Prognoză energetică pentru ianuarie 2016: Fiți cutezători – dedicați-vă sincerității față de voi înșivă, simplității și prezențeilink


Una din temele principale pentru 2016 va fi cutezanța. Este ceva care mi-a tot venit în repetate rânduri, în timp ce mă acordam pentru a vă transmite un mesaj azi. În 2016 tema cutezanței va apărea de multe ori, ceea ce va însemna că, în plan personal, veți avea capacitatea și lecțiile de dezvoltare ce vă vor ajuta să deveniți mai cutezători în viața voastră, în modul vostru de viață și în modul vostru de a fi prezenți, ca o ființe conștiente și total operative.

Asta înseamnă că cutezanța va fi o temă și pe scena mondială. Cred că deja observăm întâmplându-se acest lucru pe scena mondială, îndeosebi în ultimele câteva luni din 2015 – acțiuni cutezătoare și uneori agresive, distructive, destinate să arunce colectivitatea în haos, să aducă haos și frică în sânul colectivității. Întreprinse adesea ca o răzbunare, astfel că orice persoană ce acționează distructiv la adresa altei ființe își ia propria durere interioară, propriul zbucium interior și îl proiectează în afară, indiferent că o face într-o dispută între patru ochi sau într-un grup de oameni, ca un act agresiv sau distructiv. Mai există însă și haosul rezultat din elevarea Conștiinței, pe o planetă cu o istorie îndelungată de durere, suferință și război, ce trebuie să fie înfruntată și înlăturată, odată cu elevarea Conștiinței.

SOLUȚIA PENTRU haos: GÂNDIȚI ȘI ACȚIONAȚI LA nivel LOCALlink


Nu e un dans ușor și e un dans ce nu va avea niciodată logică dacă priviți doar la un aspect al călătoriei vieții voastre sau a ceea ce se petrece în lume. Dar poate începe să aibă sens, dacă gândiți și acționați la nivel local.

Prin urmare, aceste e mesajul foarte puternic pentru ianuarie: Cât de mici, simple și locale vă puteți menține acțiunile, concentrarea și modul de a fi?

IEȘIREA DIN STAREA DE COPLEȘIRE: DOBÂNDIREA ECHILIBRULUI ÎN lumea NOASTRĂ HIPER-CONECTATĂlink


Pentru aceia dintre noi aflați în secolul al XXI-lea, care avem dintr-odată acest volum uriaș de informații, stimuli și cunoștință despre ceea ce se întâmplă în alte părți ale lumii, e foarte copleșitor, într-un mod pe care părinții și bunicii noștri nu l-au cunoscut. lumea a devenit foarte repede o lume globală, iar conectivitatea ei aduce atât uimire, cât și oroare și șoc. Și chiar dacă mulți dintre voi vă obișnuiți un pic mai mult să dansați printre aceste lucruri și să vă găsiți locul și noul mod de a ființa, întrucât sunteți conștienți de multidimensionalitatea a ceea ce se întâmplă ACUM pe planetă, pentru sistemul corpului vostru încă poate fi MULT de asimilat. Pentru noi, ca ființe umane, ca ființe conștiente și ființe spirituale, poate fi mult să lăsăm toate acestea să se așeze în noi și în conștiența noastră.

Prin urmare, starea de copleșire va continua să fie o temă pentru mulți din noi.

Acestea sunt vremuri copleșitoare. Prin urmare, găsirea de modalități simple, realizabile de a ieși din această stare va fi foarte importantă. De exemplu, e posibil ca unii din voi (îndeosebi în Spiritul hotărârilor pentru noul an) să aibă această idee că e necesar să facă ceva important, cum ar fi să se înscrie la un curs de coaching de șase luni, investind în el 8.000 de dolari – sau indiferent ce alt lucru aveți nevoie să faceți, care să fie important, spectaculos și puternic. Verificați acest lucru în voi înșivă, deoarece pentru câțiva dintre voi ar putea fi adevărat, dar pentru cei mai mulți dintre voi asta ar însemna să vă extindeți prea mult în ceva ce nu e foarte realizabil – parțial deoarece aceasta e reacția voastră la energia acestui haos.
 
adevărul e că modalitatea cea mai bună de a face față energiei haosului este să mențineți lucrurile simple și la scară mică… câte un pas și câte o zi pe rând.  

Prin urmare, dacă vă simțiți copleșiți și că nu faceți o treabă grozavă având grijă de voi în acest moment, întrebați-vă: Ce lucru pot adăuga în acest moment în programul meu de fiecare zi, care mă va ajuta?

Ar putea fi vorba de:

·       Nutriție

·       Exerciții fizice

·       timp petrecut în aer liber

·       O practică spirituală simplă

·       Să urmăriți pe youtube un video de două minute care vă face să vă simțiți mai bine pe zi ce trece

·       Să vizionați comedii

Nu contează ce este și nu începeți să judecați lucrul respectiv. În acest moment, întrebați-vă: Care e lucrul care știu că mă face să mă simt mai bine? Aduceți-l în mintea și atenția voastră. Dacă aveți la îndemână un pix și hârtie, notați-l. Sau scrieți-l în computer ori telefonul vostru deștept.

CUNOAȘTEREA NEVOILOR PERSONALE… ÎN FIECARE ZIlink


Este important să începeți să cunoașteți lucrurile de care aveți nevoie zilnic, deoarece ianuarie este o lună cu energii puternice, dar nu neapărat puternice într-un mod orizontal, exploziv. Am avut parte de așa ceva într-o mare măsură în noiembrie și prima parte a lui decembrie. Luna ianuarie vă va oferi ocazia de a vă extinde cu adevărat pe orizontală, dacă vreți, folosindu-vă conexiunea spirituală. Dar locul unde se întâlnesc acestea două îl constituie practica voastră zilnică și acțiunile voastre zilnice.  

Să spunem că sunteți în situația că ați evitat timp de patru ani să faceți un anumit lucru. Și e oarecum obositor să vă spuneți în sinea voastră: „Of, niciodată nu fac lucrul acela". Prin urmare, ACUM aveți două opțiuni: fie să acceptați să încercați să-l faceți luna aceasta, fie să acceptați să renunțați la el. Și să încetați să vă mai gândiți că e nevoie să-l faceți, pentru că evident că nu e așa. În realitate, investiți mai multă energie în atașamentul vostru față de poveste și dezamăgirea pe care o simțiți când reluați acea poveste, decât investiți în crearea acelei acțiuni în viața voastră. Așa că doar recunoașteți acest lucru.

HOTĂRÂRILE PENTRU NOUL AN 2.0: SFÂRȘITUL JUDECĂRII DE SINE 

Se poate ca la început să vă fie un pic greu să admiteți: „Oh, Doamne, sunt mai mult implicat în a mă dezamăgi sau a mă judeca în mod repetat.” Există însă și o eliberare, ce apare atunci când putem fi foarte sinceri cu noi înșine în privința a ceea ce înseamnă dependențele noastre. Indiferent că suntem dependenți de o anumită energie, de un anumit tipar, o anumită substanță sau o anumită acțiune.

În corpul vostru este eliberată o cantitate uriașă de energie, atunci când începeți să fiți foarte sinceri cu voi înșivă, cu privire la motivul pentru care nu faceți lucrurile pe care nu le faceți, și pur și simplu îl recunoașteți: „Oh, nu fac acel lucru și de ani de zile spun că-l voi face".

Cred că toate acestea îmi vin intuitiv, datorită întregii energii a lui ianuarie, de luare de hotărâri pentru anul nou, care poate fi un lucru minunat și influent, dar pentru mulți oameni poate fi de asemenea o adevărată călătorie a vinei. Așa că dacă observați că dați deja chix în hotărârile pentru noul an, nu lăsați ca existența lor să vă deranjeze în ceea ce faceți și să vă facă să vă judecați, deoarece pentru noi, ca ființe umane, aceasta este o putere foarte importantă.

Dacă încetăm să ne mai judecăm comportamentul și să credem că avem dreptate cu privire la ceea ce percepem că facem greșit, este eliberată o cantitate enormă de energie spirituală, psihică și mentală. Așa că dacă anul acesta vă luați un angajament față de voi, acceptați să fiți mai blânzi și mai iubitori cu voi înșivă. Și iată de ce: va avea un efect foarte benefic asupra celorlalți. Sunt oameni care își spun că: „Oh, iubirea de Sine e o practică egoistă.” Dar e un fel de imbecilitate să spui asta. Îmi cer scuze că sunt atât de aspru, dar am auzit acest lucru de la foarte mulți oameni care nu sunt deloc iubitori față de alți oameni din viața lor. Iar dacă acei oameni s-ar iubi pe ei înșiși mai mult, nu numai că s-ar elibera de o mare parte din acea suferință, dar ar aduce și în lume o energie mai plăcută.

Desigur că nu o putem face în fiecare zi. Suntem oameni: avem momentele noastre, în care ne contractăm. Dar putem să ne păstrăm ca țintă iubirea de Sine.

Așadar, dacă hotărârile voastre pentru noul an au fost de genul: „Voi fi mai iubitor și mai bun cu mine”,  bonusul extraordinar al realizării acestui lucru este că veți dori în mod natural să fiți astfel cu toți ceilalți, mult mai intens decât vreodată până ACUM.  

CORPUL VOSTRU A FOST CONCEPUT SĂ ÎI MEARGĂ BINE… CHIAR ȘI ÎN HAOSlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step