Interviu Bill Ryan - Inelia Benzlink

 

Daca e nevoie sa ajut pe cineva care este deja trezit si constient si luminat, ca sa atinga un nivel de vibratie si mai inalt, atunci voi face asta.  Daca e nevoie sa trezesc pe cineva care dormea, iar asta le va ridica nivelul vibrational, voi face asta. Daca e nevoie sa merg intr-o zona geografica si s-o curat astfel incat vibratia sa poata patrunde asa cum trebuie, voi face asta. Nu sunt legata de ceva anume.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa ridic nivelul general de vibratie. Atat!

Fiecare individ de pe planeta are controlul asupra propriei lui linii temporale. Azi acesta e unul din secretele pe care elita nu vrea ca tu sa le afli, pentru ca, daca persoanele sunt capabile sa-si schimbe cursul propriu, nu vor alege unul in care sa fie sclavi pentru restul vietii. Vor alege unul in care ei se pot manifesta oricum doresc si trai oriunde doresc si sa aiba o viata minunata. Deci, daca credeti ca eu am ceva de oferit, puteti merge pe situl meulink-external, unde sunt tone de informatie, exercitii si lucruri pe care le puteti face.

Azi tu poti deveni catalizatorul. Problema e cum o faci? Corect? Ridica-ti nivelul de vibratie si vei deveni tu insuti un catalizator.

 


Portalul,::::: Project Avalon">Aici puteti citi transcriptul interviului pe Portalul Project Avalonlink-external.