Meditația acustică mondială hathor din 5 septembrie: un mementolink


meditația va avea loc între orele 5:30 p.m. – 6:00 p.m. EDT sau 21:30 p.m. – 22:00 p.m. UTC. Pentru a afla intervalul exact din zona ta, poți folosi un convertor de fusuri orare sau The World Time Clocklink-external (Pentru România, intervalul este 00:30 – 01:00, 6 septembrie. N.tr.)
Este sugerat ca în acest interval de treizeci de minute să asculți meditația acustică A Bridge Between the Worldslink-external / O punte între lumi, pe care o poți găsi la secțiunea Listening de pe website-ul nostru (www.tomkenyon.com). Rugămintea e să o descarci înainte de Eveniment pe computerul tău, în loc să o asculți pe server în timpul meditației mondiale.
Pentru a citi întregul mesaj hathor, care oferă mai multe informații și detalii, click aicilink-external.
Pentru informații despre atelierul de lucru In the Company of Angels/În compania îngerilor, de la Symphony Space din New York intră pe Calendarlink-external, la www.tomkenyon.com.link-external Dacă vrei să ni te alături în persoană, click aicilink-external pentru bilet.

Ana Nicolai

Practician de vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."


"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth."

~ Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri

”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”


Editura FOR YOUlink-external