Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepemMilioane de oameni pretind că "văd" obiectele îndepărtate sau locuri de "Văzute altădată ". Care este limita dintre puteri magice "reale" și ale fraudei? Pot fi explicate aceste "minuni ale minții"?

Acestea și mult mai multe întrebări vor primi răspuns în, documentarul "Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepem" de cineasta olandeză Renée Scheltema, care a fost inspirată să exploreze tărâmurile fenomenelor psihice după o serie de curiozităţi și inexplicabile evenimente ce au avut loc în jurul ei, toate într-o perioadă scurtă de timp.

A călătorit în Statele Unite pentru a se întâlni cu oamenii de ştiinţă de top, parapsihologi, psihologi, medici, şi medicii din domeniul de cercetare, cum ar fi prof Charles Tart, Prof Gary Schwartz, Dr. Larry Dossey și Dr. Dean Radin.

De-a lungul documentarul "Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepem" ea colectează povestiri de la celebrități din domeniu, cum ar fi detectiv psihic Nancy Myer, autor Arielle Ford, astronaut Dr. Edgar Mitchell și intuitiva Catherine Yunt.

Renée a constatat că experimentele de astăzi dezvăluie modul în care știința verifica numeroase tipuri de conexiuni: "de la minte la minte"; " de la minte la corp" și " de la minte la tot ce ne înconjoară", demonstrând că abilitățile psihice fac parte din natura noastră intrinsecă.

O călătorie spirituală fascinantă în stiințele din spatele fenomenelor psihice.

 

Multumim Echipa SpiritualPsy!