in sfarsit, de o mare povara. In orice caz, cei mai multi nu vor simti acest lucru. Doar cei aflati pe nivelele cele mai inalte o vor simti cel mai mult. Oricum, majoritatea oamenilor vor simti ca este o zi obisnuita si cu toate acestea, totul se schimba. De fapt nu este atat de mult vorba despre o singura zi in care lucrurile se schimba, pentru ca exista o mare cantitate de energie care se aliniaza pentru acest moment anume. Sa va explicam.

 

Martie 2015

 

Stiti cate ceva despre procesiunea axiala si despre ciclurile mai ample aflate in desfasurare, deoarece aveti atat de multe ritmuri pe planeta Pamant. Elrah este aici si lucreaza cu voi in legatura cu ritmurile, deoarece aceste ritmuri incep sa se schimbe. Aveti ritmuri in interiorul corpului: circadian, ultradian si multe altele, care va afecteaza corpul fizic si alinierea cu lumea inconjuratoare. Aveti un ritm Lunar schimbator, este vorba despre ciclurile lunii si modul in care acestea afecteaza oamenii. Daca v-ati intrebat vreodata daca acest lucru este adevarat, doar verificati la orice sectie de politie, in noptile cu luna plina si veti intelege ca exista anumite conexiuni. Toate aceste ritmuri se aliniaza pentru a va ajuta sa experimentati timpul; ritmurile nu pot aparea in afara unui cadru temporal liniar, in care sa se desfasoare. Chiar daca nu veti simti schimbarea, in mod constient, la un anumit nivel o veti trai, deoarece ea constituie pentru toti, o deschidere catre noile energii.

 

Inceputul unui nou ciclu de 26.000 de ani

 

Cand ati trecut prin 12/12/12, ati intrat printr-un portal care a schimbat si a transformat totul. Ati aterizat de partea cealalta, v-ati ridicat, v-ati scuturat de praf si v-ati intors la munca. Ati inceput, literalmente, sa lucrati cu aceleasi energii cu care ati facut-o si de cealalta parte a portalului. Provocarea a fost, bineinteles, aceea ca respectivele energii nu pareau sa functioneze sau, cel putin, nu in acelasi fel. Ei bine, dragilor, exista un motiv pentru asta. La trecerea prin portal, ati intrat intr-un ritm nou si ACUM aceste ritmuri incep sa se schimbe. Exista un ritm mai mare, care are de-a face cu procesiunea axiala si despre acest lucru dorim sa va vorbim. Va aflati la inceputul unui ciclu care va dura 26.000 de ani. Se poate intampla asta, intr-o singura zi? Nu, dar inceputul este la sfarsitul lunii martie 2015 si chiar asa se va intampla. Va dura aproape un an, cam 300 de zile, pentru a intra complet in aceasta energie. Va dura atat de mult, pentru ca aveti nevoie de timp sa asimilati noua energie si sa o intelegeti cu adevarat. Intre timp, exista multe conexiuni pe care le puteti face, pentru a va ajuta sa ancorati si sa folositi pe multe cai, aceasta energie noua.

 

Pamantul creaza spatiul pentru oamenii si pentru societatile care au capatat putere

 

V-am impartasit, de multe ori, ca planeta Pamant se pregateste ea insasi de schimbare si chiar acest lucru se intampla. De ce se schimba Pamantul? E foarte simplu: Pamantul se schimba, pentru a crea spatiu pentru oamenii care au primit putere. Voi va treziti din vis si incepeti pe cai noi, sa va reamintiti puterea. Pamantul creaza ACUM spatiul pentru oamenii si pentru societatile care au primit putere, pentru reintoarcerea lor pe aceasta planeta, iar aceasta curba incepe la sfarsitul lunii martie. Spunem curba, deoarece, in realitate, nu e posibil sa marcam si sa demarcam un ciclu de 26.000 de ani, intr-o singura zi anume. Nici nu e potrivit sa o facem. Ce s-ar intampla cu cei care nu ar simti nimic, atunci cand aceasta data ar trece? Nu mai vrem asa ceva, pe planeta Pamant. E foarte important ca toti sa puteti simti, intr-o anumita masura, vantul in spate. Sa stiti ca va descurcati mai bine decat va imaginati. Stim ca cei mai multi va simtiti ca si cum v-ati afla in modul de supravietuire. Multi dintre voi simtiti ca regulile s-au schimbat si inca nu v-ati dat seama, cum puteti juca acest joc nou. Ei bine, toate acestea se schimba intr-un ritm nou, dragilor si asta este ceea ce se intampla.

 

Intersectarea unei linii temporale dominata de masculin, cu una dominata de feminin

 

E atat de magic, pe multe nivele, iar partea interesanta este ca linia temporala pe care va aflati e dominata de masculin si asa a fost de foarte, foarte multa vreme. V-ati gandit, vreodata, la asta? De ce reprezentarile voastre despre Rai nu includ Arhangheli feminini? Da, intreaga voastra lume, intreaga voastra linie temporala a fost dominata de masculin. Nu spunem ca acest lucru e gresit, dragilor. Este doar felul in care ati ales voi sa jucati jocul. Ce va spunem noi este ca lucrurile se schimba si asta e partea frumoasa. Mai exista, de fapt, o alta linie temporala, chiar langa a voastra, care a fost dominata de feminin. Cele doua linii se intersecteaza, iar acest lucru lasa amprente permanente, pentru a crea echilibrul intre energia masculina si feminina de pe planeta Pamant. Acest lucru e necesar pentru a face pasi in directia asumarii puterii si pentru crea conditii favorabile omului care a capatat putere, pe planeta Pamant. ACUM va puteti folosi toata energia, in loc sa folositi numai energia polarizata masculina sau feminina. Nu veti face aceste schimbari, peste noapte; v-ati aflat la inceputul curbei si lucrurile au inceput deja sa se schimbe. De exemplu, aveti ACUM pe planeta mai multe cuvinte decat oricand, pentru a descrie exprimarea sexuala; si asa si trebuia sa se intample, pentru ca va pierdeti vechile restrictii legate de energia sexuala. Ai fost crescut ca barbat; ai fost invatat cum trebuie sa fie un barbat. Ai fost crescuta ca femeie; ti s-a spus sa respecti aceste reguli ale feminitatii. Toate acestea se schimba ACUM si acesta e motivul pentru care vedeti ca regulile se schimba, chiar si din punct de vedere al legilor de pe planeta Pamant.

 

V-ati trezit in ceasul al unsprezecelea si ati ramas

 

Incepeti sa vedeti o deschidere care nu a mai existat niciodata, pana ACUM. Este pregatirea unei transformari majore, a echilibrarii energiei masculine si feminine si ea incepe la sfarsitul lunii martie peste doar cateva luni. De fapt, pregatirea a inceput deja, deoarece oamenii pot simti apropierea schimbarii. Puteti simti o parte a procesului si, ca intotdeauna, va aruncati inainte. Suneti uimitori, dragilor, cum incepeti voi procesul, chiar inainte ca el sa ajunga aici. Cand veti vedea cine sunteti cu adevarat si ce ati realizat, aflandu-va aici, pe aceasta planeta, in acest moment, veti fi recunoscatori ca ati facut parte din asta. Magia chiar se intampla pe planeta Pamant si ochii tuturor celor din intregul Univers, sunt atintiti asupra voastra. Acest lucru s-a intamplat peste tot, in intregul Univers, dar niciodata cu fiinte care sa parcurga schimbarea, chiar atunci cand ea se afla in desfasurare. Ati reaparut pentru a incepe jocul intr-un ciclu nou si, de data aceasta, ati ramas. V-ati decis sa va treziti din vis, in ceasul al unsprezecelea si ati inceput sa va preluati puterea, dupa care totul a inceput sa se schimbe asta incluzand si multe dintre alegerile voastre colective.

 

Cheia succesului este armonia cu ceilalti

 

Vibratia colectiva sau ceea ce voi numiti inima colectiva a omenirii este ceea ce urmarim noi ACUM, deoarece ea este cea care determina, cu adevarat, in ce directie se indreapta lucrurile. Am mentionat acest lucru de cateva ori, deoarece este util sa intelegeti. Inainte, aveati oameni care puteau controla planeta Pamant. Atunci cand aveati nivele foarte scazute ale tehnologiei si nivele scazute ale constiintei, canalul de informatie era destul de usor de controlat si de facut sa curga spre voi. Chiar daca asa se intampla cu oamenii, inainte, ACUM acest lucru nu mai e posibil; si pentru noi, asta inseamna un progres major spiritual, al fiecarui om. ACUM e important sa intelegeti ca aceste conexiuni, pe care le-ati facut, devin mai puternice impreuna si de aceea ati intrat intr-un al treilea val al constientizarii, valul armoniei. Modul in care va armonizati cu oamenii, ca si cu celelalte fiinte, va va determina succesul pe planeta voastra, de ACUM inainte. E foarte simplu. Inseamna ca trebuie sa fii o persoana populara sau cineva pe care multi sa-l iubeasca? Nu, nu e vorba despre numere, dragilor, este vorba despre profunzimea conexiunii cu ceilalti.

 

A pune ceva in miscare

 

Ati crescut cu regulile voastre cum ar fi regulile sociale. Unele lucruri au fost acceptabile pentru barbati si altele pentru femei. Toate aceste distinctii palesc in acest nou ciclu, despre care va spunem, dragilor, ca e un ciclu mult mai mare. Aceasta este o alta piesa pe care dorim sa vi-o impartasim astazi, deoarece aceste amprente se intersecteaza. Asta s-a intamplat de multe ori pe planeta Pamant, pentru a planta seminte importante, de care oamenii vor avea nevoie in viitor, pentru a supravietui ca rasa de fiinte si pentru a purta acea Lumina de Acasa. Niciodata pana ACUM nu ati stiut dinainte despre intersectearea liniilor temporale. Iata-va, cu cateva luni inainte, incepand sa va pregatiti si sa va dati seama ce trebuie sa faceti, pentru a pune ceva in miscare. Absolut fiecare dintre voi poate incepe o viata noua, o noua exprimare, poate incepe ceva mare sau ceva mic sau doar sa se gandeasca la orice. A pune ceva in miscare nu inseamna ca trebuie sa fie perfect sau ca trebuie sa urmati exact aceeasi cale. Caile se pot schimba si transforma, dar cheia este, pur si simplu, sa le puneti in miscare, intre momentul prezent si sfarsitul lumii martie.

 

E un moment magic, dragilor. Ati creat atat de multa magie pe planeta voastra si nu aveti idee cat de profund patrunde ea. ACUM incepeti sa aflati mai multe despre mediul vostru inconjurator si pe buna dreptate numai ca de aceasta data invatati prin propriul proces. Au fost momente in care aceasta cunoastere sau intelepciune a fost descarcata foarte clar, pe planeta voastra insa ACUM e momentul in care o puteti simti, folosi si ancora, pentru a crea o energie cu totul noua pentru voi. Aceia dintre voi care au pasit prin portal si umbla de acolo-colo, lovindu-se de pereti si cautand calea prin intuneric, incercand sa-si dea seama unde se afla, au reusit! Stim ca nu simtiti asta si ca s-ar putea sa nu simtiti inca succesul pe care l-ati obtinut dar a fost un succes imens si voi sunteti aici. Va aflati la locul potrivit, la momentul potrivit, dragilor. Atunci cand aceasta rascruce in timp si spatiu va veni si va lasa aceste amprente, voi veti face parte din aceasta energie, asa cum v-ati dorit. Daca sunteti sau nu de acord cu asta, e numai alegerea voastra. Voi sunteti cei alesi, dragilor, deoarece a fost o coada lunga de spirite care au asteptat sa vina in acest moment. Nu e nimeni aici, pe planeta Pamant, care sa ocupe spatiul degeaba. Absolut fiecare fiinta a adus o nuanta unica a Luminii de Acasa si ACUM, ca ati inceput sa folositi aceasta Lumina, o puteti integra. Puteti crea un nou stil de viata, care sa poarte aceasta Lumina si ea sa faca parte din energia voastra, cu fiecare pas facut inainte.

 

Trei pasi inainte, unul inapoi

 

Se petrec multe schimbari, in acest moment. Va rugam sa tineti minte ca omenirea avanseaza intotdeauna, facand trei pasi inainte si unul inapoi. Nu fiti descurajati de pasul facut in spate, deoarece acesta este doar o parte a miscarii voastre inainte. Atunci cand urmariti stirile la televizor sau cand sunteti coplesiti de negativitate si de actiunile inumane pe care le vedeti in lume, nu fiti descurajati. Acesta este raul cel mai mare din anumite situatii si asa s-a intentionat sa fie. Trebuie sa intelegeti ca multe dintre aceste lucruri pe care le vedeti sunt, pur si simplu, puse in scena pentru ca voi sa le puteti vedea. Va rugam sa nu suprareactionati la niciunele dintre ele, sa stiti doar ca va aflati intr-un loc sigur si sa aveti incredere ca planeta avanseaza.

 

Anxietatea

 

Dorim sa mai mentionam si un cuvant pe care multi dintre voi il simtiti: anxietate. Multi dintre voi au simtit cum creste, pe parcursul ultimelor trei sau patru luni, o anxietate incredibil de puternica. Pentru unii dintre voi, ea a capatat forma unei depresii adevarate. Pentru altii, a fost doar o simpla neliniste, incapacitatea de a adormi seara, fara a va face griji in legatura cu ceva. Acest lucru se intampla din cauza voalului care se subtiaza. Chiar daca ati asteptat acest lucru, cu nerabdare si v-am spus de mult ca voalul va este, de fapt, prieten, el v-a impiedicat totusi sa simtiti prea multe lucruri. In consecinta, multi dintre voi va simtiti, intr-un fel, abatuti. Simtiti lipsa acelei scantei unice de viata, pe care ati adus-o de Acasa. Aveti rabdare, dragilor. Nu va judecati din cauza unei nopti de insomnie, din cauza sentimentelor voastre, sau chiar din cauza modului in care va simtiti fata de voi insiva, in aceste vremuri de schimbare.

 

Un pas pentru omenire

 

Toata omenirea traieste, pe multe planuri diferite, o reorganizare radicala. Pe Pamant aveti o linie temporala pe care ati trait si care se bazeaza pe energia masculina, iar in apropiere se afla o linie temporala a energiei feminine, pe care urmeaza sa o intersectati.

Cum va va afecta cest lucru? Ei bine, aceasta este exact intrebarea pe care v-o punem. Cat de mult puteti duce, cat de multa echilibrare a energiei puteti realiza? Aceasta va determina cat de mult din aceasta amprenta va ramane in omenire, dupa traversarea acelei linii temporare asa ca pregatiti-va, dragilor. Pregatiti-va sa va reganditi viata. Pregatiti-va sa indrazniti sa cautati prin toate colturile, ocaziile si lucrurile care v-au fost aduse. Chiar si ghizii vostri vor comunica ACUM cu voi, intr-un mod usor diferit. Nu ei s-au schimbat, ci voi. Toata omenirea face un pas in sus si trebuie sa invatati sa comunicati si pe aceste nivele. Sunt vremuri captivante pentru noi si stim ca ati trecut prin atat de multe, in ultimii cativa ani. Ati realizat totul si ati pasit intr-o noua lumina, depasindu-va cele mai mari temeri, pentru a crea o realitate a aducerii Luminii, intr-o lume noua. Acestea sunt vremurile care ati sperat ca vor sosi, daca veti indrazni sa ramaneti suficient de mult. Ei bine, ati ramas si energia se schimba chiar ACUM.

 

Dragilor, lucrurile devin magice, pentru fiecare dintre voi. ACUM e momentul sa intindeti mainile si sa impartasiti aceste lucruri cu alti oameni. Nu aveti nevoie sa folositi aceleasi cuvinte sau chiar sa folositi termenul de channeling. Sunteti fiinte ale inimii, asa ca impartiti-va inima cu altcineva si vedeti cum acest lucru ancoreaza energia. Va mai spunem si ca veti fi ajutati. Multe dintre aceste incercari vor reprezenta, pentru unii dintre voi, calatorii minunate. Ati stiut ca acest lucru e posibil chiar daca, initial, fusese prevazut ca voi sa parasiti planeta Pamant. Daca ati fi plecat, ea s-ar fi transformat in ceva similar locurilor pe care le vedeti pe Marte; voi insa ati ramas, iar astazi aveti o viata verde si luxurianta. Aveti locuri minunate in care se poate vedea vibratia planetei iar acesta e un lucru magic. Acesta este doar un nivel al fizicului care nu s-a transformat, astfel incat, ACUM, odata cu sosirea noilor ritmuri circadiene, restul nivelelor incep sa se alinieze. Veti vedea ca durata voastra de concentrare, ritmurile voastre ultradiene durau fix 90 de minute. ACUM ele vor creste, deoarece oamenii vor evolua chiar si mai mult decat au facut-o deja. oamenii s-au schimbat mai mult in ultimii 10 ani, decat in cei 1000 de ani anteriori. Da, puteti privi in urma si puteti vedea schimbarile tehnologice si alte diferente, dar ce e cu adevara important este ca v-au evoluat inimile.

 

Luati-va viata in propriile maini

 

Vom lucra ACUM cu voi, pentru a elibera unele dintre sistemele de credinte limitative, care va pot tine blocati in locul in care va aflati. Dragilor, nu am putea fi mai mandri. Ati ales bine, ati iesit in fata pentru a va afla ACUM, aici. Unii dintre voi va intrebati de ce sunteti aici: Mai am inca contracte? Mai am lucruri pe care trebuie sa le fac? Raspunsul este intotdeauna da, dragilor. Da, da si iar da! Acestea sunt vremurile in care va puteti lua viata in propriile maini. Intelegeti baza pe care este ea asezata, o cladire solida a Luminii si a pasiunilor voastre, in care v-ati ascuns Lumina pentru aceasta calatorie. Gasiti acele lucruri pe care le iubiti si asumati-vi-le. Pregatiti-va ca, in acest ciclu urmator, ele sa formeze o parte si mai importanta din viata voastra. Este mai entuziasmant pentru noi, decat v-ati putea imagina, deoarece nu trebuiau sa mai existe oameni aici, ACUM si, cu toate acestea, voi sunteti, iar acest lucru e frumos. Buna treaba ati facut, dragilor. Cu totii.

 

V-ati aflat cu totii intr-o calatorie atat personala, cat si colectiva. O calatorie care a atins inaltimi si nivele neasteptate, pentru oamenirea de pe planeta Pamant. Bravo! ACUM, abia asteptam sa va lasam liberi in noile ritmuri si sa va ajutam sa le ancorati, astfel incat sa va puteti recapata increderea si sa intelegeti ca detineti controlul asupra mediului vostru. Acest lucru va permite sa fiti o schimbare in propria viata si sa aduceti in aceasta viata, acele lucruri care va entuziasmeaza, astfel incat sa va puteti trai pasiunea, intentionat. Sunt vremuri minunate, dragilor. De abia asteptam sa vedem cum veti lucra, voi si intreaga vibratie colectiva a omenirii, cu ele. Da, inima colectiva incepe sa se deschida, ca urmare a acestor lucruri si sunt vremuri minunate de trait pe planeta voastra. Va iubim mai mult decat puteti sti si suntem incredibil de mandri de fiecare dintre voi. Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unii pe ceilalti cu respect. Aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori aveti ocazia. Bucurati-va de noile ritmuri si jucati-va frumos impreuna.

 

Espavo,

 

www.Lightworker.com

www.Paths2Empowerment.com

 

(ii multumim Alexandrei)

Editura FOR YOUlink-external