Loading...
 
Capitolul 1 Isus
menu-extra

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE IISUS - SANANDA Capitolul 1

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 1link

 

Transcrisa de Kathryn E. May,  6 august 2013

 

 

Sunt eu, Sananda.

 

Dupa cum stiti pregatim eliberarea Fondurilor de Prosperitate pentru binele umanitatii, pentru eliberarea din stransoarea sclaviei economice.

 

Mai raman cateva detalii de stabilit care au legatura cu bancherii Vaticanului. Sunt obligati sa renunte la fonduri si sa permita distribuirea lor. Papa le-a prezentat o oferta pe care nu o pot refuza, si dupa cum stiti este emis deja un decret pentru arestarea lor care are ca data 1 septembrie 2013.

 

Acest lucru a fost facut intentionat pentru a le da cateva saptamani pentru a se razgandi in mod voluntar. Se pare ca unii au inceput sa slabeasca stransoarea.

 

La fel cum toti ceilalti de pe planeta se lupta cu vechile reguli si standarde, oficialii din Vatican s-au cufundat in secole de secrete si putere financiara absoluta asupra intregii lumi Vestice. Majoritatea oamenilor nu au nici o idee despre imensa bogatie si despre edictele civile care sunt inca valabile care acorda Bisericii posesia asupra pamanturilor care au fost vreodata detinute de Coroana Angliei, si toate pamanturile adunate sub puterea Axei, si toate tarile din America de Sud care au adoptat credintele Bisericii Catolice. Asta include aproape toata Europa si Emisfera de Vest. Prin urmare, dupa cum suspectati deja, Biserica Catolica este cea mai puternica forta politica consolidata de pe planeta.

 

Prin pierderea fondurilor bancii, protectorii Trezoreriei sunt constienti ca acesta este finalul puterii lor personale, si sfarsitul mitului ca Biserica Catolica ca si institutie a fost vreodata un ordin religios bine intentionat.

 

Desigur, au fost multi Preoti, Episcopi devotati si bine intentionati, incluzand si pe prezentul Papa Francisc I, dar institutia din Roma a fost mereu interesata in primul rand de puterea economica si politica de a controla lumea. Aceasta se va sfarsi.

 

Multi care nu sunt religiosi in aceasta viata nu sunt constienti de implicatiile globale ale dizolvarii Bisericii Catolice, de cum acest lucru va afecta viata tuturor de pe planeta. Este inevitabil - caderea bisericii, cu toata gloria, fastuozitatea si bogatia ei. Va insemna de asemenea sfarsitul suprimarii psihologice si religioase asupra oamenilor sai. Nu pot sublinia indeajuns enormul efect pe care aceasta (n.t. dizolvarea Bisericii catolice)  il va avea eliberand mintile si inimile oamenilor.

 

Ar putea parea ciudat pentru voi ca eu, cel care a venit pe Pamant ca Iisus, sa fiu ACUM in fruntea acestui aparent atac la adresa religiei aparent stabilite in numele meu. Va asigur ca nu am sustinut si nu sustin stabilirea nici unei mari organizatii care se autointituleaza „Crestina”. M-am opus crearii de mari temple; a fost o parte esentiala a invataturilor mele. Mai presus de toate, nu as fi sprijinit niciodata invataturi menite sa inrobeasca gandirea si comportamentul nici unuia dintre studentii mei.

 

Eu, Iisus, Yeshua ben Joseph, am fost crescut ca si evreu. Am practicat principiile si etica pe care am le-am invatat de pe genunchii parintilor mei, si nu am dat niciodata la o parte esenta acestor invataturi, ce au incurajat un mod de viata foarte etic. Am fost interesat sa trec dincolo de limitele Iudaismului pentru crearea unei practici bazate pe simpla intelegere ca iubirea Creatorului si cea pentru creatiile sale este singurul principiu necesar unei vieti bune. Am predicat despre indepartarea de dogme si de practica „papagaliceasca” a oricarei reguli ca fiind primul pas spre apropierea de Dumnezeu.  Vedeti voi, pentru perioada in care am trait am fost un radical / partizan al libertatii / agitator al liberei gandiri.

 

Din aceasta  cauza ambele ierarhii de putere ale comunitatii evreiesti si romane vroiau sa ma elimine.

 

Toate celelalte secte fundamentaliste existente unde predam eu s-ar fi opus invataturilor mele, deoarece promovam libertatea pentru fiecare individ de a comunica liber cu Dumnezeu, nestingherit de nici o parere umana dogmatica sau idei preconcepute.  Am spus ca nu este nevoie de preoti sau intermediari - toate fiintele umane poseda abilitatea innascuta de a comunica telepatic cu Dumnezeu, cu Ingerii, chiar si cu stramosii lui. Se apropie asta de basmele New-Age-ului extremist?

 

Ei bine, cei cu New-Age-ul au promovat de asemenea propriile lor neintelegeri. Si anume, ca spiritualitatea ar trebui sa te faca sa te simti mai bine, ca scop in Sine. O sa mai vorbesc despre asta mai tarziu.

 

ACUM sa ne concentram pe prima lectie pe care o trimit prin Kathryn, care a colaborat cu mine si in trecut pentru a scrie capitolul in cartea sa numita „ Hristosul pe care nu l-ai cunoscut niciodata”. Ii cer ACUM sa inceapa prezentarea invataturilor mele in mod direct, fara editari, in modul veritabil, spre deosebire de documentele pe care le-ati avut disponibile pana ACUM. Suntem mai putin limitati ACUM de limba, din moment ce mai multi oameni vorbesc engleza de cati vorbeau Aramaica ACUM 2000 de ani, si vom avea un control mai bun asupra traducerii de cat aveam atunci.

 

Cer ca aceste lectii sa fie distribuite intr-o maniera needitata, fara comentarii, in intregimea lor. Orice traducere va fi autorizata de mine. Vor fi douasprezece Capitole initiale, care vor functiona impreuna ca o Carte cu Invataturi.

 

Atata timp cat aceste criterii sunt indeplinite, le oferim lumii in mod liber. De asemenea sunt binevenite intrebarile de la cititori prin Kathryn sau Anne DeHart. O sa raspund la ele din toata inima, dupa ce primele sase din aceste mesaje au fost bine intelese. Acesta este un fenomen nou, e vorba de abilitatea de a citi „Scriptura” asa cum este scrisa ACUM, cu propriile mele cuvinte. Voi veni in curand  sa afirm aceste cuvinte in persoana, dar s-a decis in Consiliul nostru ca o pregatire prealabila ar fi de mare ajutor pentru voi toti.

 

Kathryn, Lady Portia, si-a dat acordul de a fi scribul ce va prezenta aceste invataturi lumii, datorita vechimii relatiei noastre ce dateaza de la crearea galaxiei, datorita intelegerii profund intuitive a conceptelor prezentate aici, si abilitatii ei sa transpuna cuvintele si intelesurile cu acuratete. Am ales cu atentie, intrucat ei i-au fost testate limitele de suportabilitate. S-a dovedit statornica in privinta principiilor Unimii pe care le predau, in ciuda provocarilor pe care i le-am prezentat. Ma simt complet linistit in a-i cere sa faca acest lucru important pentru Noi in aceste vremuri istorice, iar ea a acceptat asumarea acestei responsabilitati.

 

ACUM ca introducerea este completa, sa incepem cu prima si cea mai importanta lectie pe care o voi prezenta in aceste pagini:

 

Dumnezeu este iubire. Eu, SANANDA, reprezentarea lui Dumnezeu, sunt iubire.link

 

Spun cuvintele pe care Prim Creatorul le-a suflat pe buzele mele, asa cum, cu devotament, o sa o fac pentru totdeauna atat timp cat viata mea ca suflet continua.

 

Nici o alta versiune a cuvintelor mele decat aceasta nu reprezinta cuvintele Tatalui direct prin mine. Multe din vechile scrieri au fost reinterpretate sau voit distorsionate pentru a servi dorintelor celor de la putere, cu scopul ramanerii la putere.

 

E nevoie sa o luam de la capat. Daca doriti sa ma citati va rog folositi aceste noi invataturi mai degraba decat vechile texte.

 

Voi folosi doar vorbe de incurajare ce vor revarsa lumina si vor ridica umanitatea deasupra fricii, divizarii si urii ce au reprezentat un mod de viata pe planeta Pamant de milenii.

 

Nu am venit sa stabilesc o noua religie, in nici un caz. Vreau sa predau calea Adevarata - comunicarea cu Dumnezeu  si cu toate fiintele constiente in iubire, Compasiune, armonie, Iertare si bucurie.

 

Orice alte invataturi care genereaza sentimente de frica, vinovatie, separarea de altii, superioritatea fata de orice alta fiinta vie, dezbinare intre un individ si Fiinta lui Adevarata nu este cuvantul lui Dumnezeu, si nu se va regasi in cuvintele mele.

 

Eu SUNT Unul cu Dumnezeu, ca si voi. TOTI SUNTEM UNUL. Aceasta este lectia pe care v-o aduc cu bucurie si iubire Nesfarsita. Sunteti Dumnezeu, ca si Mine. Nu putem fi separati, pentru ca nu suntem separati. Nici o distanta fizica, nici o idee sau credinta nu ne poate desparti. Suntem destinati sa traim in armonie si pace, in iubire absoluta. Asa sa fie!

 

Eu sunt Sananda, si aprob acest mesaj cu bucurie si Speranta in inima.

NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 2link-external
 
 
 
 

Transcris prin Kathryn E. May, 5 August 2013, 2 pm. EDT

Traducere Alina

MULTUMIRI

http://www.whoneedslight.org/current-messages-english-1/link-external

Sursa NOUA SCRIPTURA TRANSMISA DE Iisus - SANANDA Capitolul 1link-external

 

Rate this page:
Created by admin. Last Modification: Sunday January 4, 2015 20:11:03 EET by admin.

Traducere