Postpartumul eclipsei și întreruperea creației…link


Pe măsură ce asimilez mai profund energia eclipsei solare, (până ACUM) mi-au devenit clare două lucruri:
1) Cordonul (ombilical) care ne conectează cu sistemele pământului (pentru subzistența noastră) au fost tăiate, iar în prezent suntem la mijlocul tranziției, înaintând… mai mult plutind… spre o realitate cu totul nouă (independentă), pe care (în mod deliberat) nu o putem percepe sau înțelege.
2) Dacă după eclipsă ați fost incapabili să vă ancorați în ceva (sau nici măcar nu v-a păsat să o faceți), mesajele care vin spun că nu trebuie să o facem.
Noaptea trecută am primit câteva informații noi, legate într-un sens foarte literal de situația mea (cu computerul), dar care sunt valabile în plan colectiv pentru orice realitate. Când am cerut să înțeleg mai profund adevărul despre ștergerea subită a datelor de pe ambele mele hard discuri, am auzit următoarele cuvinte: reinițializare totală a modelului
Dorind să aflu detalii, nivelurile mele mai înalte mi-au explicat că ne aflăm în mijlocul unei dematerializări de mari proporții a TUTUROR realităților, cu excepția realității (unificate) ce se pregătește să ia o formă nouă.
Mi s-a spus că în prezent suntem inactivi la nivelul cel mai elementar… înțelegând prin asta că „ne menținem în punctul zero”… și că lucrul cel mai bun pe care îl putem face pentru noi în acest moment este să rămânem FOARTE DESCHIȘI, astfel ca să putem re-materializa în afara parametrilor percepțiilor noastre limitate din trecut, excluzând orice convingeri personale cu privire la ceea ce gândim sau simțim că este posibil.
Absolut ORICE este posibil ACUM, dar este necesar să fim aliniați vibrațional cu frecvența lumii nemanifestate (punctul zero), pentru a face să se materializeze potențialele necunoscute ale lumii noi.
Mi se arată că noul nostru procesor Inimăminte lucrează în prezent pentru a anula procesorul minții separate (3D), iar în timp ce o face îi sistează funcțiile autonome… acele funcții care au lucrat independent (inimă → minte) se armonizează ACUM cu funcțiile tuturor sistemelor (Inimăminte). În timp ce nivelul superior lucrează pentru a anula nivelul inferior, suntem menținuți într-o stare de suspensie, până când sistemele noastre finalizează procesul de reinițializare.
Acest proces poate fi incomod. A pluti fără niciun punct de ancorare reclamă încredere deplină-credință totală în puterea noastră superioară, iar ACUM, mai mult ca oricând, e necesar să ne abandonăm total acestei experiențe. Deconectarea de viață este probabil cea mai totală dintre toate pe care eu personal am simțit-o, dar suntem sfătuiți să nu ne atașăm de nimic în timp ce ne aflăm în această stare postpartum, deoarece absolut nimic nu este încă consolidat… sau format.
Orice lucru apărut la suprafață care este restrictiv și pare real NU este… orice limitare este o iluzie din trecut și vreau să spun că ea ne „testează” hotărârea… dar acest lucru nu este de fapt real. Pare să fie mai mult o alegere din... nu în mod direct, ci mai degrabă a nu alege să te implici… înțelegând ce anume se întâmplă și, prin urmare, rămânând total detașat în acest culoar de neutralitate absolută.
Pentru a-mi întări acea înțelegere, mi s-a arătat un culoar luminos FOARTE îngust, cu numeroase uși de ambele părți, pe care toți trebuie să mergem/să ne strecurăm prin el, ca să ajungem la noua realitate. Unele dintre aceste uși rămân închise, altele nu sunt încă închise de tot, deschizându-se brusc, pe măsură ce ne apropiem de ele. Cele care se deschid ar putea încerca să ne ademenească să pășim pe ele și să ne uităm prin jur… ca să vedem dacă în acele încăperi (noi înșine) a mai rămas ceva de pe care să îl cercetăm sau de care să ne ocupăm… dar răspunsul este un NU clar.
Punctul în care ne aflăm în clipa de față nu are legătură cu a curăța, a vindeca sau chiar a simți foarte mult… chiar dacă aceste realități ce se dizolvă aduc un sentiment de mâhnire în timp ce le lăsăm să plece. Bineînțeles că în timpul acestei convergențe trebuie să simțim tot ceea ce apare, deși acest lucru nu se referă la trecut, ci la a ne menține privirea în mod selectiv asupra planului mai înalt… evitând  iluzia, rămânând agățați în punctul de liniște, în timp ce trecutul trece pe lângă noi.
La nivel uman, simțim ca să vindecăm, la nivel Divin trecem într-o realitate vibrațională cu totul nouă. Este important să rămânem focalizați simultan pe toate aspectele Sinelui, pentru a ști ce este nevoie la fiecare nivel, dar în clipa de față este și mai important să nu ne împotmolim în faza de simțire. Dacă sunteți atenți, probabil veți simți în jurul vostru scutul de energie, exact din această cauză… acest câmp de energie „ne anesteziază” ca să nu mai simțim prea mult în timp ce trecem prin această stare vulnerabilă de purgatoriu… ea poate fi anesteziantă, dar și eliberatoare.
Pe de altă parte, dacă vreo rană recent vindecată mai face crustă și pare să se redeschidă, să știți că nu e cazul… chiar dacă a fost suturată de curând. Susțineți acest fapt înfruntând orice fantome din trecut și apoi mergând mai departe cât mai repede posibil, pentru a reveni la prezentul extins. Faceți asta cât de des e necesar, dar aveți grijă să rămâneți treji și să nu cădeți iar în iluzie.
Mi se amintește de cuvintele lui Iisus din raportul pe iunie...că nu mai este necesar să ne concentrăm pe ceea ce a fost, ci exclusiv pe ceea ce începe să FIe.”
Capacitatea noastră de a face asta în clipa de față va contribui categoric la reușita de a rămâne în această stare de liniște. Nu simt că ne vom afla în această stare atemporală de suspensie mult timp (e de așteptat să prindem avânt cu Saturn care intră în mișcare directă pe măsură ce începe săptămâna), dar cât timp ne aflăm în ea ni se cere să ne abandonăm înțelegerii că în prezent construim o hologramă cu totul nouă, în care vom intra când ea va fi finalizată… și că în mod deliberat nu avem capacitatea de a interfera mental cu această orchestrare divină pentru structura unei noi vieți.
În timp ce în jur totul se dizolvă, liniștea poate fi un pic stranie și viața poată părea ireală/bizară… chiar fluidă. Aceasta deoarece particulele sistemului realității noastre fluide se rearanjează, în timp ce fortificăm esența Sinelui și realității noastre fizice în altă parte. Putem avea senzația că ne dizolvăm și noi, dar acest sentiment de dispariție reprezintă dezintegrarea Sinelui și a realității noastre 3D și nu a Sinelui nostru Real.
Așa cum eu nu am avut NICIO conexiune cu informațiile din trecut care la ora actuală sunt blocate pe cele două hard discuri defecte, la fel și noi toți trebuie să ne detașăm/eliberăm total de ORICE idei preconcepute despre ceea ce urmează. Nu seamănă cu nimic din ceea ce am făcut  până acum… este o rescriere TOTALĂ a Conștiinței. Și se resimte.
Aceasta este o invitație de a opri orice creație și doar a FI, în timp ce pătrundem în decorul noului Pământ. Când ne vom reconecta cu el, o vom face din experiența unui model nou, din noile armonici despre care am vorbit în raportul recent. Aflu că în acel moment, după ce trecem prin această etapă de resetare, ne vom „reîncărca hard discurile” cu toate codurile noi… cu date noi ce ne vor conecta corpul fizic cu Conștiința corpului superior, în special sistemul nervos parasimpatic, care este îndeosebi vizat în acest moment.
Între timp și cât timp durează toate acestea, acordați-vă permisiunea totală de a vă cufunda în starea de liniște.
Faceți orice este necesar pentru a vă menține mintea goală și emoțiile neutre… a vă menține gândurile departe de limitarea din trecut și de așteptările din viitor… a vă menține vibrația extinsă în timpul acestui moment foarte fertil este foarte util și important. Pentru mine asta a însemnat multă relaxare, filme, lectură, mâncare bună, jocuri video și comuniune cu natura.
Faceți tot ceea ce este nevoie.

♡,link

Laurenlink

 
Traducere: Ana Nicolai
 
Ana Nicolai

Practician de bază de vindecare reconectiva și Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Foundational Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527

"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauți se află în tine.”

Editura FOR YOUlink-external