Lucruri care s-au intamplat pe 21 decembrie 2012:link

 

Portalul s-a deschis, iar energia a curs pe planeta din taramurile mai inalte. Frecvente mai inalte au inundat planeta si au accelerat evolutia celor care au fost capabili sa primeasca energiile.

– Vibratia compozita a Pamantului a atins si a depasit valoarea 4,00 pe indexul scalei de densitati a acestui medium.

– Au existat fluctuatii ale campului electromagnetic al Pamantului, precum si unele perturbari minore in functionarea echipamentelor de telecomunicatii si de navigatie, care au avut loc in unele zone.

– Au fost amplificate atat emotiile si gandurile pozitive, cat si cele negative, intr-o anumita masura.

– Diferite grupuri de suflete s-au adunat in locuri de putere si cu vortexuri de pe Pamant pentru a sarbatori inceputul unei noi ere.

– Sufletele de densitatea a 3-a, complet prinse in vibratiile mai joase ale ego-ului, nu au fost deschise fata de frecventele mai inalte si s-au simtit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acest lucru a fost prezis.

– Saltul Galactic - un sablon mai mare al evolutiei accelerate - a continuat neabatut, asa cum a fost prezis de catre acest medium si ghizii sai spirituali.

– Axa Pamantului a fost indreptata spre Soarele Central al galaxiei, asa cum a fost prezis de catre multe mediumuri.

– Pe 22 decembrie 2012 Soarele a rasarit cum a fost de asteptat, la ora obisnuita, asa cum au prezis majoritatea mediumurilor si clarvazatorilor.

 

Ce nu s-a intamplat pe 21 decembrie 2012 ?

S-a intamplat pe 21 decembrie 2012 (1)link-external

S-a intamplat pe 21 decembrie 2012 (2)link-external