Prognoză energetică pentru noiembrie 2015link

Lăsați iubirea să vă rearanjeze – ameliorându-vă viața dinspre interior spre exteriorlink

 

Temele pentru această lună: relațiile și upgradările link


Două din titlurile principale pentru luna aceasta, ce mi-au venit azi dimineață, în timp ce mă acordam, sunt următoarele: aceasta va fi o lună a relațiilor și o lună de upgradări.

Pentru a examina mai întâi relațiile – conductibilitatea energiei în lume devine din ce în ce mai puternică, tot timpul. Prin urmare, în funcție de punctul în care vă aflați ACUM în înaintarea până la conștiență și conștiință integrată, veți avea diverse fluctuații.

Se poate ca unii din voi să fie obosiți. E posibil ca unii să aibă nevoie să încetinească un pic motoarele. Se poate ca unii din voi să simtă în continuare tăișurile conflictului cu alte persoane din viața lor. Toți ne aflăm în puncte diferite din călătorie, dar una dintre temele generale pentru această lună, ce va apărea în viața celor mai mulți dintre noi, e tema relațiilor.

În ultimele 2-3 luni, ea a început să apară la mulți dintre voi – construiți relații cu adevărat profunde cu alte suflete care au idei, inimi, simțăminte similare. Iar aceste relații sunt extrem de importante. Nu doar pentru că, unindu-ne unii cu alții devenim o echipă și mai puternică, o rețea și mai puternică de oameni, dar și pentru că se produce un efect de consolidare. Mulți dintre voi tânjesc după prietenii mai apropiate, parteneri de muncă mai buni, relații intime mai profunde, iar aceasta e o perioadă în care acea energie e predominantă.

Curățarea spațiului pentru relațiilink


Nu fiți deci surprinși dacă în visele sau gândurile zilnice ale unora din voi se derulează din nou dureri sufletești din relații vechi. Despărțirile de prieteni sau vechi iubiți și parteneri ies ACUM la suprafață, în vederea vindecării sau eliberării, pe măsură ce intrăm în această eră de conectivitate mai mare.

E posibil ca aceia dintre voi care nu procesează în acel fel, să constate că încep să întâlnească oameni care au idei, sentimente foarte similare, iar atunci când îi vor întâlni vor avea sentimente puternice. Va fi ceva în corpul vostru care îi va recunoaște. Ați putea-o pune pe seama unei vieți trecute. Ați putea-o pune pe seama sentimentului de a avea o energie similară cu a lor. Oricum ar fi, în prezent intrați în relații foarte activatoare.

Lăsați să se dezvăluie singur drumul co-creăriilink


Unii dintre oamenii pe care îi întâlniți în această perioadă, în luna aceasta, vor fi pentru voi jucători cheie – și, în unele cazuri, pentru restul vieții voastre. Dar lucrul cel mai important de înțeles este acela că, atunci când recunoașteți și aveți acele relații cu oameniinu aveți nevoie să știți care va fi viitorul relației.

De pildă, se poate să aveți un moment foarte activator cu cineva, atunci când gândiți: „Dumnezeule, abia am întâlnit această persoană și o iubesc! Am un sentiment uimitor cu privire la încotro putem merge împreună…” Lăsați acel sentiment legat de „încotro puteți să mergeți” să rămână în simțire și renunțați la detalii. Pentru că atunci când aveți aceste experiențe – aceste relații cu oamenii – e nevoie de timp pentru ca voi doi să vă uniți alchimic și să lăsați să vi se dezvăluie drumul co-creării dintre voi… și nu aveți nevoie să grăbiți asta.

Dacă vă treziți că vă grăbiți în mintea voastră, dacă vă treziți că spuneți: „Tocmai am întâlnit femeia aceasta și mă gândesc că ar putea fi persoana cu care să creez acel centru de vindecare, pe care am vrut mereu să-l fac…” doar observați acel gând. Nu opriți entuziasmul sau viziunea. Dar acordați-vă mai întâi răgazul de a ajunge să vă cunoașteți, înainte de a trece repede la acțiune, pentru că aceste relații, cu care mulți din noi se aliniază ACUM, SUNT puternice. Prin urmare, atunci când îi întâlniți pe acești oameni, pentru a fi pregătiți să treceți la un viitor împreună și înainte să înceapă acțiunile noi, e foarte important să vindecați relațiile sau prieteniile vechi prin intermediul corpului vostru.

Iluminarea inimii voastre REALElink


Unii din voi vor constata că acest lucru e un pic copleșitor pentru inimă. Vă amintiți că în ultimele câteva luni am vorbit mult despre cât de puternică devine energia inimii pe Pământ, în această perioadă. Așadar, în viața oamenilor care sunt conștienți și prezenți majoritatea timpului și care s-au deschis în mod activ, vor apărea ACUM multe relații de la inimă la inimă.

Acesta e un lucru important.

Nu e doar o mare sărbătorire. În realitate, este un lucru foarte important din corp și spre binele corpului, întrucât e nevoie de forță și răbdare să lași efectul unei relații autentice de la inimă la inimă să te ilumineze din interior.

Acest lucru tinde să vindece rupturile din trecut – durerile sufletești, trădările, pierderea încrederii. Iar acesta e un proces foarte invizibil, care vă poate trece prin minte, dar de cele mai multe ori are loc doar la nivel energetic.

Acestea sunt unele dintre motivele pentru care vă îndemn pe toți să vă acordați spațiu în viața voastră. Și mă îndemn și pe mine să procedez la fel, zi de zi. Trebuie să mai amintesc un lucru, și anume că, în clipa de față se pun în mișcare atât de multe lucruri pe planeta Pământ, și atât de multă conștiință vine în contact cu corpul nostru, încât chiar avem nevoie în fiecare zi de aceste momente, pentru a ne retrage și a lăsa toate acestea să circule prin corpul nostru și să se integreze în el.

Așadar, referitor la aceste relații noi, dați-le voie să FIE în viața voastră. Lăsați fascinația sentimentului acelor relații să circule prin voi și aveți încredere că indiferent ce vă spune mintea vizionară despre unde poate duce această relație sau ce ar putea să facă – fie că e o prietenie, o relație de muncă sau de dragoste – lăsați-o să se desfășoare. Lăsați-o să-și găsească locul în voi și să vă reorganizeze. Pentru că frumusețea momentului în care ne conectăm cu alți oameni într-un mod atât de puternic constă în faptul că mintea nu mai trebuie să facă o parte atât de însemnată din munca necesară.

mintea ne conduce adesea la siguranță sau în zone în care sperăm că nevoile ne vor fi satisfăcute. Iar atunci când avem cu adevărat relații sincere, puternice cu alți oameni, lucrăm la fel ca o familie, la fel ca albinele dintr-un stup, și nu mai suntem această entitate individuală, care trebuie să facă de una singură ca viața noastră să aibă efect. Intrăm în această tapiserie a iubirii, a conexiunii, a comuniunii, care – ea în Sine și de la Sine – ne conduce înainte. Acesta este deci motivul pentru care e un lucru important și pentru care are nevoie de timp.

Întâmpinarea în mod activ a relațiilor sincerelink


Dacă ascultați (citiți. N.tr.) această prognoză și simțiți o oarecare mâhnire cu privire la lucrurile despre care vorbesc – poate că simțiți tristețea provocată de singurătate, senzația de izolare sau întristarea că în clipa de față aceasta nu e și povestea voastră – dacă e așa, scrieți afirmația de mai jos pe o bucată de hârtie:

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

După ce ați scris-o, afișați-o în casă, undeva pe perete. Pe lângă faptul că vă va rearanja camera, de fiecare dată când o veți vedea, veți avea o activare în jurul a ceea ce aduceți ACUM în viața voastră. Este un proces uluitor de eficient, așa că testați-l cu orice vreți să materializați.

Upgradări și noi alegeri expansivelink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step