Lord SANANDA - Aspectele inalte ale sineluilink

 

Exista un aspect al vostru care calatoreste din galaxie in galaxie din Univers in Univers din trecut in viitor din viitor in trecut si toate acestea in cadrul prezentului etern. Vedeti daca va puteti conecta cu aceasta parte pe masura ce va transmit aceste cuvinte. Exista tipare geometrice si chei care deschid portalurile portile stelare si coridoarele timpului si spatiunlui din interiorul tuturor acestor dimensiuni. Exista mantre, muzica, note, vibratii, frecvente, forme geometrice tipare energetice structuri atomice si configuratii ale Luminii care actioneaza ca si chei de acces la diferite dimensiuni referinte temporale si lumi.

Vom incepe cu imaginea unui fractal. Un fractaleste o configuratie geometrica in evolutie. Va recomand sa cautati pe internet "Mandelbrot set" si sa tipariti grficele progresive ale acestui set. Va recomand sa explorati diferiti fractali pentru care puteti gasi imagini. Meditati pe fiecare imagine. De asemenea, cumparati, daca puteti, un caleidoscop si observati tiparele cum se asambleaza si se dezasambleaza in moduri geometrice.
Exista un video minunat numit "Merkabah voyage of a Star Seed"creat de James Hurtak va recomandam sa priviti acest video in mod repetat. Conturati in mintile voastre conceptele de fractali si progresii geometrice. Atunci cand mergeti in interior si accesati partile profunde ale mintii voastre veti trai experienta acestor progresii si veti invata cum sa calatoriti prin cosmos folosindu-va de ele.