Penetrarea pentru sistemul Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL ! - COBRAlink

 

În anul 2012, Forţele Luminii au curăţat sistemul Solar de toate Programele Secrete Spaţiale şi COLONIILE lor care nu erau direct protejate de Grupul Chimera.

Din păcate, doar un număr relativ mic de Colonii şi Staţii de Implantare de prin sistemul Solar a fost protejat de Bombele Strangelet ale Grupului Chimera, astfel că fiinţe umane încă trăiesc acolo în sclavie – în general, extinderea ritualurilor de abuzare, în aceste colonii, depăşindu-l pe cel de pe Pământ...

Aceste colonii sunt ACUM în procesul de a fi eliberate de către Forţele Luminii, în cadrul acestei faze curente a MOSS (Operațiuni Multidimensionale ale Sistemului Solar), iar umanii care au fost descoperiţi acolo sunt eliberaţi şi li se acordă vindecare.

O parte critică şi delicată a Procesului de Eliberare va avea loc Sâmbătă, 30 Mai 2015.

Forţele Luminii au cerut sprijinul populaţiei umane de la suprafaţă, pentru ca operaţiunile de eliberare să se desfăşoare cât mai blând şi pacifist cu putinţă.

VIZUALIZAREA şi MEDITAŢIA fiecăruia dintre noi vor putea sprijini Forţele Operative ale Luminii în atingerea acestui țel.

O PUTEM FACE !link


Este nevoie ca această informație să fie larg răspândită !

Este nevoie ca această informaţie să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca MASA CRITICĂ de oameni care fac aceasta, cu adevărat, să fie atinsă.

Eşti rugat şi tu ca să postezi pe site-ul tău sau pe bloguri. Dacă ai cunoştinţă de alte căi ale mass-media, le poţi trimite şi lor.

Poţi crea un Grup pe Facebook pentru grupul tău local de oameni care fac aceasta, în zona ta, de pe Planetă.

Poţi crea un Video şi să-l pui pe YouTube.

Studii ştiinţificelink-external au confirmat efectele pozitive ale meditaţiei în masă în cadrul societăţii umane ; aşadar, ceea ce facem noi are o reală influenţă, cu adevărat.

Meditaţia va începe pe 30 Mai 2015 – care este Punctul de maximă tensiune pentru sistemul Solar, aşa cum puteţi vedea în acest Grafic Astrologic Heliocentric : 


Vom face cu toţii această activare, în acelaşi timp, la ora 21:11:11 UTC (GMT/Zulu).

Puteţi vedea timpul exact al activării, pentru numeroase locaţii, aicilink-external.

(Nota : După cum se vede şi din lista oferită de Cobra, pentru România, momentul este imediat după miezul nopţii – Duminică, 31 mai 2015, orele 00.11 : la ora 21.00 GMT se adună cele 2 ore ca diferenţă de fus orar faţă de Greenwich-Londra, plus încă 1 oră, cea de vară.)

 

 

Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :link


1. Relaxaţi-vă mintea şi corpul, fiind atenţi la propria respiraţie, pentru câteva minute.

2. Vizualizaţi cum Forţele Luminii eliberează toate coloniile rămase din Programul Spaţial Secret de peste tot din sistemul Solar, eliberând toate fiinţele simţitoare care sunt descoperite ACUM, acolo, şi extrăgând toate entităţile întunericului din acele locaţii.

Vizualizaţi acest proces ca având loc peste tot în sistemul Solar, în mod blând şi în Pace.

Vizualizaţi sistemul Solar ca fiind, în sfârşit, eliberat de întuneric şi sclavie, liber de orice fiinţe rele şi entităţi corupte.

3. Vizualizaţi un viitor nou şi luminos pentru sistemul Solar, cu toate rasele cosmice diferite trăind în Pace şi armonie.

Vizualizaţi cum Umanitatea pătrunde în întreaga Măreţie a Sistemului Solar, cum umanii se bucură de frumuseţe, de călătorii de la o lună către alta şi de la o Planetă către altă Planetă, în vehiculele Luminii.

Eu, COBRA, am aşteptat acest moment de mai bine de 15 ani !

Atât de mult timp a trecut de la eliberarea Planetei X !

Cu bucurie, în sfârşit (N.MY. : Simţiţi emoţia reală din Cu-VINT-ele lui Cobra ?...), pot să transmit acest mesaj codat persoanelor-cheie din Colonii :

„L4 / lumina este APRINSĂ”link

 
După ce toate coloniile vor fi eliberate, Forţele Luminii vor converti clădirile şi infrastructura acestor locuri în beneficiul şi bucuria umanităţii, care va fi capabilă să viziteze aceste locaţii, după PRIMUL CONTACT.

Coloniile vor fi, astfel, transformate din locuri de suferinţă, în LOCURI pentru bucurie.

Există deja proiecte ale Forţelor Luminii, în spatele scenei, de a pregăti Umanitatea pentru aceasta, aicilink-external şi aicilink-external.

Penetrarea pentru sistemul Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL !link


COBRA

Actualizări despre Activarea Eliberării Coloniilor :link-external
 

Sursa : sistemul,::::: Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL ! - COBRA">Penetrarea pentru sistemul Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL ! - COBRAlink-external