Loading...
 
Capitolul 2 Isus
menu-extra

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE IISUS - SANANDA Capitolul 2

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 2link

 
Transcrisa de Kathryn E. May,  6 august 2013

 

 

Sunt eu, Sananda.

 

Astazi este a doua zi a unei noi perioade pe planeta Pamant. Este o perioada a schimbarii, a debarasarii de vechile idei, indiferent de cat de dragi va sunt. Imi pare rau ca ma aflu in postura de a revizui religia care a fost infiintata in numele meu, dar interpretarile gresite ale invataturilor mele sunt atat de agresive ca trebuie sa aduc lamuriri clare. Nu ati face acelasi lucru daca ati vedea ca ati fost atat de mult citat gresit in mod voit incat a schimbat mesajul muncii inimii si sufletului vostru?

 

Nu este o chestiune de mandrie pentru mine. Este vorba de adevar. Mama / Tata Dumnezeu si cu mine am lucrat impreuna cu Prim Creatorul de eoni de vreme punand la cale planul pentru planeta Pamant. Visul nostru pentru planeta Albastra a fost dintotdeauna ca va cobori in vibratii joase, pentru a crea o lume 3D, densa, pentru ca omenirea sa experimenteze liberul arbitru. Desigur, singura modalitate de a experimenta liberul arbitru este prin Valul Uitarii, din moment ce, doar astfel puteti simti separarea de Legile Universale. Simturile va sugereaza ca lucrurile „se intampla” independent unii de altii, si va simtiti separati de dinamica cauza si efect care pentru noi din dimensiunile inalte este atat de evidenta

 

Realizarea acestui vis se va intampla in ziua ( in termeni cosmici evident) in care aceasta se va ridica din nou in dimensiunea a 5-a si dincolo de ea, in triumf cu indragita ei familie de oameni, plante si alte fiinte simtitoare ridicandu-se impreuna cu ea intr-o ascensiune glorioasa care ar ridica intregul cosmos impreuna cu ea. Da, este ceea ce am prevazut si asta asteptam sa vedem ACUM. Credinta noastra in umanitate nu a fost pierduta.

 

Chiar daca cei Intunecati au incetinit procesul prin crearea de ravagii asupra gandirii si sentimentelor oamenilor, omenirea a aratat flexibilitatea si adevarata natura a rasei lui Adam - abilitatea de a simti ceea ce este corect, drept, just si adevarat. O faceti cu inimile voastre ferme si cu mintile voastre ample, si nu ramane decat sa va intoarceti la o anumita forma a Credintei cand simtiti ca alunecati. Sunteti creati pentru flexibilitate, curaj si determinare. Acestea sunt calitati ce formeaza o fundatie puternica pentru Creativitatea voastra. Va vedeti drept haotici, incapabili sa va controlati emotiile si gandurile, la mila instinctelor voastre. Noi vedem maretie careia ii lipseste doar ghidarea abila care va va inalta spre nivele de inteligenta si stapanire care va vor duce spre nivelele pentru care ati fost creati.

 

Acesta este scopul acestui mesaj: sa va ajut sa va ridicati nivelul in care functionati zilnic pana in punctul in care veti fi capabili sa ascensionati cu draga voastra Mama Pamant in viitorul foarte apropiat - prin asta ne referim la saptamani sau luni, nu eoni. Multi dintre voi sunteti pregatiti ACUM, dar promisiunea Ascensiuni pe care ne-am facut-o unii altora ACUM mult timp din timpul Visarii a fost ca se va intampla impreuna, pentru a putea crea cea mai extraordinara, plina de veselie inaltare a inimilor, care va va trece pragul in dimensiunea a 5-a in acelasi timp.

 

Prin toti deodata nu ne referim neaparat toti in acelasi exact moment. Fiecare va face Trecerea cand va fi pregatit. Unii s-au pregatit de ani de zile, si vor trece peste primul val datorita informarii complete in legatura cu disciplina si ridicarea necesare pentru a face tranzitia. Altora le va lua cateva saptamani sau luni mai multe pentru a se obisnui cu ideea ca intreaga lor viata li se va schimba, indiferent de cat de mult se tin de vechile cai familiale sau nu. Si desigur, vechile cai familiale sunt cufundate in traditii religioase.

 

A fost un subiect de conflict pe toata suprafata globului - o religie impotriva alteia, fiecare pretinzand a fi Cuvantul Adevarat al lui Dumnezeu. Dragi prieteni, va spun ACUM, cu incredere deplina, ca nu exista nici o religie adevarata in acest moment pe planeta Pamant. Sunt multe adevaruri si multe minciuni in fiecare religie, de la Crestinism la Islamism, de la Budism la Hindu si pana la sistemele de credinta tribale din cele mai indepartate paduri si munti ( desi unele din acestea se apropie de adevar prin simpla acceptare a lui Dumnezeu in ei insisi si in fiecare lucru viu ). Sper sa fac o treaba mai buna ACUM prin transcrierea propriilor cuvinte pentru ca toti sa le citeasca, si sa exprim lectiile intr-un mod direct si simplu, asa cum sunteti ACUM obisnuiti in secolul 21.

 

Imi place sa folosesc pilde si exemple atunci cand vorbesc despre lectiile pe care vreau sa le transmit ACUM, dar o sa-mi limitez descrierile la evenimentele zilnice comune pe care le experimentati ACUM, asa cum am facut si ACUM 2000 de ani. Multe s-au schimbat, si descrierile si limba au capatat nuante foarte diferite de cum era atunci. Aceasta revizuire trebuia sa fie facuta ACUM mai mult timp. Astazi este posibil sa scriu aceste cuvinte cu ajutorul prietenei mele, Lady Portia, si sa le trimit in mod electronic lumii, cu gandul ca intr-o saptamana sau doua, milioane de oameni le vor citi. De aceea cer ca nici o modificare sa nu fie facuta textului si ca traducerile sa fie autorizate personal de catre mine. Aceste idei sunt indeajuns de dificil de inteles si fara reinterpretari binevoitoare sau traduceri inexacte.

 

Avand in minte audienta internationala, multilingvistica incep cu invataturile de baza mai intai, intrucat acestea au fost cele mai prost intelese in vechea Scriptura. Am ales prezentarea acestor invataturi dupa aproape doi ani de mesaje anterioare si conversatii cu Mama / Tata Dumnezeu pentru ca ACUM am avantajul cuvintelor lor care au dat tonul pe care eu sa-l urmez. In acest fel, cuvintele lor au furnizat un context important pentru prezentarea lectiilor mele simple.

 

Lectia Unu a stabilit ca Toti suntem Unul. Toata Constiinta este conectata, prin urmare toate fiintele sunt legate unele de altele si de Dumnezeu. Este valabil nu doar pentru Pamant, dar si pentru fiintele indepartate, planetele si stelele Cosmosului. Toti suntem Unul. Totul este Dumnezeu.

 

ACUM in Lectia a Doua o sa explic relatia pe care o stiti ca si Trinitate - Tata, Fiu si Duhul Sfant. Prim Creatorul detine locul in partea de sus a Piramidei Trinitatii. El / Ea este Creatorul tuturor Creatorilor, Inceputul tuturor Inceputurilor si Sursa a Toate. Eu, Sananda sunt fiul Prim Creatorului. O sa rectific ACUM incluzind-o si pe Flacara mea Geamana, Lady Nada, care este cealalta jumatate a sufletului meu, veriga lipsa evidenta a acestei povestiri. Mama / Tata Dumnezeu, Flacarile Gemene ale Vietii Create in Galaxia calea Lactee, combinate alcatuiesc Duhul Sfant. Descrierile patriarhale ale Istoriei Creatiei au dat la o parte pe cele care au dat nastere - Mama care este o parte esentiala a procesului, asa cum este si pentru omenire.

 

Tendinta initiala de a numi numai barbatii, realizarile lor si punctele lor forte, a dat o imagine complet distorsionata a valorii femeii in viata si guvernarea Planetei. O sa incerc sa indrept aceasta nedreptate in aceste scrieri.

 

Contrar scrierii Bibliei, Maria Magdalena nu a fost o prostituata sau o femeie de moravuri usoare de nici un fel. Era o femeie puternica si inteligenta de mare demnitate. A fost draga mea sotie si Mama fiicei noastre, Sarah. Descrierea ei degradata a fost inceputul degradarii femeii care a durat pana in prezent, cu mici schimbari in Occident in ultimii aproximativ 120 de ani.

 

Maria Magdalena, inima inimii mele, sufletul sufletului meu, iubirea Vietii mele, ar fi fost un model de femeie puternica si integra toti acesti ani. In schimb, grupul de barbati care au alcatuit istorisirile Bibliei dupa trei sute de ani de la moartea mea, a luat decizia constienta de a-i sterge existenta din mintile oamenilor, ceea ce au si reusit. Prin separarea noastra, si prin crearea imaginii mele ca si celibatar, barbat singur neinsotit, au spus o minciuna care a lipsit oamenii de adevar - si anume ca am fost un tata si un sot iubitor si devotat.

 

A fost inceputul a ceea ce s-a numit Razboiul Sexelor. Pentru noi nu a fost nici un razboi. A fost un parteneriat egal, intim si puternic bazat pe respect reciproc si iubire de durata care m-a sustinut in timpul provocarilor vietii la fel de mult ca si iubirea devotatilor mei Mama si Tata, si intreaga mea familie extinsa. Exact imaginea puterii prin iubirea de familie au dorit sa o stearga, deoarece este baza unei culturi a fericirii si a oamenilor independenti. Persoanele care fac parte din structuri de familie / comunitate de sprijin sunt mai putin vulnerabili si mai putin dependenti pe resurse exterioare, precum institutii de guvernamant sau religioase, prin urmare mai greu de controlat si mai putin tentati de promisiuni de putere si privilegii materiale.

 

Urmand repovestirea Biblica a vietii mele, Marea Minciuna i-a lasat pe toti confuzi si nesiguri despre cum ar trebui sa decurga relatiile primare. Relatiile dintre barbati si femei, femei si copiii lor, barbati si copii au fost toate redefinite si distorsionate. Ca sa fii in serviciul lui Dumnezeu inseamna sa fii celibatar, separat si alienat de sexul opus? Cu siguranta ca nu. Apelarea la viata solitara este o alegere personala. Asta inseamna ca atractia fata de un adult de acelasi sex te expune riscului dezaprobarii si pedepsirii lui Dumnezeu? Cu siguranta nu. Alegerile tale in ceea ce priveste stilul de viata, sau a partenerilor intimi nu au nici o legatura cu devotamentul fata de Dumnezeu, cu exceptia calitatii iubirii pe care o impartasesti si Compasiunea, Bunatatea si Iertarea pe care o practicati in interactiunea cu ei.

 

In loc sa caute unul in altul mangaiere, sprijin, prietenie, in cadrul relatiilor apropiate de familie care ne inspira sa simtim gloria si prezenta Iubitorului nostru Dumnezeu, oamenilor li s-a cerut sa apeleze la preoti pentru iertare, ghidare sau consolare. Aceasta a creat o structura puternica in care institutia Bisericii ( orice fel de biserica) si doctrinele sale s-au transformat in autoritate asupra oamenilor, avand dreptul si responsabilitatea de a interpreta Cuvintele lui Dumnezeu sau Voia lui Dumnezeu pentru oameni. Aceasta nu a fost niciodata intentia lui Dumnezeu sau a mea.

 

Sugerez eliminarea tuturor structurilor religioase, altele decat un loc de adunare unde oamenii se pot aduna in sarbatorire si veselie, cu constiinta bucuriei de a fi in imbratisarea iubitoarea a lui Dumnezeu. Recomand, de asemenea, eliminarea tuturor doctrinelor, dogmelor si regulilor. Singurele indrumari de care avem nevoie sunt cele incluse in Lectiile simple pe care le prezint aici, pentru a trai in Bunatate, armonie, iubire, Iertare, Compasiune si Bucurie. Iubirea extinde inima si mintea si aduce bucurie tuturor ce o experimenteaza. Daca nu are acest efect, nu este Iubire; este altceva ce se da drept iubire.

 

Dumnezeu este Iubire. Prim Creatorul este Iubire si acesta este cel mai bun exemplu de iubire Nesfarsita. Mama / Tata Dumnezeu sunt Iubire, in mod individual si separat. Aceasta nu lasa loc de interpretare pentru judecata, razbunare sau vina. Dumnezeu nu pedepseste. Numai oamenii sub influenta Energiilor Intunecate sunt interesati sa vorbeasca, sa se gandeasca sau sa-si imagineze pedepse si suferinte pentru asa-numitele „pacate”. Dumnezeu nici nu ia in considerare aceste lucruri. Eu nu predau si nici nu incurajez aceasta gandire.

 

Stim ca asuprirea naste furie, si tinde sa creeze competitie si conflict intre oameni. Suntem increzatori ca, scosi de sub jugul sclaviei economice, religioase si politice, usurati de vinovatia impusa, de rusinea si de resentimentele rezultate, barbatii liberi si femeile libere vor incepe sa se simta ca o rasa iubitoare si buna de Fiinte Creatore ce sunt capabili a fi.

 

Intentia noastra este de a arata calea catre sfarsitul divizarii, dualitatii, separarii, alienarii. Inlocuitorii acestora sunt Generozitatea Spiritului, Bunatatea, Acceptarea, Prietenia, Serviciul in folosul altora - pentru ceilalti si pentru planeta care este iubitoarea noastra Mama.

 

Eu sunt Iubire. Eu sunt al vostru Sananda, cel care si-a dedicat viata pentru iluminarea omenirii, deoarece intreaga umanitate este creata in imaginea lui Dumnezeu, si este Drumul meu sa arat si sa va invat Adevarata Cale, aceea a iubirii astfel incat fiecare fiinta sa poata descoperi ca Voi Sunteti Dumnezeu. Voi sunteti Lumina, si voi sunteti Iubire.

 

Acesta este sfarsitul Lectiei a Doua.

 

Toti suntem Unul

 

Sananda

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 3link-external

 

 

Transcris prin Kathryn E. May, 7 August 2013, 3 am. EDT

Traducere Alina

MULTUMIRI

http://www.whoneedslight.org/current-messages-english-1/link-external

Sursa NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 2link-external

 

Rate this page:
Created by admin. Last Modification: Sunday January 4, 2015 20:19:11 EET by admin.

Traducere