Jeshua, Isus si Christoslink

 

Jeshua, cine esti?link

Eu sunt cel care a fost printre voi si pe care ati ajuns sa-l cunoasteti ca Isus. Eu nu sunt acel Isus din traditia bisericii sau acel Isus despre care religiile voastre scriu. Eu sunt Jeshua-ben-Joseph ; am trait ca om in carne si oase. Am accesat constiinta Christica inaintea voastra, dar am fost sustinut in aceasta de puteri care sunt dincolo de imaginatia voastra din prezent. Venirea mea a fost un Eveniment cosmic - m-am facut eu insumi disponibil pentru aceasta.

Nu a fost usor. Nu am reusit in eforturile mele de a trece oamenilor imensitatea dragostei lui Dumnezeu. Au fost multe neintelegeri. Am venit prea devreme, dar cineva trebuia sa vina. Venirea mea a fost asemenea aruncarii unei pietre intr-un lac mare. Toti pestii fug si piatra cade la fund. Totusi exista unduiri vizibile mult timp dupa aceea. S-ar putea spune ca tipul de constiinta pe care am dorit sa-l transmit, a lucrat apoi in adancuri. La suprafata apei au fost unduiri constante; interpretari bine intentionate, dar gresite s-au intalnit si s-au luptat una cu cealalta in numele meu. Cei care au fost atinsi de energia mea, patrunsi de impulsul energiei Christice, nu au putut-o integra cu adevarat in realitatea lor fizica si psihica.

A durat o lunga perioada de timp pana ce constiinta Christica sa poata prinde radacini pe pamant. Dar ACUM a venit timpul. M-am intors si vorbesc prin multi, prin tot si tuturor celor care vor sa ma asculte si care au ales sa ma inteleaga in linistea din inimile lor. Eu nu predic si eu nu judec. Sincera mea speranta este sa va vorbesc despre prezenta vasta si statornica a iubirii, accesibila voua in orice moment.

Fac parte dintr-o constiinta mult mai mare, o entitate mai mare, dar eu, Jeshua, sunt incarnarea unei parti din acea entitate (sau camp de constiinta). Nu-mi place prea mult numele de Isus, pentru ca a devenit atat de prins intr-o versiune distorsionata a ceea ce eu reprezint. "Isus" a fost trecut in proprietatea traditiilor bisericesti si a autoritatilor. El a fost modelat pentru a se potrivi intereselor patriarhilor bisericii timp de secole, atat de mult incat imaginea dominanta a lui Isus este ACUM atat de departe de ceea ce Eu reprezint, incat chiar va rog sa ma eliberati daca puteti de aceasta mostenire.

Eu sunt Jeshua, om in carne si oase.
Eu sunt prietenul si fratele vostru.
Eu sunt familiarizat cu fiinta umana in orice fel.
Eu sunt calauza si prieten.
Nu va temeti de Mine. Imbratisati-ma ca si cum v-ati imbratisa una dintre rudele voastre.
Noi suntem o familie.


Jeshua, Isus si Christoslink

Energia Christica pe care eu am venit sa vi-o ofer provine dintr-o energie colectiva care a trecut dincolo de lumea dualitatii. Acest lucru inseamna ca recunoaste contrariile ca bine si rau, lumina si intuneric, a da si  a lua, drept aspecte ale uneia si aceleasi energii. A trai din realitatea constiintei Christice inseamna ca acolo nu exista nici o lupta cu nimic. Exista o acceptare completa a realitatii. Aceasta absenta a luptei sau a rezistentei este principala sa caracteristica. Din moment ce Christos (sau energia Christica) recunoaste extremele tuturor gandurilor, sentimentelor si actiunilor ca manifestare a energiei divine, nu poate exista dualitate, nici judecata de felul  "ea" (energia Christica) experimenteaza realitatea.

Sa va dau un exemplu. Cand energiaChristica din voi priveste un conflict armat intre oameni, inima ei plange pentru soarta invinsului, dar ea nu judeca. Ea simte durerea si umilinta cu fiecare lovitura, si inima ei este plina de compasiune, dar ea nu judeca. Ea priveste atacatorul, pe cel cu arma, care are puterea, care provoaca durerea, si simte ura si amaraciunea din el, si inima ei se intristeaza, dar ea nu judeca. inima lui Christos imbratiseaza intregul spectacol cu profunda compasiune dar fara judecata, pentru ca ea recunoaste toate aspectele ca experiente prin care a trecut ea insasi. Ea insasi a trait toate aceste roluri, de agresor si victima, de stapan si sclav, si ea a ajuns la intelegerea faptului ca ea nu este nici unul dintre ei, ci cea care sta la baza amandurora.

Energia Cristica a trecut prin toate energiile dualitatii. S-a identificat cu intunericul, apoi cu lumina, dar prin toate, ceva a ramas la fel. Si atunci cand ea a realizat ca aceste "asemanari" stau la baza tuturor experientele ei, constiinta ei a obtinut un nou tip de unitate: ea a fost "christificata". Energia christificata a fost energia pe care am venit sa vi-o ofer.

Cine am fost  Eu este destul de greu de explicat. Voi incerca acest lucru prin distinctia intre trei "identitati": Jeshua, Isus si Christos.

Eu, cel care va vorbeste ACUM, sunt Jeshua. Am fost fiinta umana care a purtat energia Christica in intruparea mea pe Pamant. Aceasta energie poate fi, de asemenea, numita Christos.

Isus - in terminologia mea - este numele pentru omul indumnezeit care a fost rezultatul infuziei de energie Christica in realitatea fizica si psihologica a lui Jeshua.

Aceasta energie Christica a fost turnata in Jeshua de sferele de lumina, care sunt - din punctul vostru de vedere - situate in viitorul vostru. Isus a fost omul care a infaptuit minuni, si a facut profetii. Isus a fost un emisar al sferelor de lumina, incarnat in mine. De fapt, el a fost viitorul meu sine. Isus a fost, din perspectiva mea ca Jeshua omul care traia pe pamant, sinele meu viitor, care a devenit una cu energia Christica. Deoarece Christos a fost in mod clar prezent si vizibil in el pentru multi oameni din jurul lui, el le-a parut a fi Divin.

Eu, Jeshua, am fost un om in carne si oase. Unicul si intr-o anumita masura artificialul aspect al "constructiei-Isus" a fost faptul ca a/am primit Christicul meu  sine din viitor. Nu am devenit christificat, pe baza trecutului meu si a experientelor acestuia. Nu am atins iluminarea intr-un mod natural, ci prin intermediul unei interventii din afara ca sa spunem asa, a unei infuzii de energie Christica din viitor. Am fost de acord sa joc acest rol inainte de inceputul acestei vieti. Am fost de acord sa fiu "eclipsat " de prezenta lui Isus, ca un act de serviciu Divin, si, de asemenea, din cauza unei dorinte profund simtite de a cunoaste realitatea potentialelor mele cele mai profunde.

Isus, sinele meu viitor din sferele de lumina, a devenit una cu energia Christica. Cu toate acestea, el nu reprezinta intreaga energie Christica aici pe pamant, pentru ca aceasta energie, cuprinde mai mult decat Isus. El este o parte sau o celula de-a ei.

Christos sau energia Christica (aceasta este mai mult ca un camp de energie decat o entitate cu caracter personal) este o energie colectiva care are mai multe aspecte sau "celule", care coopereaza in asa fel incat sa functioneze ca un "organism". Toate celulele aduc o contributie unica la intreg si se experimenteaza pe ele insele ca individualitati fiind de asemenea in acelasi timp parte a intregului. Am putea numi aceste mai multe aspecte ale energieiChristice ingeri sau arhangheli. Acesta este semnul distinctiv al ingerilor care au un sentiment de individualitate, precum si un grad inalt de altruism, care le permite sa se simta una cu energiile colective si sa fie cu bucurie in serviciul lor. Notiunea de (arc) inger (arhanghel) este elucidata in ultimul capitol din seria Lucratori in lumina (" Sinele vostru de lumina").

Misiunea lui Isus pe pamantlink

Isus a fost o energie din viitor, care a venit pe pamant pentru a aduce iluminare si cunoastere umanitatii. El a venit din alta lume sau chiar dimensiune, si a adus cu el energia elevata a realitatii sale. Constiinta Sinelui sau Superior a ramas intacta in timp ce a fost incarnat pe pamant. Datorita prezentei sale in mine, Jeshua, mi-am putut da seama cu usurinta de flexibilitatea legilor materiei si am putut  "face miracole".

Motivul pentru care personalitatea lui Isus / Jeshua a venit pe pamant a fost de a crea o deschidere sau o poarta catre o stare diferita de constiinta. Am vrut sa dau un exemplu pentru posibilitatile care sunt disponibile fiecarei fiinte umane.

In sferele de lumina din care Isus a venit, s-a considerat ca pamantul se indreapta intr-o directie care s-ar putea termina intr-un mare intuneric si o auto-alienare a sufletelor implicate in experimentul pamant. S-a decis ca va fi dat un impuls puternic pentru o schimbare care sa arate in mod clar fiintelor umane optiunile disponibile pentru ele. Prin trimiterea energiei personalitatii lui Isus, am vrut sa punem o oglinda in fata fiintelor umane si sa le reamintim propria lor origine divina si potentialele latente care zac in interiorul lor: potentiale pentru pace, libertate si maiestria de Sine.

Fiecare fiinta umana este maestrul propriei sale realitati. Voi va creati propria voastra realitate in fiecare moment. Voi sunteti capabili sa va eliberati de o realitate mizerabila sau nesatisfacatoare si sa permiteti Luminii sa intre si sa va transforme creatia. Omul este propriul sau stapan, dar el are tendinta de a-si ceda puterea unor autoritati din afara care pretind ca cunosc adevarul si doresc ce-i mai bun pentru el. Acest lucru se intampla in politica, medicina, educatie, etc. Asa ca, "industria voastra de divertisment" este plina de imagini false despre fericire, succes si frumusete, care nu servesc nimanui, cu exceptia celor care le construiesc. V-ati gandit vreodata cati bani se cheltuiesc doar cu crearea de imagini? In mass-media, ziare, filme, la radio si televiziune, imaginile sunt raspandite tot timpul. De unde provin aceste imagini ? De ce sunt acolo ? Cine le deseneaza ?

Imaginile sunt un mijloc de exercitare a puterii asupra oamenilor. Imaginile ii pot face pe oameni servili si deconectati de la nevoile lor reale, fara folosirea fortei fizice sau violentei. Imaginile ii pot face pe oameni sa-si cedeze in mod voluntar propria lor putere si valoare de Sine. Acestea va induc in eroare intr-un mod in care nu trebuie sa fiti deloc fortati in mod violent, veti accepta valorile portretizate de imagini ca fiind ale voastre si veti actiona in acord cu ele. Acesta este ceea ce noi numim controlul invizibil al mintii si este larg raspandit in "liberele" voastre societati occidentale.

Functia Luminii este in primul rand sa aduca claritate, constientizare si transparenta  structurilor invizibile ale gandurilor si sentimentelor ce va modeleaza viata. lumina este opusul controlului mintii. In realitatea in care lumina intra, ea sfarama numai legaturile de putere si de autoritate si darama ierarhiile bazate pe acestea. Aduce abuzul de putere in lumina si elibereaza oamenii de deziluzii si de iluzia ca si-au pierdut puterea de autodeterminare.

Isus a fost o amenintare pentru ordinea guvernarii din timpul in care a trait. Prin ceea ce el le-a spus oamenilor si puritatea a ceea ce a radiat, el a provocat structurile de putere sa-si arate adevarata lor fata. Acest lucru a fost de nesuportat si inacceptabil ierarhiei existente.

Rolul de Lucrator al Luminii, pe care Isus l-a luat asupra sa, a fost greu, mai ales pentru mine, Jeshua, fiinta umana care a acceptat sa sustina aceasta energie intensa, luminoasa in timpul vietii mele. Eu, Jeshua, am fost aproape eclipsat de forta "prezentei"  lui Isus, prezenta viitorului meu sine! Desi m-a umplut cu mari intuitii, dragoste si inspiratie, a fost o provocare din punct de vedere fizic sa port sau sa "tin" energia lui. Nu am putut integra cu adevarat energia lui in fiinta mea fizica - celulele din corpul meu "nu erau gata" inca pentru asta - asa ca la nivel fizic corpul meu a fost epuizat de  purtarea acestor energii intense de lumina.


In afara de aspectul fizic, sustinerea energiei Christice a fost si o povara psihologica. Mi-a fost foarte greu sa privesc cum natura energiei Christice a fost frecvent gresit inteleasa chiar de catre cei mai apropiati prieteni sau "discipoli" ai mei .Ca fiinta umana care am fost, uneori am devenit disperat si m-am indoit de valoarea calatoriei in care m-am angajat. Am simtit ca lumea nu era pregatita pentru energiaChristica. Am simtit ca esenta sa nu a fost recunoscuta. Isus a fost cu adevarat un pionier al timpului sau.


Urmarile venirii lui Isus pe pamantlink

Prin venirea lui Isus pe pamant, o samanta a fost plantata. Aceasta a fost samanta energieiChristice. oamenii au fost miscati de ceea ce am spus si am facut, si inconstient, la nivelul sufletului, ei au recunoscut energia Chistica. Adanc in sufletele lor, o aducere-aminte a fost tulburata. Ceva a fost atins si pus in miscare.

La suprafata, la nivelul a ceea ce poate fi vazut si simtit in lumea fizica, venirea mea a creat multa agitatie. In virtutea legii dualitatii, puternica infuzie de lumina creaza o reactie puternica a Intunericului. Aceasta este doar o chestiune de logica. lumina este ca un revelator. Ea vrea sa rupa structurile de putere si sa elibereze energiile intemnitate. Intunericul este energia care vrea sa suprime si sa controleze. Deci, aceste doua energii au interese opuse. In cazul in care una castiga in putere, cealalta va contraataca pentru a se apara si a restabili echilibrul. Astfel, venirea mea pe pamant a initiat, de asemenea, multa lupta si multa violenta, ca o contra-reactie la lumina pe care am venit sa o raspandesc.

Persecutia adeptilor mei, primii Crestini, este un exemplu al acestei violente contra-reactii. Dar Crestinii insisi, Fondatorii Bisericii, nu au fugit de violenta in preocuparea lor de a raspandi invataturile mele. Ganditi-va la cruciade si la Inchizitie. In numele lui Christos, s-au facut cele mai barbare fapte ale intunericului, atat de catre crestini cat si de catre necrestini.

Maestrii Luminii, care au decis sa ma trimita ca un emisar pe pamant, erau constienti de faptul ca energia intensa si fara precedent a lui Isus ar putea provoca reactii puternice ale intunericului. Isus a patruns in realitatea de pe pamant ca o cometa. A fost un fel de masura de urgenta a sferelor de lumina, de la energiile care erau profund ingrijorate de pamant si de locuitorii sai. A fost o ultima incercare de a devia directia in care Pamantul se indrepta, un mod de a intrerupe ciclurile de ignoranta si de distrugere, care pareau sa se repete de la Sine.

Rezultatele au fost ambigue. Pe de o parte, lumina lui Isus a invocat mult Intuneric (din cauza contra reactiei). Pe de alta parte, semintele constiintei Christice au fost plantate in inimile unui mare numar de oameni. Un motiv important pentru venirea mea a fost de a trezi sufletele Lucratorilor in lumina de pe pamant. (A se vedea alte materiale transmise pentru explicarea notiunii de Lucrator in lumina). Acestia au fost cei mai sensibili si mai receptivi la energia mea, desi multi erau pierduti in densitatea si intunericul din planul terestru. Lucratorii intru lumina sunt de fapt emisari ai Luminii, cu aceeasi misiune ca Isus. Diferenta este ca, in intruparea lor intr-un corp fizic, ei sunt mai putin conectati la Sinele lor Superior Divin decat am fost Eu. Ei sunt mai inrobiti poverilor karmice si iluziilor din planul terestru. Ei sunt mai legati de trecut. Cu intruparea lui Isus, ceva special a aparut. Isus nu  purta nici o povara karmica din trecut si el putea, prin urmare, sa pastreze mai usor legatura cu divinitatea Sa. El a fost aici, intr-un mod oarecum artificial, o prezenta din viitor, fiind si aici si acolo in acelasi timp.

Constiinta  fiintelor de lumina, care in comun au decis sa "insereze" energia lui Isus in realitatea pamant in acel timp nu a fost perfecta si atotcunoscatoare. Fiecare fiinta constienta este intr-un proces de dezvoltare si intelegere de Sine tot timpul.

Printre oameni, exista o credinta persistenta ca totul este predestinat de un fel de plan divin; in spatele acestei credinte sta conceptul unui Dumnezeu dominant, omniscient.

Acest concept este fals. Nu exista nici o predestinare data de o forta exterioara. Exista doar probabilitati care sunt rezultatul alegerilor voastre interioare pe care voi le faceti. Venirea mea pe pamant a fost bazata pe o decizie luata de o energie colectiva de lumina, din care facea parte si Isus. A fost o alegere care a implicat riscuri si un rezultat imprevizibil.

Energia colectiva de lumina la care ma refer este un taram angelic, care este profund conectat la pamant si la umanitate, deoarece a ajutat la crearea omului si a pamantului. De fapt, sunteti parte din ea, si deloc separati de ea, dar noi vorbim ACUM despre multidimensionalitate, adica de un nivel de constiinta care se afla in afara cadrului vostru de timp liniar. Intr-o alta dimensiune sau alt cadru de timpvoi sunteti acesti ingeri care alcatuiesc sferele de lumina, din care Isus a coborat pe pamant. (A se vedea ultimul capitol din seria Lucratori in lumina ("Sinele vostru de lumina") pentru o explicatie in profunzime a multidimensionalitatii si a naturii voastre angelice). Voi - Lucratorii in lumina - sunteti mult mai interconectati cu "Evenimentul Isus", aceasta infuzie de energie Christica pe pamant, decat va inchipuiti voi. Acesta a fost intr-o oarecare masura, un efort colectiv, la care toti ati contribuit, si in care Eu, Jeshua, am fost reprezentantul vizibil, fizic.

Mesajul meu a fost ca energia Christica este prezenta in toate fiintele umane ca o samanta. Cand va uitati la mine ca la un fel de autoritate, mi-ati inteles gresit mesajul.

Mi-am dorit si inca mai doresc sa va invit sa credeti in voi insiva, pentru a gasi adevarul in inima voastra, si sa nu credeti in nici o autoritate din afara voastra.

In mod ironic, religia crestina oficiala m-a plasat in afara realitatii voastre ca pe o autoritate careia sa va inchinati si sa va supuneti. Acest lucru este exact opusul a ceea ce am vrut. Ceea ce am vrut sa va arat este ca puteti fi un Christos viu voi insiva.

Va rog ACUM sa va recunoasteti Christul interior, si mie sa-mi redati umanitatea mea.

Eu sunt Jeshua, om in carne si oase, un adevarat prieten si frate pentru voi toti.

 

© Pamela Kribbe

 

Sursa Isus,::::: si :::::Christos,:::::">Jeshua, Isus si Christoslink-external