Loading...
 
menu-extra

Universul Conectat - Nassim Haramein

Revelații. O! Doamne!
Și era atât de frumos.
A fost cea mai transformatoare experiență din viața mea și multe din fizică le-am scris.
Am scris aici, sus.
Firește, mi-au trebuit 25 de ani să fac matematică pentru ele dar am știut că am ceva, încă de atunci.
Am învăţat fizică avansată și am ajuns la concluzii specifice apoi am decodat texte antice și tradiții antice care au confirmat pe deplin ceea ce am adus în fizica avansată.
Cum a ajuns lumea aici, cum există structura materială.
În multe civilizații, în cultura lor au foarte multe anomalii ciudate, unele dintre ele găsite pe mapamond nici nu pot fi reproduse cu tehnologia de azi.
Am simțit că, în aceste simboluri în această geometrie secretă există indicii pentru înțelegerea fundamentală a structurii spațiului, a modului în care materia a fost creată și cum poate fi controlat câmpul gravitațional.
A fost intenţia mea că studiile teoretice făcute de mine să conducă eventual la tehnologii avansate care să ne permită controlul gravitației și a câmpului electromagnetic într-un mod în care să transforme civilizația.
Mulți din lumea Vestului au înțeles greșit învățăturile Maya și au crezut că decembrie 21, 2012 va fi sfârșitul Lumii.
Oricum, străbunii mayani au spus direct: decembrie 21, 2012 nu este sfârșitul Lumii ci sfârșitul ciclului vechi.
Avem ACUM șansa de a o lua de la început, să demarăm o eră a noii înțelegeri și, interesant, în ceea zi 21 decembrie, la sfârșitul calendarului mayaş, Nassim Haramein și-a trimis lucrarea către Librăria Congresului în care, pentru prima dată, face conexiunea între cuantică și cosmologie.
Iar rezultatul ecuației mele este exact masa gravitațională a găurii negre.
Dacă am rezolvat problema câmpului Einstein am pus la punct masa găurii negre, și avem acelaşi rezultat, dintr-o dată am știut, de la începutul explorării că am găsit ceva profund.
Dacă spațiul e cel care ne conectează, dacă spațiul este cel din care apare totul și se întoarce la el atunci spațiul este marele organizator, spațiul este cel care conectează totul, cel care adună toată informația, cunoștințele fiecărui punct din spațiu.
Dacă privim la micile fluctuații ale vacuumului, la cantitatea de energie din interiorul protonului în această fluctuație, masa vacuumului din interiorul micului proton din centrul atomului este echivalentul masei tuturor protonilor din Univers. Aceasta este toată masa din Univers reprezentată holografic de fluctuația vacuumului din interiorul unui mic proton.
Deci acel proton este conectat cu toți ceilalți protoni din Univers.
Calculele lui Nassim se pare că spun că Universul nostru este holografic.
Un alt efort în a înţelege natură: este Universul aleator?
Gândiți-vă la biodiversitatea planetei, cu toate ființele vii care trăiesc într-o lume de miracol.
Gândiți-vă la complexitatea unui cimpanzeu. Luaţi în calcul o meduză sau un fir de iarbă.
Sau poate ceva mai puţin complex: ceva fără viață, un cub Rubik... Trei rânduri, trei coloane 3D, cu șase coloane. Care este probabilitatea matematică de a-l rezolva prin șanse aleatoare? 4,54 (?) miliarde de ani este vârsta estimată a Terrei în Univers.
Dacă am trimite o rază înapoi în timp cu un cub Rubik amestecat și s-ar face o mișcare pe secundă... cât timp ar trebui pentru rezolvare? În cele 13,7 md. ani de existență a Universului ar exista 1% șanse de rezolvare...
Deci cât timp ar fi necesar pentru a fi siguri că vom rezolva cubul?
Există 43 cvintilioane de stări pentru a trece prin toate stările posibile și să nu te repeți vreodată ar lua 1,4 trilioane de ani...
Și, poate, vei rezolva cubul... dar poate dura alte miliarde de ani de existență a Universului nostru pentru
A rezolva, aleator, un cub Rubik. ACUM, imaginați-vă complexitatea incredibilă a ființei umane cu 100 de triliarde de celule care comunică în fiecare milisecundă pentru a fi sigur că toate sistemele funcţionează. Imaginați-vă toate părțile în mișcare, toate posibilitățile, cât timp trebuie pentru a organiza totul pentru că suntem mult mai complicați decât un cub Rubik...
Totuși Umanitatea există, cum așa!
Cum este posibil?
Cum putem spune unui orb ceva?
Dacă dăm doar o singură informație Da! Te duci spre o soluție! Sau Nu! Te îndepărtezi de soluție! Atunci, în numai câteva minute cubul Rubik va fi rezolvat.
Deci din miliarde și miliarde de ani la câteva minute cu un simplu feedback... de informație.
Asta ne dă un pont despre probabilitatea cum biodiversitatea și structura celulară, toată complexitatea care a urmat, cum a fost posibil.
Cu un simplu feedback în structura spațiului însuși.
Universul nostru nu poate fi aleatoriu trebuie să fie un feedback în curgerea lui.
Mai multe dovezi că asta ar trebui să fie pot fi văzute în matematica fractală.
timp de sute de ani matematica tradițională a descris obiectele făcute de oameni și mișcarea lor.
Pot descrie piramidele sau o coloană dar pentru ceva viu ca o floare sau un copac este nevoie de matematică fractală.
Aceasta descrie modelul construcției lumii naturale.
Marele matematician Benoit Mandelbrot a creat un program computerizat pentru a crea forme complexe.
Când Hollywood creează noi lumi și filme sci-fi, noi planete, plante sau forme noi de viață folosesc animații bazate pe fractali pentru a crea complexitatea lumii naturale.
Pentru a descrie natura prin matematică ai nevoie și de feedback numit ITERAȚIE.
Dacă pornești cu o formă simplă și iterezi formula, adică formula se autoîncarcă poți vedea complexitatea crescând, odată cu iterațiile.
Este fascinant și frumos la vedere..
Când faci mici ajustări ale formulei alterând, poți crea forme vaste rezultate diferite radical. Posibilitățile sunt, virtual, nelimitate.
Martori fiind la o asemenea varietate și complexitate ne ajută să înțelegem rolul major al feedbackului în Universul nostru.
Ce este Conștiința?
Ce înseamnă să fii conștient de Sine?
Pentru că astfel de lucruri să apară este nevoie de un feedback al informației.
Ca atunci când te privești în oglindă și știi că ești tu acela!
Dacă Conștiința este, de fapt, o funcție a feedbackului spațiului spre el însuși?
O dinamică ce generează Conștiința de Sine.
Noi, trimitem informații în spațio-timp și acesta trimițând informații înapoi în termenii experiențelor zilnice.
Acest mecanism de feedback ar putea fi sursa sistemelor auto organizate văzute pretutindeni, la nivel biologic și, eventual, devenind conștiente de Sine.
Aceasta este Conștiința spațiu-timpului privind la Sine însuși.
Învățând despre Sine însuși.
Pornind în această lume când se trezeşte Conștiința culegem informații din preajma noastră. De la părinţi, din cărți și ACUM, din tehnologie.
Trăim într-un timp al informației, suntem bombardați de mesaje de pretutindeni.
Avem, practic, opțiuni nelimitate la ce mesaje vrem să consumăm.
Contează foarte mult pe ce te concentrezi.
Știm că Universul are un mecanism feedback și că noi avem unul similar.
Acestea sunt imprimate, nu doar în Univers dar afectează modul în care vedem lumea.
Darul Conștiinței este abilitatea de a simți miracolele vieții și, de asemenea, simțim momentele dureroase.
Pe măsură ce îmbătrânim realizăm că vremurile bune nu sunt permanente dar nici cele rele pentru că mințile noastre au o capacitate remarcabilă de adaptare.
Putem învăţa să ne schimbăm concentrarea, să ne schimbăm experiențele schimbând ceea ce punem la feedback.
Recunoştinţa și gândurile bune se pot aduna pentru a construi o spirală și a ne conecta cu prietenii și natura.
Ai puterea Universului în interiorul tău și poți depăși orice în viață.
Aminteşte-ţi: și toate vor trece!
Ca și individ îți pui gândurile, intențiile în Univers și, prin feedback, Universul, energia colectivă se întoarce la tine.
Ești într-un permanent dans cosmic cu Universul.
Marele poet Rumi a spus: „Încetați să fiți mici, voi sunteţi Universul în mișcare extatică.”
Ca indivizi suntem puternici dar avem puteri sporite când dansăm împreună, când concentrăm energia colectiv când dăruim și concentrăm fluxul Curgerea energetică este reală și o simțim.
Unii oameni se concentrează prin yoga, prin meditație.
Alții experimentează ovațiile prin sport, alături de mii de fani, împărtășind un țel comun, plăcut dar suntem capabili de mult mai mult.
Umanitatea este capabilă de lucruri uimitoare dacă ne unim, la nivel global și gândim pozitiv, ridicând nivelul evoluției.
TU contezi în Univers, ești parte a fluxului cosmic.
Cred că fiecare persoană este un miracol incredibil, fiecare este indispensabil pentru evoluția noastră.
corpul tău este un exemplu incredibil de conexiune și sinergie. Toate sistemele lucrând împreună fără vreun gând conștient, în sincron cu creierul tău.
creierul este poate cel mai uimitor lucru cunoscut din Univers. Face miliarde de operații pe secundă, tot ce poate să te țină în viață.
Dacă acorzi un moment de conectare cu trupul tău și apreciezi toate procesele invizibile care te ajută să conduci maşina, lupta cu bolile, îți dă energie.
Dacă nu ai mai judeca felul în care arăți, și alegi să-ți iubești trupul pentru miracolul incredibil care este. Cum crezi că ți s-ar schimba viața? corpul tău este vasul prin care experimentezi lumea și Universul.
Îți permite să fii parte a fluxului cosmic. Dacă oamenii înțeleg miracolul care sunt nu vor mai fi aspri cu ei înșiși, nu se vor mai simți mărunți știind că sunt parte din voința parte a naturii la care au acces, că au putere în acest Univers, că pot face, transforma, se pot schimba pe Sine ca rezultat al schimbării Universului.
Faimosul matematician Mandelbrot a demonstrat că, cu cât folosești o unitate de măsură mai mică, cu atât vei obține rezultate mai precise.
Este important pentru munca lui Nassim pentru că el folosește unitatea Planck, cea mai mică din Univers, în calculele sale.
Asta duce acuratețea la un nivel nemaiîntâlnit.
Cât de mică este unitatea Planck? Pentru a vă da o idee despre conceptul de relație de mărime dintre Planck și mărimea protonului dacă Planck ar fi un grăunte de nisip atunci protonul ar fi de mărimea distanței dintre
Terra și Alfa Centauri.
O bulă enormă care cuprinde un spaţiu de 4 ani lumină în diametru.
Apoi umpleți-l cu fire de nisip... atât de multe unități Planck sunt în proton... Imaginați-vă fiece fir de nisip de pe Terra ca fiind doar o frântură din numărul de unități Planck dintr-un proton.
Asta ne arată nu doar cât de mic Plack este ne spune cât de mulți Planck intră în proton.
Haramein a calculat că toate firele conțin toată informația tuturor protonilor din Univers iar fluctuația Planck creează o rețea de informaţii care permite un feedback constant. Einstein era fascinat de mecanică Luminii faimoasele sale experimente mentale au dus către câteva idei contra intuitive care au schimbat lumea noastră definitiv.
Una dintre ele este teoria relativității. Teoria relativității generale definește gravitația ca și curbură a spațiu-timpului în prezența masei și a energiei iar spațiu-timpul poate fi calculat geometric.
Se comportă ca și o suprafață care se poate strânge sau curba dacă pui pe ea obiecte mai mari sau mici.
Aceasta învârte obiectele prin gravitația creată de obiectele mari. Acesta vedea suprafața spațiu-timpului și a gravitației ca fiind continuă.
Haramein vede suprafața ca pe o mare infinită de mici pixeli Planck.
Deci se comportă precum suprafața Einstein la scara cosmologică dar marele salt este alcătuirea sa din pixeli Planck care permit ca rotirea și gravitația să fie luate în calcul de geometria Haramein la nivel cuantic.
Dacă te gândeşti la apa care stă nemișcată în chiuvetă arată ca o suprafață unică de apă dar dacă scoţi dopul de scurgere apa se învârte în jurul scurgerii, în timp ce restul suprafeței rămâne plat.
Acesta este modul în care Haramein vede rezultatul ecuației Einstein. Dar apa este compusă din mici picături și permite rotirii să apară la nivel cuantic.
Altă diferență este că ne gândim la o singură suprafață dar, avem de-a face cu multe asemenea, infinit de înalte, infinit de joase, infinit la stânga și infinit la dreapta într-un tablou Planck infinit permițând rotirii să apară oriunde.
Einstein a geometrizat spațiu-timpul la nivel cosmic și până la moarte a crezut că va găsi o soluție pentru nivelul cuantic.
Am fost inspirat de aceasta. Einstein a fost fascinat de lumină. Haramein e fascinat de rotire. Totul în Univers se rotește. Și am constatat că, eventuala forță fundamentală care o produce vine din schimbarea densității în structura spațiului însăși.
Așa cum o mică schimbare a densității între aerul cald și cel rece produce uragane.
Dacă priviți atent, arată ca o galaxie.
Aceleași forțe generează în structura spațiului prin schimbarea densității energiei spațiului.
Structura rotirii este critică pentru înţelegerea dinamicii Universului.
Gândiți-vă la toate felurile de rotiri... Terra se rotește cu 1 000 mile pe oră, la ecuator în jurul Soarelui cu 67 000 mile pe oră Soarele, împreună cu sistemul se deplasează cu 560 000 de mile pe oră Galaxia se mișcă prin Univers cu 1.3 milioane de mile pe oră. ADN ul nostru se rotește, atomii se rotesc, protonii se rotesc, totul se rotește.
Rotirea poate fi lucrul care ne conectează pe toți.


Rate this page:
Created by admin. Last Modification: Thursday December 22, 2016 11:37:50 EET by admin.

Traducere