Loading...
 

Articles help

Îngerii şi extratereştrii

Ingerii si extraterestrii

Îngerii şi extratereştrii
Author: adrianpsc2012 - (10805 Reads) - Users rating: - /

Îngerii şi extratereştrii
O uşă s-a închis în spatele fluxului de conştiinţă al umanităţii, iar următoarea se va deschide deplin numai atunci când bagajele unei istorii zbuciumate, ce depăşeşte cu mult prezentul şi sfera planetară, vor fi lăsate în urmă.. În acest spaţiu suspendat al conştiinţei, dualitatea pare să capete extreme de necrezut, curenţii individuali de conştiinţă fiind în majoritatea cazurilor pe direcţie de coliziune mai degrabă decât în armonie şi coexistentă. Metaforic exprimat, umanitatea la nivel colectiv se eliberează cu greu de bagaje, căutând febrilă printre cele înghesuite acolo, cu speranţa de a păstra cât mai mult şi a forţa următoarea uşă (portal).

wrench
Ușa spre destin, manifestarea divinității - PRIMA PARTE

Usa spre destin, manifestarea divinitatii - PRIMA PARTE

Ușa spre destin, manifestarea divinității - PRIMA PARTE
Author: Ana Nicolai - (6736 Reads) - Users rating: 8 /
8 (1/100%)

Ușa spre destin, manifestarea divinității - PRIMA PARTE
23 martie 2015, de Lauren Gorgo. Traducere Ana Nicolai

Raportul 5D, Viața pentadimensională într-o lume tridimensională

Un an nou astrologic fericit!

Oficial vorbind, suntem în Portalul mult așteptat și extrem de încărcat, produs de combinația eclipsă de Soare/super-Luna Nouă*/echinocțiu… ce a fost vestită de ființele stelare, ca fiind momentul definitoriu din 2015.

(*Fenomen ce se produce atunci când, pe orbita ei, Luna Nouă/Plină ajunge la cea mai mică distanță de Pământ, apărând mult mai mare decât în celelalte nopți. Înainte ca astronomul Richard Nolle să introducă, în 1979, termenul de super-Lună, astronomii numeau acest fenomen „Luna Nouă/Plină la perigeu. Într-un an se produc 3-7 super-Luni. Ntr.)

wrench
Sufletul Uman Revelat

Sufletul Uman Revelat

Sufletul Uman Revelat
Author: Monica Poka - (10185 Reads) - Users rating: - /

Sufletul uman Revelat

Această canalizare în direct a fost oferită de către Kryon prin Lee Caroll,
În 13 Decembrie 2014 în San Rafael, California

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Dorim să facem o pauză de câteva momente pentru a permite anturajului să intre, și pentru ca cei care sunt senzitivi aici, să-l simtă. Este atât de dificil să oferi informații care sunt dincolo de ceea ce voi vă așteptați. Chiar și după ce acestea sunt date, nu știm dacă ele se lipesc de mintea voastră sau nu, pentru că unele informații sunt avansate.

Aceasta este ultima canalizare a anului 2014. Ultimele două dăți m-am așezat în fața voastră și v-am oferit rezumate; cu toate acestea, acesta nu este absolut deloc un rezumat. Acesta este ”următorul pas”. Îl voi numi ”Sufletul uman Revelat”. Informațiile încep într-adevăr să explice ceva ce este inexplicabil, dar va trebui să le legăm împreună, și am vrut să o fac în acest an.

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language