TIMPUL din afara timpului ( V )link

 

Şi am ales să fac asta nu doar pentru o singură persoană ci pentru toţi cei care doresc să cunoască ceva care deja a fost experimentat şi pentru care pot garanta autenticitatea.
Micile exerciţii pe care vi le-am împărtăşit fac parte din iniţierea mea. Unul dintre Marii mei Maeştri, atunci când am împlinit 17 ani, chiar cu 5 zile înainte de Sfântul Ajun al acelui Crăciun mi-a dat să fac aceste mici şi aparent copilăreşti exerciţii pe care apoi le-am integrat în viaţa mea devenind mai târziu modul meu de a trăi. Tot el m-a învăţat că există un TimpMagic prielnic pentru a începe să lucrezi cu tine. Din el fac parte şi aceste 5 zile de dinaintea Sfântului Ajun.
Odată început le puteţi folosi în ritmul ales de voi. Veţi ajunge să folosiţi puterea timpului din afara timpului, cum numesc eu Atemporalitatea, ori de câte ori aveţi nevoie de activarea Forţei de a înainta, de a te regenera în primul rând sufleteşte dar şi fizic, de a te regăsi ca parte a Marii Lumini.
În prima zi, aşadar, am folosit ATENŢIA SPORITĂ, în a doua zi: ADMIRAŢIA, UIMIREA şi CONTEMPLAREA, în a treia zi: SENINĂTATEA, în a patra zi: TĂCEREA. În a cincea zi care ACUM s-a nimerit să fie chiar Vineri, socotită a fi a cincea Zi a Creaţiei când a fost făcut Omul, puteţi lucra cu ÎNSETAREA. Cu ÎNSETAREA de Dumnezeu, ÎNSETAREA DE CURAT, de PUR, de PERFECŢIUNE.
Aţi simţit, sunt sigură de asta, câteodată, în anumite momente privilegiate ale existenţei, ca o căldură în Fiinţa voastră, un fel de împingere interioară, o Forţă vie, ca o flacără izbucnită spontan. În Rig-Veda, se spune despre ea:...” Ea se lărgeşte şi face să iasă ceea ce trăieşte, trezind pe cel ce era mort”. Această ÎNSETARE de Dumnezeu este şansa noastră de a-L regăsi, mereu şi mereu! Atâta timp cât o trăim suntem invulnerabili şi cu adevărat vii. Experienţa nu poate fi descrisă în cuvinte, de aceea vă propun să o trăiţi conştient, permanent. Veţi ajunge nu numai să ştiţi mental dar şi să aveţi revelaţia faptului că dorinţele noastre, gândirea noastră, corpul nostru nu reprezintă decât o câtime din Existenţa noastră reală şi totală.
Atunci vă veţi putea deplasa conştiinţa atunci când doriţi, înspre regiuni din ce în ce mai profunde sau mai înalte, veţi redeveni Co-Creatorul Divin conştient de care Era Vărsătorului are nevoie. Nu vă siliţi să ajungeţi acolo. călătoria odată începută vă va revela această frumuseţe pas cu pas, zi după zi.Vă doresc un Crăciun plin de daruri interioare şi exterioare!
Cu drag, Lidia Bârsan