Pregătirea pentru rolul următor – Sanat Kumaralink

 

Înțelegeți că suntem într-un moment pivotal, că energiile îi împing pe cei care sunt pregătiți să se conecteze la rețeaua unității, cunoscută și sub numele de Conștiința Christică în dimensiunea a 5-a. Acest lucru are loc prin curățarea de densitate a vehiculului vostru, astfel încât să puteți conține cât mai multă lumină. Aceia dintre voi care ați conectat deja energiile, vă pregătiți pentru următorul vostru rol, care este de a ajuta la consolidarea căii pe care alții să o urmeze. Aceștia sunt cei din primul val, care au urmat căile trasate și ancorate de către pionierii, care ACUM consolidează legătura și căile pentru cei din al doilea val, ca aceștia să le poată urma cu o mai mare ușurință. Acesta a fost rolul pe care ați fost de acord să-l jucați înainte de această încarnare. Ascensiunea din 3D este individuală, dar este în același timp și colectivă. Pentru a-i ajuta pe cei care vin, este necesar ca voi să vă curățați densitatea din voi astfel încât să puteți găzdui energiile următoarei voastre sarcini, care este de a suține/menține energiile care îi ghidează pe alții.

 

Pe măsură ce intrați în următoarea voastră sarcină de a-i ajuta pe alții prin consolidarea căilor energetice, veți descoperi că chakrele voastre se vor întări și mări, și atunci când o fac, veți continua să eliminați densitatea din forma voastră, lucru care le va permite să crească și să vă activeze întregul câmp de energie. Unii dintre voi vor experimenta crescute palpitații la inimă și apăsări/strângeri la nivelul pieptului. Pe măsură ce chakra inimii voastre se expansionează este posibil să simțiți presiune în partea de sus a spatelui. Este posibil să se manifeste și dureri la nivelul tâmplelor și a craniului în timp ce cel de-al Treilea vostru Ochi și Coroana se  expansionează astfel încât să puteți procesa mai ușor codurile de lumină care circulă prin voi.

 

Este esențial să înțelegeți că tot ceea ce are loc este pentru binele vostru cel mai înalt și că nimic nu vi se face și nici nu sunteți atacați. Vă recomandăm să respirați în voi aceste energii și să-i comandați corpului vostru să permită schimbările și integrarea. În timp ce corpul experimentează aceste schimbări, anxietatea este un lucru obișnuit. mintea va căuta motive care să justifice anxietatea corpului vostru și puteți cădea victimă îngrijorărilor și fricii în ceea ce privește acest proces. Vă cerem să permiteți ca distracția să vă conducă calea. Creați-vă o rutină de calmare/liniștire atunci când energiile care vin vă fac să vă simțiți inconfortabil. Dispozitivele voastre electronice pot afecta fluxul energiilor și codurile care permit recepția și prelungi procesul. Petrecerea timpului afară, în natură, și în apă vă va ajuta să accelerați descărcarea de informații și prelucrarea lor interioară. Uneori, ați putea fi ghidați să dormiți, și acest lucru este deosebit de important în perioada unei descărcări mari de informații. S-ar putea să fiți ghidați să mâncați alimente care nu fac parte din dieta voastră obișnuită. Înțelegeți că acele pofte ar trebui onorate deoarece corpul vostru are nevoie de un anumit ingredient din alimentele de care vă este poftă. Ceea ce nu trebuie să faceți este să vă impuneți limite atât de stricte încât să simțiți vină sau rușine atunci când deviați de la dieta pe care v-ați creat-o în sistemul vostru de credințe. Niciodată până ACUM corpul vostru a fost atât de taxat cum este în aceste momente. Este în mod special important să rămâneți împământați nu numai în Pământ ci și în corpul vostru. Mulți dintre voi nu sunteți în mod natural în totalitate în corpul vostru, iar acest lucru întrerupe fluxul de informații. Umblatul cu picioarele goale pe Pământ poate fi foarte benefic în acest moment. Cu toate acestea, înțelegeți că cel mai important instrument pe care îl aveți în acest moment este râsul și bucuria. Căutați să faceți ceea ce vă face să vă simțiți fericiți și să râdeți. O persoană care este fericită și plină de bucurie este aliniată în mod natural cu sursa și acest lucru crează un canal pur prin care informațiile pot să curgă.

 

Pe măsură ce sunteți pregătiți pentru acest rol s-ar putea să descoperiți că locația voastră fizică se schimbă, deoarece fiecare dintre voi ați fost de acord să ajutați dintr-o anumită locație geografică. Pentru unii acest lucru va veni ca un îndemn firesc de a vă ridica rădăcinile și a vă muta într-un loc nou. Pentru alții acest lucru s-ar putea manifesta ca o forțare din partea relațiilor, locului de muncă, probleme de sănătate care să dicteze schimbarea. Nu va fi nevoie ca toți să vă schimbați locația fizică deoarece unii sunteți perfect poziționați. Înțelegeți că nu este nevoie să faceți nimic ca să îndepliniți acest rol, cu excepția faptului de a continua să vă curățați forma de tot ceea ce nu vă mai servește. Prin vibrația voastră mai înaltă aceste coduri vor fi transmise în mod natural tuturor celor din jurul vostru. Pe măsură ce vă continuați călătoria ascendentă prin dimensiuni, veți fi capabili să gestionați codurile mai ușor și cu o eficiență mai mare. Ca și în orice sarcină, cu cât mai mult vă relaxați și nu vă agitați, cu atât mai ușor va fi, cu atât mai natural va deveni și cu atât mai mult o puteți încorpora în viața voastră de zi cu zi cu mici întreruperi.

 

Următoarele 3 luni sunt foarte importante și mulți dintre voi veți privi în urmă la schimbările pe care le-ați făcut în ființa voastră, în gândurile voastre și în acțiunile voastre. Înțelegeți că acel canal prin care descărcările vin în corpul vostru este același cu cel care vă conectează cu Sinele vostru Cel Mai Înalt, cu intuiția voastră și cea mai profundă amintire a cine sunteți voi cu adevărat. Abordarea schimbărilor cu uimirea și entuziasmul unui copil vă va ajuta să integrați totul în ființa voastră.

 

Cu entuziasm și apreciere pentru tot ceea ce vine,

Sanat Kumara

___

Conversație personală cu Sanat

 

Jenny: ACUM câteva zile am simțit ca și cum m-ar fi lovit un val de energie foarte grea, a trezit furie în mine, dar am fost apoi în stare să văd că furia a fost doar o deviere de la adevăratul sentiment de tristețe și durere.

 

Sanat: Da, este mult eliberat din Conștiința colectivă. Când aceste energii sunt eliberate ele își găsesc apoi o casă într-o persoană care are în ea un câmp vibrațional asemănător. Ele nu sunt pentru a te vătăma, ci doar intensifică ceea ce se află deja în tine pentru a a fi mai ușor văzut și vindecat. Cum să vezi ceea ce este necesar a fi abordat dacă nu este vizibil. Aceste energii exacerbează ceea ce este în voi astfel încât să-l puteți elibera din forma voastră.

 

Jenny: Am avut unele pofte alimentare intense. Sunt în cea mai mare parte vegetariană și am poftit pui Parmezan, burgeri și bere. Nici unul dintre aceste alimente nu este bun pentru mine. Ceea ce este interesant este că mi-am permis să beau bere, care în mod normal mă balonează, și a avut un gust incredibil și nu m-a balonat. În seara următoare am mai băut bere, dar nu a mai avut același gust extraordinar și m-a balonat.

 

Sanat: Vezi, este important să-ți asculți corpul în fiecare moment. corpul tău avea nevoie de hameiul din bere, dar numai în cantitate mică. Când a avut gust bun, tu ai îndeplinit o cerință, dar asta nu înseamnă că avea nevoie de mai mult decât în acel moment. Lasă-ți corpul să te ghideze.

 

Jenny: Am presupus că pofta mea de carne a dovedit o nevoie de proteine așa că m-am asigurat să consum mai multe proteine vegetale.

 

Sanat: Aceasta este o opțiune, dar înțelege că, dacă continui să poftești un anumit produs alimentar, chiar dacă simți că ai satisfăcut acea cerință într-o formă diferită, acea necesitate nu a fost, de fapt, împlinită. Înțelegi?

 

Jenny: Deci dacă mi-am ridicat nivelul de proteine, dar tot mai poftesc pui Parmezan, tot îmi lipsește un ingredient cheie.

 

Sanat: Exact. Aceasta este și o chestiune în ceea ce privește cât de mult le permiteți credințelor, regulilor și judecăților pe care vi le-ați setat, să vă controleze viața, în loc să acceptați și să lucrați în flux.  

 

Jenny: În citirile individuale pe care le fac cu ghizii spirituali ai persoanelor, văd că recent atât de mulți s-au mutat în 5D și s-au conectat la rețeaua unității. Este foarte emoționant și încurajator. Totuși, există o credință că odată ce cineva a atins acest punct incredibil, munca s-a încheiat. Din ceea ce văd eu, acesta este doar începutul.

 

Sanat: În multe feluri, lucrurile merg mai ușor, dar, da, este totuși începutul. energiile 5D nu sunt în măsură să susțină pe deplin integrarea totală cu sursa sufletului vostru, așa că cei care doresc acest lucru, această conexiune, este necesar să-și continue munca.

 

Jenny: Sunt unii care vor alege să rămână în energiile 5D și să nu meargă mai departe?

 

Sanat: Da, unii o vor face și au ales acest lucru înainte de întruparea lor prezentă.

 

Sper că întrebările și răspunsurile mele vă ajută și pe voi așa cum m-au ajutat pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona.

 

JennySursa : Pregătirea pentru rolul următor – Sanat Kumaralink-external