Întrebări și Răspunsuri Cu Sinele Mai Înaltlink

Paște Fericite și ascensiune Fericită de la Sue și Arcturienilink

 

Aceia dintre voi care ați ”muncit din greu multă vreme” pentru procesul ascensiunii, sunteți susceptibili a fi învățătorii, vindecătorii și conducătorii care au ales să o ajute și vindece pe Gaia și pe TOȚI locuitorii Ei. Voi preaiubiților, sunteți ACUM conștienți de fiecare element component al experienței voastre, în așa fel încât să-l puteți împărtăși cu alții.

 

Voi aveți două posibilități. Vă puteți ”îngrijora” în legătură cu marea voastră oboseală sau o puteți iubi în mod necondiționat și transmuta. Ați uitat că voi sunteți creatorii realității voastre? Da, credem că mulți dintre voi ați uitat. Vă rugăm să vă aduceți aminte că puteți alege.

 

Puteți fi creatorul conștient al realității voastre SAU puteți fi victima nenumăratelor schimbări și modificări care ACUM, și vor fi din ce în ce mai multe, vă umplu realitatea. Când v-ați trimis ultima dată vouă înșivă iubire necondiționată și/sau v-ați transmutat forma voastră aflată în transformare cu Focul Violet?

 

Sue: Dragi Arcturieni,

Pot vorbi doar pentru mine însămi, dar trebuie să recunosc că n-am făcut-o chiar de prea multă vreme. Probabil că am făcut-o atunci când le-am spus altora să-și trimită lor înșiși iubire necondiționată și lumină violet. Dar m-am pierdut în serviciul meu și am permis oboselii, care este prietenă bună cu îngrijorarea, să intre în Conștiința mea. Văd ACUM că în interiorul meu există un martir pe care trebuie să-l iubesc și să-l eliberez. Lucrez prea din greu, mă odihnesc prea puțin și apoi mă mir că sunt obosită peste măsură

 

Arcturienii: Da, ne bucurăm că-ți dai seama de acest lucru. Ne dăm seama că mulți dintre voi vă neglijați pe voi înșivă pentru o cauză bună, dar v-am instruit în toți acești ani astfel încât să puteți oferi decenii de serviciu misiunii voastre. Dacă vă îmbolnăviți sau vă epuizați dincolo de capacitatea voastră de a continua, vă veți arde Sinele.

 

În timp ce purtați un vehicul pământesc, dacă vă ardeți Sinele, mai mult ca sigur vă veți îmbolnăvi  sau veți suferi alte vătămări. Acesta este modul în care corpul vostru vă spune ”Am ajuns la limită și am nevoie de timp să mă refac.” Îți auzi corpul spunându-ți asta ACUM?

 

Sue: Da, ACUM l-aud țipând asta. Și, în ciuda a ceea ce le-am spus altora, a ceea ce voi/noi le spunem altora, am devenit atât de obsedată de serviciul meu încât nu mi-am ascultat suficient corpul. Prin urmare, chiar ACUM voi spune,

 

”Dragă Suzille/Sue,

Te iubesc necondiționat!

 

Te iert necondiționat că ai căzut în rolul martirului muncindu-te până la epuizarea totală.

 

Accept – în sfârșit – că vehiculul pământesc pe care îl port nu mai poate ”lucra” în modul în care l-am împins să o facă timp de decenii.

 

ACUM Strălucesc, Strălucesc, Strălucesc cu putere Focul Violet în fiecare celulă și atom al vehiculului meu fizic pământesc.

 

Aleg să percep cum Flacăra Violet se mișcă prin fiecare celulă și atom a vehiculului meu pământesc.”

 

În timp ce fac acest lucru, îmi dau seama că există un alt ”EU” în interiorul vehiculului meu. De fapt, nu este un ”alt” eu. Acesta este ”mai înaltul” eu. Acest EU este VOI, Arcturienii, precum și TOATE expresiile Sinelui meu Multidimensional care au venit în acest vehicul pentru a mă ajuta să o ajut pe Gaia. Cum am putut uita asta?  

 

backward_step backward page:1/3 forward forward_step