De ce credeti ca ati ales sa va incarnati in aceste timpuri ale istoriei pamantului? Vi s-a spus ca acestea sunt cele mai captivante timpuri de pe pamant, desi s-ar putea  sa va intrebati de ce suferinta si frustrarea sunt inca prezente. Atunci cand pasiti in maestrie , frica si credinta in limitare se dizolva si incetati sa mai fiti atat de aspri cu voi insiva.

Pasiti in pacea lui Dumnezeu. Dumnezeu nu solicita ca tot ceea ce ganditi, spuneti si faceti sa fie perfect raportat la un standard imposibil. Maestria implica sa fiti constienti de obstacole si de programarea negativa, dar voi nu permiteti acestor bariere sa devina realitatea voastra dominanta.

Un guru al vostru a spus odata:"cand am inceput calea evolutiei, eram eu si cu PROBLEMELE mele" .

ACUM sunt doar "eu si problemele mele".

Preaiubitilor deveniti mult mai mari deca problemele voastre. Ele nu vor disparea cata vreme sunteti in forma umana, dar devin nesemnificative in poza mai mare a lucrurilor.

Bucureati-va acceptati si traiti cu problemele voastre. Invatati cu ele. Invatati-i pe altii cu ele. Apoi eliberati-va de ele si mergeti dincolo de lel.

Din punctul nostru de vedere din Ceruri nici unul dintre voi nu are veun  cusur. Noi celebram curajul de a trai printre tentatiile distragerile si opresiunile din lumea voastra. Nimic nu va poate pata perfectiunea voastra inerenta nici macar imperfectiunile vietii in aceasta lume. Iertati-va atunci cand faceti greseli. Planul Divin pentru viata voastra este viu si bine conturat. Aveti nevoie de un singur moment pentru a va revendica perfectiunea. Dureaza un  singur minut sa va reamintiti eterna voastra inocenta.

 link