Ayurveda: Frumusetea feminina si aportul plantelorlink

Frumusetea nu inseamna doar un aspect fizic placut nu trebuie rezumata doar la aspectul fizic – tocuri inalte si decolteuri adanci ci un suflet frumos si spirit frumos. Toate trebuiesc imbinate armonios. Nu e suficient a se lucra doar la nivel fizic ci sa avem grija si de spirit si suflet.

Pe fata unei femei si a trupului ei trebuie sa se „citeasca” si alte calitati arhietipale, trasaturi – rafinament, mister, senzualitate, gingasie bunatate iubire – acele calitati feminine pe care trebuie sa le gasim in orice suflet de femeie. Aceasta este femeia cu adevarat fermecatoare si atragatoare. Armonia feminina este desavarsita atunci cand frumuseatea trupeasca sufleteasa si spirituala sunt armonioase.

Sa mai adaugam ca ramura Rasayana din Ayurveda ne imbogateste cu aspecte legate de regenerare ca sunt prezentate amestecuri de plante si plante luate individual care au aport important – regleaza si armonizeaza energiile feminine. Este interesant cum la unul din seminariile pe care le-am avut in Bucuresti – „De la vindecare la regenerare” – o cursanta a povestit cum a intalnit un barbat care intr-un timp relativ scurt se manifestau energiile de regenere – procesul de regenerare incepuse sa se manifeste. Reamintesc ca regenerarea nu este un scop in Sine ci o consecinta a alegerilor noastre. Regenerarea este o energie inalta care declanseaza procesul de regenerare. Pentru a intra in rezonanta cu aceste energii inalte e nevoie de un nivel inalt de evolutie spiritual. De aceea spun ca regenerarea e posibila la un anumit nivel de evolutie spirituala. Revenind la feminitate nu pot aborda tema feminitatii fara regenerare.

Pe blogul meu GreenLifeHappy sunt prezentate cateva produse importante pentru femei Afrodita La Bella Diosa, Eva La Feme Divin, produsele de regenerare.

Produse pentru regenerarelink-external

Sursa Ayurveda: Frumusetea feminina si aportul plantelorlink-external